Špo , grybuks tai gražus - kol neprisiveisia ant kūno.
Kodėl bliūdelis vis dar tuščias?
20201130_192106.jpg 55,53KB 0 Parsiųsta kartų
Špo , grybuks tai gražus - kol neprisiveisia ant kūno.
Kodėl bliūdelis vis dar tuščias?
20201130_192106.jpg 55,53KB 0 Parsiųsta kartų
Lisiteja pasirodykit paskui ka papuoset. Mes siandien irgi meginsim egla puost
Na, va koks mūsų bendras darbas,nežinau kodėl, bet jau vieno kankorėžio trūksta.
Mama liepė melštiš už Moliuką. Tai meldžiauši.
Ačiū, Night,ačiū tau Pusnyte.Praeis,viskas praeis.Tik vis dar einu prie lango , žiūriu prie gyvatvorių, ar kur nesėdi rudas kupstas.
Ačiū visoms už palaikymą.Būkit sveikos pačios ir jūsų artimieji.Nes jau šita virusinė nesąmonė visur siaučia.
Sveikos,
Lisitėja labai labai apkabinu, jie visada višeina per anksti ir išsineša širdies dalelę, bet palieka šiltus prisiminimus
Lapyna, jau ta jogos foto, galima, keliom dienom FB ant dryžuotų viršelio uždėsiu ?
Beje šiaip ne tai, paleidau aš kažkokia tai dryžuotą mugę FB, atskiras AČIŪ Vilkrai., ir jos Laputei
Mes sveiki, gera kaimynė, geriau už daktarą vakar T buvo pas neurologa, tai partarimai mankštintis, o jei suskaus susileisti pasitepti tepaliuku, jei nepadės susileisti nuo skausno...patikėkite liūdesys(jis 1,5 m tepė ir leidosi...kol nepaprašiau sesutės pagalbos) .. nuo kitos sav prasidės procedūros...
O aš sveika neturiu nei laiko nei galimybių sirgti, darbe darbo- dvigubai, katukų ir užtenka, kaip ir ligoniukų, du šeimoj problematiški- vyras ir mama, beje mamą chirurgas atkalbėjo nuo operacijos, abi atsikvėpėm.
Ai ko užėjau , aš ir labai noriu virtualių susitikimų labaiiiii
Kalėdos...namų dar nepuošiu, bet iš lauko, labai norisi šviesos, spalvu, tai namuką apsišvietėm nekokybiškos foto, bet kaip fain vakare kieme