Bandžiau suskaičiuoti Erendiros palinkėjimo kačiukus
Lapyna su gimadiena tave viso ko geriausio, kad baigtusi visi nesklandumai
Didysis darbinykas.... Nakti isverte, gryzau po darbo vel viska isrusiaves.... O ten pasirodo pakelis nuo valerijanku arbatos ismestas 😂
As rūšiavau rūšiavau.. O ana vel viska i viena sumete
Lapyna, su gimtadieniu🌹🌹🌹 dabar svarbiausia būti sveikai, tai to ir linkiu😉
Saldžių sapnų🙂
Lapyna, su gimtadieniu!!! Gražių ir gerų metų!
Bela taip išvertus buvo šiukšlinyką, į kurį buvo išmesta dėžutė nuo vitaminų tik gulėjusi prie valerjono arbatos Tada ta dėžutė buvo visa suuostyta, pabandyta į ją sulyst, o viskas baigėsi tuo, kad nuėjo iš Spurgos varškę kratyt
Va va. O as rute nei nepagalvojau ant tos valerkos dėžutės sakau MB ka čia ismetei ant kazkokio maisiuko riebaluotogal maistas koks buvo. Nu surinkau ir pamirsau. Dabar ziuriu ogi valrijonu arbata metosi prie jo bliudo
Aš labai labai atsiprašau, kad vėluoju, bet šiuo metu nespėju niekur, darbo l. daug(čia to kur pinigus moka) dryžiukų veiklą ir suaktyvėjus, vos spėju į žinutes atsakinėti, mažiai sėkmingai grybauja... jau namie net 6 laksto (o sakiau nei vieno)
Atėjau kad ir pavėluotai bet iš visos širdies palinkėti Laptynai viso ko tik širdis geidžia ir kad visokios negandos bei ligos apeitu tave ir tavo šeimą, Su gimtadieniu
Ir labai noriu visoms padėkoti už tai kad esat, kad priimat, kad palaikote, kad padedat, paremiat, kad suprantat, tiesiog nuoširdus visoms AČIŪ, o Gieliux katanai be konkurencijos
gal kas nematėt ? ( publikos įvertinti nuo 10 iki 30 Eur auka) Ačiū Gieliux slapta tikėjausi pasilikti sau...deja džiaugiuos, kad bent pusę pamatysiu
Katanus, kaip peržiūrėjau, ttai jau matėt, bet manau dar kartą akis mielai paganysite
Šį kart ir aš norėčiau susibėgime sudalyvauti, turiu tikro šampano, tą progą atsidaryčiau ( o praeita, tik pakalbėjau su Zundyte, paskambino mama....teko skubiai važiuoti )
Gieliux o nuo kirminų kada Bela gavus ? (kartais nuo jų kosti)
Giriu visas princeses ir princus, freilinų ar pažų šioj temoj nėra
Lapyna, sveikinu! Kad rastum būdų pasikrauti ir toliau švytėti. Sveikatos tavo šeimai, kad juoko netrūktų ir Fortūna šypsotųsi. ❤💐🥂☀
Gielux katanai - tobuli. Būčiau pirkusi. Įsigijau panašaus tipažo lėlę dukterėčiai iš Ypiai. Galų gale, sau tokio katuko norėčiau. Žodžiu, jei netyčia vėl gaminsi, rezervuoju vieną "vaiką".
Tika tokio fainumo, kad negaliu.
Erendira, jei niekas nepasikeis, šią naktį turėtų sūnus su drauge parskristi. Airbaltic turėjo skraidinti per Rygą, bet atšaukė. Tai pasikeitė bilietus į Lot per Varšuvą. Pasiilgau. Būsime kelias savaites penkiese, neskaitant Ainu ir Čijos. Eisiu tuoj obuolių pyrago kepti ir plovo gaminti sutiktuvėms.
Dėl susimatymo, šeštadienį gal man nelabai - namuose dar mokysimės susigyventi, bus daug bruzdesio. Bet sekmadienio pavakarys, manau, visai tiktų. Užsidarysiu miegamajame su kokiu vynu ir kompu, turėtų pavykti.
Man irgi sekmadienis tinka susibėgimui, šeštadienį negalėčiau
Sekmadienis ir man puikiai tinka
Aist, Diinka lyg rašė (o gal FB), kad dvi Gielux katytės dar laisvos
Tikiuosi, sulauksi greit vaiko su dauge
Mudvi su Rut vakar valandą pračiauškėjome - aš ėjau miške (šiaip eidama pliurpt negaliu, bet buvo taip slidu, kad galėjau tik pliurpt, o ne greitai eiti - labai padėjo lazdos ) ir taip tas ilgesys spaudžia... Na, bet ateis ir mudviejų laikas
Aist 2 iš kairės dar laisvi....tikiuosi 1-ną imsi?