O aš antradienį po darbų bandysiu visom šventėms mamą parsivežti, labai tikiuosi jog pavyks....deja mes laiko daug tikrai neturime negaliu palikti šventėms jos visai vienos
Gieliux , mesk tu savo tą verslą, kurį vis uždaro, tiksliau keisk jį į lėlių siuvimą! Puikios lėlės ,tiesiog nuostabios! Auksinės tavo rankos! Žaislų vaikams visada reikės, o rankų darbo žaislai yra labai vertinami,ypač užsienyje, internetinėje parduotuvėje neužsidarytų durys.
Mergaitės , man irgi tinka sekmadienis susimatymui..
Diinka ,turiu čia tau visokių daiktelių prisidėjusi, norėjau kažkada nuvežt, o dabar kelius uždaro , gal aš tau pirmadienį ar antradienį į darbą nuvežčiau, ar tu dirbsi? Jei dirbsi,tai adresas Jonavos 260?Aš bet kada galiu ,nes atostogausiu. O gal geriau paštomatu siųst?
Diinka, imu tuomet kraštinį su smėline kepuraite.
Šios artėjančios šventės man yra kitokios. Jos ateina stabiliai, bet lėtai lyg savo vertę žinančios katės elegantiški žingsniai. Internetu išrinktos dovanos iš paštomato saugiai suneštos ir supakuotos tykiai snaudžia garažo lentynoje. Tiesą sakant, nežinau, kada ir kaip dovanas pavyks įteikti artimiausiems, bet dėl to nesijaudinu. Su kituose miestuose gyvenančiais tėvais per Kalėdas nesusitiksime. Akį džiugina lemputės ant namo turėklų, vainikas ant durų, o uoslę kutena kėnis svetainėje. Darbe kažkaip jaučiuosi ramiau, nepaisant pastovaus pacientų srauto ir griežtų apsaugų. Nėra įprastinio spaudimo: "Daktare, turime pabaigti iki Kalėdų? Aš parskrisiu šventėms, jūs gi suprotezuosite man viską tarp Kalėdų ir Naujų metų? Mano skrydžio atgal bilietas sausio 3 dieną!". Dabar dažniau girdisi - ar jūsų neuždarys? Ir aš atvirai sakau - nežinau. O asistentė traukia stipresnį laikinų vainikėlių fiksavimo cementą nei įprastai. Nes jausmas toks, lyg žaistum tą žaidimą, kai šoki šokį, o staiga išjungus muzikai visi sustingsta ir turi nesujudėti iki kito muzikos paleidimo etapo. Aš nežinau, kada muzika sustos ir bus pauzė. Bet tas karantininio gyvenimo tempo sulėtėjimas man patinka. Būsiu gal nepopuliari, bet netrūksta šiais metais man to prieššventinio žmonių šurmulio ar kalėdinių grandiozinių vakarėlių. Va, pasidžiaugiau savo nuotolinei trenerei, kad iš bažnyčios iš anksto parsinešiau 5 kalėdaičius. O ji nusijuokusi atsakė, kad jau turi nusipirkusi šventėms silkių. Maži - dideli džiaugsmai. Būkite sveikos ir ramios, linksmos ir stabilios, mylinčios ir mylimos. Lėtų artėjančių švenči, mielosios!
Sveikos,
Ačiū už pagyras, bet man dar laaabai daug reikia praktikos atkalt, tsakant ranką.
Draugė pamatė pas Diinka, tai dar turėjau vieną neaprengtą, greitų būdu- per dvi dienas aprengiau ir užsitraukiau namiškių rūstybę, nes gi vargšai nemaitinti, negirdyti . Po švenčių visų, Diinka, tau ji įmes pinigą.
Aist, jei tau tinka po visų visų švenčių ir neskubiuoju būdu, tai bus. Nes turiu dar įdėją ir noriu išbandyti, bet nesiverčiant per galvą - savo malonumui.
Venera
Diinka, imu tuomet kraštinį su smėline kepuraite.
Jei tau neskubu, palauk, aš tau tikrai gražesnį padarysiu
Venera grakšti, vienok.. Gielux, neskubu, jokio spaudimo. Lauksiu. Bus mano. 😄 O atlygį pervesti Dryžiams?
Aist, labai gražūs ir teisingi žodžiai Kivuka, tavo lėlytė - daugiau nei nuostabi ir svarbiausia- žvilgsnis tiesiog tobulas- dulkės jūs visi amžinos
Gieliux ir man tadum be skubos padaryk, dvi, su geltonais batais , pinigėlius pervesiu Dryžiams!
Sveikos.
Vėl gydau Kingą. Išsikasęs iki žaizdų. Alergija vištai, I st.inkstų nepakankamumas ir hipertireozė.
Musiukė su labai sunkiu kailiu, kirpom ją nedaug, labiausia pilvą ir dupciuką, nes vis išsineša š gabaliuką ir pameta kambaryje. Kingas ir Musė draugai, bet jiedu ėmė pjauti Tašę. Tašė laikosi stabiliai. Išmoko prašyti vandens atsukti kraną vonioj.
Kingui maistus keičiau 3-4 kartus. Dabar Trovet Venison...renalinis hipoalerginis. Skydliaukei vaistai.
Seniai čia buvau, tai labai daug naujų gražuolių. Katinukus Diinkai mačiau jau facebooke. Gražuoliai.
Pasitarimas.jpg 226,88KB 0 Parsiųsta kartų Musė ir Kingas miega.jpg 109,24KB 0 Parsiųsta kartų
Gieliux ir man tadum be skubos padaryk, dvi, su geltonais batais , pinigėlius pervesiu Dryžiams!
Tik tikrai bus negreit bo tikrai jie laiko valgo nemažai. Batus geltonus tai suorganizuosiu dar, bet aprangėlę identišką tai gal tik vienam išspausiu, kepurytės ir šalikas problema, medžiaga zaraznai brungi buvo, tai pirkau spausdama, nekažką liko, o nusipirkt kažnei kada atidarys kažkodėl ir draugė to geltonbačio norėjo
Pas mus su Pusne nėra nei 1 šventinio atributo ir šventes šiemet sutiksime dviese.
Tiesa, pernai irgi tik Naujus metus sąlyginai šventėm svetur. Bet aš tenoriu ramybės.
Keliems artimiems žmonėms išsiunčiau dovanėles, ramu dabar. Kažkaip laiku tas karantinas man.
Tiek, kad verslų gaila, kas juos turi...
Pas mane sutarėm, kad draugas neskris, sakiau po visko susitiksime. Būsim nesimatę jau metus.
Kažkaip tiek šie, tiek anie metai man buvo labaiiiii sunkūs profesine - darbo prasme. Bet taip ištisi metai, net ne etapai.
Šitą fotografiją dvikojai naudoja kaip memą šuširašinėdami ir šaifos iš manęš. Čia aš frikelta iš miegų ir dar nešpėję buvo šmegenys užsikrauti.