Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Įsivaizduojat??! Užgriozdino mano šiltąją palangėlę savo kibiru su tuo smirdžium (citrusinis) ir dar lempučių prikabino! Kaip dabar katytei gulėti??? Kabant?

Priedas  20201220_204628.jpg   96,51KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Rytas labas prasideda nuo kavos

fa6e9c308c58.jpg

Atsakyti
Vincas ir Tika visada pakelia ūpą. Beje, Tikos lašinys labai žavingas. wub.gif wub.gif
O Ipukas koks suaugėlis. blink.gif
Man turbūt visokie katinai patinka, bet ne tai, kad dėl kailio, man jie daugiau nei kailis, nes pvz. baltos spalvos niekada nemėgau, jei tai ne sniegas. unsure.gif
Nu jūš fažiūrėkit... Tarnaitės frotas... Vidury žiemoš languš atšidariuš šėdi. doh.gif Nu tai ar jai viši namie? Čia kačiukų genočidaš!!!
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2020 12 21, 21:07)
Nu jūš fažiūrėkit... Tarnaitės frotas... Vidury žiemoš languš atšidariuš šėdi.  doh.gif Nu tai ar jai viši namie? Čia kačiukų genočidaš!!!

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Pusnė kaip visada labai iškalbinga biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Beje, man balta spalva irgi niekad nepatiko, o dabar taip gavosi, kad ir namas baltas, ir viena mašina balta ax.gif biggrin.gif Nors man visada atsitinka tai, ko sakau, kad niekada nenoriu ir nereikia biggrin.gif Pvz visada jaunystėje kalbėjau, kad dvynių tai jau neeeee nenoriu... Na jeigu jau kažkada pasakiau NE - tai prašom turėk biggrin.gif Ir dar daug kitų dalykų.. ax.gif
Atsakyti

37ca02849a07.jpgLabas rytas. :4u:

Nu, ir kam šitą piktžolę atsitempei?Sakai, gėlė čia? :hmm:

Atsakyti

Varlius

20201222-113901-01.jpg

Atsakyti

Super vaizdelis  :lol: ​  Čia apie varlių  :D  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 22 gruodžio 2020 - 12:30

Varliukėlis  :wub: 

Dovanų pakuotojas 

20201221-200412.jpg

Atsakyti
Labas rytas, užsukome pasisveikinti smile.gif

Atsakyti

Koks varliūnassss!!!  :wub:  Nugriuviminis kadras.

Pedriuk, žinoma, dovanėles reikia pakuoti teisingai! :victory2:​ 

Zunda floristė. :) 

Atsakyti

Labas ir su šventėmis visus katulius-varliukus, princeses, pikčiurnėlius, gerulius ir jų aptarnaujantį dvikojį personalą.
Išlindome iš Zoomo vergovės ir rodomės. Taip laukiam Kalėdų.

Milkius jau virš 4 kg. hiperaktyvaus pasiutimo, Nikė vos 2 kg. laipsniško skurdimo, Čigonka virš 5 kg. (tiksliau neįmanoma pamatuoti-netelpa ant svarstyklių) pūkinis cepekas.
Aš, jų priežiūrėtoja, švenčių proga prisiveikiau nesąmonių. Vakar, vėlai vakare, sugalvojau bulves ir morkas išsivirti tradicinei lietuviškai mišrainei. Ruošiausi oi, kaip nuo ryto prie valgių ruošimo pulti. Neišdegė. Bulves išviriau, išėmiau, morkas dar palikau pavirti ir nuėjau TV žiopsoti. Užmigau...
Prabundu, o kvepia kažkaip nemaloniai... Tai, jau kaimynai vėl prisvildė puodus kaip visada. O, paskui kaip dėjo suvokimas, kad puodas tai mano.
Einu mišrainę pjaustyti.
Likau be morkų, puodo, pašvinkusiais namais. Šiandien namie ledaunia, nes langai visą naktį atplėšti buvo. Miegojusi tik kelias valandas, nes dėl kvapo užmigti negalėjau, dar galva plyšta.
Sėdžiu surūgus, švenčių nenoriu, katinam DZIN gyvenimo pavydžiu.
Atsakyti