Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

labas vakaras,

aš - kaip jaunas mėnulis.

giriu visus katinus ir kates, šitoj temoj tik patys gražiausi renkasi😀

Lisitėja , tik dabar paskaičiau, užjaučiu dėl Moliuko🥲

gielux meną ir aš būčiau įsigijus, bet nespėjau, tikiuosi, kad spėsiu, kai bus nauji. sūnui patiktų🙂

Lapyna , su praėjusiu!🥳

daugiau taip greit neatsimenu, ką pakomentuot ir dar tikiuosi, kad nieko neprimaliau rašydama😀 paskutinę savaitę ūžiam, atsidarėm piceriją, tai ojjj kiek reikalų. bet džiugu matyt bent kažką sąskaitoj, o ne apvalų 0. daug daug dirbt reikia, o tai sūnus serga, tai dar kažkas.. taip nusibodo šita situacija, kartais atrodo, kad amžinai truks. bet gi ne. reik išlaukt..

Ipukas gyvena gerai, bet per tuos naujus reikalus nėr net kada jaunuolį įamžint. nors koks čia jaunuolis, jau 1 metų katinas😀 

3-EE42-CB0-E94-E-4-B41-A6-E4-D34-CD6-C68

Night , neužmačiau postų, ar viskas ok?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietava: 18 gruodžio 2020 - 23:22
Jau kokią šavaitę žviegia, kad akyš į škirtingaš fušeš žiūri. doh.gif Tegu į šave fašižiūri, fabaišoš. bash.gif
Papildyta:
Lietava, užbėgau už akių. 4u.gif
Pailsėjau kažkiek, jaučiuos geriau. Nelabai turėjau ką rašyt. unsure.gif

Pavėluotai, bet ir aš noriu palinkėti Lapynai visokeriopos laimės ateinančiais metais. 4u.gif wub.gif
Atsakyti

Gieliux,parašyk  į  AŽ  kokios  medžiagos  eina  suknelėms,pas  mane  kelios  dėžės medžiagų,gal  kas  tiktų,be  to  žinau  kur  gaut....O batai  iš  dirbtinės  odos? Irgi  turiu  šį  bei  tą1

O dėl  terminų,tai  ne  striokas!!!

Atsakyti

Širduliai  :wub: 

20201219-132156.jpg

Atsakyti

20201220-085855.jpg

Atsakyti

Sveikos sekmadienio rytą.Viską seku, viską skaitau, visus katinukus akimis nuglostau,tik noro parašyti ką pritrūksta.Sėdžiu dabar namuose,uždarė grožio salonus.Tai,kad galan nesikraustyti iš proto su šunimis po miškus lakstau, ir pyragus mokausi kepti. :hihihi:

Zunda tvirtai laiko lyderio pozicijas letenose, karūną ant galvos. 81e45ad9535f.jpg

Atsakyti

Sveikos

Pusnė labai graži, ar į skirtingas puses kas ten žiūri ar ne, vis tiek grooožis  :wub: 

Ipukas, dailus januolis :wub:  
Įdomu kaip Milka gyvena  :ax: 

Pagalvojau, mano silpnybė ryži katinai, Vinculis grožio etalonas( čia Bela liepė rašyt  :lol: ), po to pamačiau Pusnės skirtingas akis- nu irgi susilydžiau, po to gauruotą Musę su Kingu irgi grooožiai, nu ir t.t., diagnozė aiški  :lol: kuku cat lady  :lol: 
Vakar vaikščiojom vakare Giedraičių gatve, vakare ji išvis egzotika, bet pastebėjau daug liudnų katinėlių, matyt buvo pripratę tuose lušnynuose peliaut, o dabar vien statybos aplink. Kickicinau kelis, vyras tempia už skverno, su žodžiais: pilni namai katinų, einam greičiau. Jaučiu gyvenime ten daugiau neveš  :lol: 

Šponkiti, o kaip damos su mažiuke? Nes kiek suprantu juodulys tai labai teigiamai  :bigsmile: . Beje, kaip Bugi pilvas? Ir kaip ti pati?

Zunda - karalienė  :wub: Zunda ir Tika visiškai tobulų katiniškų išraiškų - dulkės visi  :D 

Ir čia prisliūkino kalėdų dvasia... :B 

0126-E430-6-C88-4-B04-9-EFF-77-CAD1-DFED

Atsakyti

Solidarizuojuosi su Gielux - man irgi visi katinai puikūs  :wub: 

Kada šiandien susiplepam? Ir kas plepėsis?

Atsakyti

Sveikos. Man 17 val tiktų, manau. 

Mes irgi neseniai su vyru svarstėme (hipotetiškai), kokios spalvos katinai gražiausi. Vyras sako - rainiukai labai gražūs. Aš - bet ryži irgi superiniai. Tada abu - Ainu pilkmargė irgi visai nieko. Žodžiu, nusprendėm, kad ne kailyje, o charakteryje esmė.  :D 

Atsakyti

17 val puikiai man tinka  :4u: 

Kas dar jungsis? 

Atsakyti

17val būsiu :)

Kas dar?

Atsakyti

Aš  irgi  būsiu!

Atsakyti