Gielux , o kuo Belai pasireiškia ta galima astma?
Vinco planas
Bela kosėt pradėjo, tiksliau tas dalykas buvo panašus į bandymą iškosyti plaukų kamuolį. Gavo antibų ir priešuždegiminių leidžiamų. Tuo kart padėjo, bet po kurio laiko vėl. Tada gavo dar antibų ir dar kitų antibų, nu vienžo. Kol galiausia jau aš pati pardėjau ieškot kas čia gali būti, baisiausia galvojau - širdis, bet pasirodo katėm tai beveik nebūdinga arba retai. Na tai sakau, gal alergija ar asma. Gavo tada šiknon kažko ( sakė, bet nebeprisimenu pavadinimo), tas kažkas veikia 2 sav. Na tai 3*k tfu kol kas nieko, baigsis veikimas 23 d
Gielux, Pedrui tikrai nustatė astmą, darėmės rentgeną. Pradžioj taip, kosėjo lyg kaltūną atryt orėtų, kartais dar taip keistai krenkšėdavo. Tik mes sutarėm su vet, kad kol kas elgsimės konservatyviai. Antibai iškart atkrito, nes pirmą kartą dėl tos bėdos ėjom iškart po pūslės uždegimo gydymo, tai antibai buvo vartojami, o kosėjimas niekur nedingo. Tada šalinom alergenus - pradžioj antialerginis maistas (dabar nebeduodu, nes Pedrui nepatinka, o skirtumo nepastebėjau), paskui - siurblys robotas. Taip pat nustojau duoti bet kokį papildomą maistą, t.y. obuolius ir pomidorus, Ir ką, dabar kosti retai (kelis mėnesius žymėjausi kosėjimus - sumažėjo daugiau nei perpus). Tas retai yra nuo karto per 3 dienas iki karto per savaitę panašiai. Nebent, kaip dabar, kai MB vis atidarinėja kokias namų perdangas ir kitokias keistas skyles (kačiukams) - susiranda tai akmens vatos, tai šiaip daugiau dulkių ir pakosti dažniau. Su vetais sutarėm, kad vaistus duosim tik jei jį tas kosėjimas ims rimtai varginti. Vadinasi, ne dabar Nes brūkšt ir pagydyt negalima, o visi vaistai, kaip žinia, turi pašalinių poveikių. Juolab, kad Pedras linksmas ir aktyvus ir dėl to epizodinio pakosėjimo nesirūpina perdaug
Erendira, saulele, ačiū!!!! Aš kažkaip visai nenorėjau temoj bėdavotis, nes kažkaip šast ir juodam dryžį- mus uždarė ir su Bela vis vargau. Būčiau anksčiau parašius, būčiau tiek antibais nenušėrus.
Bet dabar bent jau planas aiškus, jei po veikimo vėl kartojasi, žiūrėsiu alergenus.
Pas kokį tu protingą vetą veži? Nes draugė su kate vargsta, rašiau, nuėmė jau visus alergenus. Katė vis dar žiauriai laižosi, duoda nuo alergijos, bet nedidelę dozę. Vetai sako, kad miršta plaukagraužiai, todėl blogėja, bet kiek pamenu aš iš Riešuto, tai tas pablogėjimas greit pasibaigė.
Gielux, aš vis pas tas pačias mergičkas CanisFelis vežu. Ne visagalės ir nevisažinės jos ten (kai Runcios kepenai subujojo, sąžiningai pasakė, kad daugiau nieko negali), bet Pedrą po viendienės pavalgymo išslaugė ir šiaip nebruka nieko, paaiškina daug, dabar dar echo ir rentgeno įrangą užgyveno...
O su ta alergija reikia kantrybės. Aš Runciuką rengiau marškiniais, kad viso savęs nesuėstų, kol maistas pradėjo raminti situaciją. Tiesa, dar žolių tinktūras jam girdžiau, šitai irgi, matyt, prisidėjo prie pagerėjimo (jam vengiu bet kokius cheminius vaistus duoti). Nes jo alergija ir paskui kepenų krizė (ar atvirkščiai, o gal kartu), kaip rašiau, nuo antiblusinių lašų prasidėjo. O plaukagraužį tai katei tikrai nustatė? Ar šiaip, "viena iš priežasčių"?
Įdubęs Tikos pilvukėlis
Mes su MB jei vakare prasilenkiam, paliekam vienas kitam žinutę "Katinais netikėk"
Belai sveikatytes. Kaip cia Vincukas pergyvena baisiai Oj Kivuka Vincui lietuvaites patinka cia UK kaciu nelabai yra taio nevaiksto ju kaip Lt nors mano kieme praslenka matyt kazkur gybena ne vienas ir ne du, buvo viena pana bet amzinai nescia dabar dingus isvis. O katinus greiciausia jos vaikus anas gina visus is kiemo kol nesumyzo kilimines dangos prie duru dabar nuo rugpjucio i kiema nebeina baigesi myzimai baigesi norai. Paziuri kartais bet kai oras blogas pats nebenori. O ir katinai man rodos pamaizioja uz duru ten vis matau koks praslenka, bet va paneliu Vincui ner jam angliokes negražios
Lapyna, užmačiau FB kad šiandien turi progą, tai jau šiandien čionai negalėjau neužsukti Tai su gimimo diena, mieloji turėk sieloje kertelę stebuklams ir jei jiems yra skirta vieta, jie būtimai įvyks
Mergytės, a ką galvijate apie virtualų susbėgimą šį savaitgalį? Jez, kaip smagu būtų pas man liko nebaigtas brendis nuo ano susibėgimo, reik pribaigt