Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Šponkiuko saldybės  :wub: 

Lapynos šokiai su kardais  :D 

Nūdienos aktualijos

received-3460258974056349.jpg

Atsakyti

Užsinorėjo dėmesio. Atsigulė ant pilvo, tada persibazavo ant klaviatūros. Galiausiai nulenkė ekraną ir įsipatogino 20201209-214601.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 09 gruodžio 2020 - 21:48

66-CB1985-6814-44-D4-A69-A-8-E21-B641066

Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Princesė be karūnos biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Tika: Dabar taip, klausot: visi greit ant kelių iš šliaužte man nešat guliašiukus  :D  :D  :D 

Šponkiuk, tavoji juodataškė labai šarminga  :wub: 

Atsakyti
Sveikutės... dar atsimenate mane? biggrin.gif

Giriu visus visus katulius, nu nerealūs jie pas mus..
Tika iš princesės tuoj pataps pagrindine namų karaliene wub.gif
Fainuolytė Šponkiuko globotinė wub.gif
Labai patiko Lapynos jogos tempimo demonstravimo nuotrauka biggrin.gif

Atskiras apkabinimas Lisitėjai 4u.gif Širdį skauda dėl Moliuko...

Mėta gyvena gerai, kiekvieną vakarą ateina ant kelių ir žiūri tokiu žvilgsniu "glostyk mane, glostyk) biggrin.gif Tai džiaugiuosi nerealiai, nes tokie atėjimai pagulėti būna epizodiški ir nereguliarūs.

Kai skaičiau Aist postą kaip ji sirgo namuose, nes viens prie vieno ir pas mane buvo. Pakilo temperatūra, labai kosėjau. Kai tik kalbu pradeda kutenti krūtinę ir kosėjo be perstojo. Neįmanoma kalbėti. O darbus atsinešiau namo. Klientai skambina, o aš negaliu kalbėti.
Su dukra atskiruose kambariuose, stengiamės nesusitikti, į virtuvę ir wc einam pakaitom. Kalbėjom su vaizdo skambučiais. Tai kai testą pasidariau ir gavau neigiamą atsakymą, tai taip palengvėjo. Duris iš karto kambariuose atidarėm biggrin.gif

Teko ir laidotuvėse būti. Labai atimas giminaitis mirė. Tai leido tik kokias 4-5 val. ateiti prieš išnešant karstą. Net šeima negalėjo laidojimo namuose būti. Labai liūdnos nuotaikos buvo.

Pražiopsojau jūsų susitikimą virtualų. Labai norėčiau kitą kartą dalyvauti mirksiukas.gif

Atsakyti
Seniai besirodėm.
<p>vartotojo įkelta nuotrauka
</p>
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daredi: 10 gruodžio 2020 - 14:17

Sveika Daredi senai matyta  :friends:

Tika po dupce kokia tai karuna pasikisus  :thumb_yello:

Sponkiaus globotine labai smagi  :heart:

Vincas gyvena gerai atlieka tvarkigai budilniko vaidmeni. Cia vyras viena vakara sako per velai atsikeliau reik paskui lakstyt. Sakau Vinco prasyk kad anksciau pakeltu nu ryte Vinculis ir atejo 10min anksciau pakelt.... Juokemes kad va suprato viska.

Cia vakar vyras rodo sako ziurek naujus namus statys kur tai Pnvz netoli namu ziuriu ziuriu kad matyta baisiai viskas pasirodo is mano mokyklos buteliai daba bus su uzdaru kiemu parkingu ir slagbaumu... Vo tep. Tu mokyklu kazkaip tiek nebereikia kiek anksciau  :ohmy:​ 

Atsakyti

Kažkas dūmoja apie sunkią princesių dalią :hihihi:

20201208-200913.jpg

Atsakyti

Princesės turi būti užklotos

20201210-153709-01.jpg

Atsakyti
Dar princesės turi rūmus... Nu pas mane tai kažkokia kamurkė...net ne visos kūno dalys telpa... unsure.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Oj Tika su laiku turesi daug piliu. As va nuosava masazo kede turiu miegojimui... 

O jei rimciau tai jei Grincas gali pavogti Kaledas kodel Vincas negali pavogti skumbres gabalo? O kad pyko mamka bart gavau. O taip scyriai viska paskaičiavau. Ejau vogt kai anai paskambino. Ir gryzau kai dar nebaige kalbet. Bet gi va paslydo ana ant mano izbuzotu grindu skumbre ir suprato kad trūksta bliude gabalo. Kita kart busiu apdairesnis ant spinteles pavalgysiu9296c870edbd.jpg

Atsakyti