Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

​Špo , grybuks tai gražus - kol neprisiveisia ant kūno. :unsure:

Kodėl bliūdelis vis dar tuščias?

Priedas  20201130_192106.jpg   55,53KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Spurga ka ten pamatei?

Tik mano Belutes neskriausk, as va del jos kostiuma isitaisiau nauja

13ba5278b34b.jpgsake jei kaledos uzsikarantinuos tai s tai liks Vincas su Kaledu kostiumeliu

9c0c7ffdb55e.jpg088e4229fd4f.jpg

Atsakyti

Vincuk, aš irgi pasipuošiau dėl tavys

69571-F96-B222-4-F8-E-8-A37-2-F2199-F511

Tiesa, sijonėlį kažkokį mažą nupirko ir visai ne kalėdinį  :huh2: 

Atsakyti

Oj Beluk čia is tos serijos 

"As mergyte kaip pupyte,

Sijonėlis pustas. 

O kai pakeliu kojyte,

Matosi kopūstas"

Matyt tavo tarnai nezino tavo ismieroskad isaugtinius perk.... 

Atsakyti

Lisiteja pasirodykit paskui ka papuoset. Mes siandien irgi meginsim egla puost

c587388ec32b.jpg

Na, va koks mūsų bendras darbas,nežinau kodėl, bet jau vieno kankorėžio trūksta.

Mama liepė melštiš už Moliuką. Tai meldžiauši.

Ačiū, Night,ačiū tau Pusnyte.Praeis,viskas praeis.Tik vis dar  einu prie lango , žiūriu prie gyvatvorių, ar kur nesėdi rudas kupstas. :(

Ačiū visoms už palaikymą.Būkit sveikos pačios ir jūsų artimieji.Nes jau šita virusinė nesąmonė visur siaučia.

Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif

QUOTE(Lapyna @ 2020 11 30, 19:26)
Kodėl bliūdelis vis dar tuščias?

A kodėl badu marini katinėlį? unsure.gif

QUOTE(Azucena @ 2020 11 30, 22:17)
as va del jos kostiuma isitaisiau nauja

Vincas - kalėdų senelis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Dovanų jaučiu gausit negyvų pelių biggrin.gif

QUOTE(gielux @ 2020 12 01, 00:03)
Tiesa, sijonėlį kažkokį mažą nupirko ir visai ne kalėdinį 

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 12 01, 07:13)
Na, va koks mūsų bendras darbas,nežinau kodėl, bet jau vieno kankorėžio trūksta.

Gražus vainikas bigsmile.gif

Tika ir jos lašinys unsure.gif nestuke.gif ax.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Pravers tas lašinys jai šiandien ax.gif Nuo 8:30 iki 12:30 atjungs mūsų rajone elektrą, o pas mus name viskas ant elektros unsure.gif Nei šildymo, nei arbatos išsivirti ax.gif Susiglausim su Tika ir šildysim viena kitą biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Lisitėja, gražus vainikas ir gražiai pasipuošėte wub.gif
Labai gražios visų nuotraukos, iš buitinių vaizdelių apie katukų gyvenimą, jau kai kurios nuotraukos atrodo meninės. Labai patiko Pusnės nuotraukėlė, kaip iš seno albumo ar senovinio paveikslo ax.gif O jau Lapynos juodarainė gimnastė thumbup.gif Smilga visada ypatingai nufotografuojama ax.gif
Baltai pavydžiu merginoms, mokančioms taip gražiai fotografuoti mirksiukas.gif
Prisimenu, kai iš tokių gražių nuotraukų buvo kuriamas katinėlių kalendorius, aišku, tai užimdavo laiko ir visokių organizacinių dalykų... Galėtų patys kalendorių gamintojai apsilankyti va tokioj temelėj ir išleistų gražiausią katinėlių kalendorių ax.gif ax.gif
Vincuko su Belute kalėdinis flirtas prajuokino iki negaliu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Meškutei-Tikutei, - nesušalti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 01 gruodžio 2020 - 09:50

Lisiteja labai gražus vainikas  :4u: Mes irgi pasipuosem egla Vincas ja aplenkia ratu... Nors egle uzeme jo draskykliukes vieta

100 metu man ta tava egla 6c4991bee43e.jpg Tika i draugija Vincui eina lasinio apimtim  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 02 gruodžio 2020 - 00:29

Labas rytas

20201121-175225-0.jpg

Tikos rožinis pilvelis  :wub:  gražiai katytei tinka ir lašinukas  :) 

Vinculis su Bela puošeivos  :D 

Mikutės bliūdelis tikiuosi neilgai tuščias buvo  :) 

Aš dar namų nepuošiau, bet dar spėsiu iki Kalėdų  :rolleyes:​ 

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

O jūs irgi prausiatės patogiai atsigulę? biggrin.gif

Čia pamąstymai apie laimę ax.gif biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 03 gruodžio 2020 - 08:57

Sveikos,

Lisitėja labai labai apkabinu, jie visada višeina per anksti ir išsineša širdies dalelę, bet palieka šiltus prisiminimus :4u: 

Lapyna, jau ta jogos foto, galima, keliom dienom FB ant dryžuotų viršelio uždėsiu ?

Beje šiaip ne tai, paleidau aš kažkokia tai dryžuotą  mugę  FB, atskiras AČIŪ Vilkrai., ir jos Laputei

Mes sveiki, gera kaimynė, geriau už daktarą :)  vakar T buvo pas neurologa, tai partarimai mankštintis, o jei suskaus susileisti pasitepti tepaliuku, jei nepadės susileisti nuo skausno...patikėkite liūdesys(jis 1,5 m tepė ir leidosi...kol nepaprašiau sesutės pagalbos) .. nuo kitos sav prasidės procedūros...

O aš sveika :) neturiu nei laiko nei galimybių sirgti, darbe darbo- dvigubai, katukų ir užtenka, kaip ir ligoniukų, du  šeimoj problematiški- vyras ir mama, beje mamą chirurgas atkalbėjo nuo operacijos, abi atsikvėpėm.

Ai ko užėjau :), aš ir labai noriu virtualių susitikimų labaiiiii :4u: 

Kalėdos...namų dar nepuošiu, bet iš lauko, labai norisi šviesos, spalvu, tai namuką apsišvietėm :) nekokybiškos foto, bet kaip fain vakare kieme

6c2abe1f8aaa329cd4b257d8e0ae121f203.jpg

b8c701cc70d57c652dd9ae3a221b12ab895.jpg

62ec78869354461363af179da3de65f273.jpg

524d503a43ff4f2a9754a45187e2eb63659.jpg

7539cec77e940ce5c5d675d737bb0257414.jpg

Atsakyti

Diinkut, gražiai pasišvietėte  :)​ 

Na tai planuojam tą virtualų susitikimą tada :) 

mano tik penktadienio vakarai užimti ,o daugiau - džiaugsmingai prisiderinsiu. Beje, Pedras ir Bižū intensyviai (pakaitomis) dalyvauja nuotoliniuose paplepesiuose   :D 

Atsakyti