Lisitėja,apkabinu.....O Zunda tikrai supranta....kai išėjo Čiuja,Kolumbas ilgai jos ieškojo,keistai kniaukė,gulėjo balkone toj vietoj,kur parsinešus palaikėlius,kelias valandas buvau juos padėjus,blogai ėdė.....mania,liūdėjo,ir tada pas mane atsirado Pupsė ir liūdesio nebeliko....Laikykis,Mergyt,po nakties ateina diena!
Laikykis Lisiteja, nuverkiau ir as... Molis tikrai laimingas katas buvo pas tave
Lisitėja, nubraukiau ašarą ir pritariu visom - tu Moliukui tikrai dovanojai puikų gyvenimą. Labai užjaučiu
Lisitėja... Visiems mums yra atskaitytas ribotas kelio kiekis ant šios žemės. O Moliukas iškeliavo Tavo lydimas, ne vienišas. Manau, jam tai buvo svarbu.
Manau, Zunda irgi ilgisi draugo. Ieško paguodos pas Tave...
Katės, kai gerai sutaria, tikrai ilgisi savo šeimyniškių. Mika ne kartą mane kvietėsi prie lauko durų, už kurių kniaukė Haku (pati neišgirdau). Ir šiaip ji pradeda knaukti ir blaškytis po namus, kai tas paikas katinas ilgam prašampa kieme. Ypač kai šalta...
Lisitėja, apkabinu ir esu su tavim
Labas ry... hmmm... jau beveik pietūs...
Ar visos jau padarėt mankštą? (aš dar ne )
DSC03626s.jpg 144,76KB 0 Parsiųsta kartų
Mes puošiame Kalėdinį vainiką.Zunda dalyvauja pilnu tempu, nespėju burbulų gaudyti.
Kokia gražutė ta Tika užaugo
Lapyna, tai ir tu katajogą praktikuoji?
Koks jogas katiniukas Sliekinis toks
O vat iškilo klausimas Iki kokio amžiaus katės auga? Ar čia skaitosi, kad jau užaugo? Jai dar tik 6 mėn
Kivuka, augs dar
Lapyn, įsimylėjau mankštos nuotrauką
Lisitėja, šaunuolės judvi
Lisiteja pasirodykit paskui ka papuoset. Mes siandien irgi meginsim egla puost
Mika atsiguliau ir as pasportuot... Uzmigau
Atsikeliu jau velu mankstai. Tai manikiura pasidariau
Kazoks
Azu , ten ne Mika mankštinosi, o mano naujokėlė.
Vakar išfotosesinau mazgę, kad skelbimus sudėčiau. Šiandien dar kaimynę pakalbinau - ir panašu, kad šeima jai gali atsirasti. Mazgė juoda, bet... visada galvojau, kad raini būna tik pilki arba ryži katinai. Na, ar truputį rudi, kaip Pedras ar Juma. Bet kad juoda katė gali būti raina, kažkaip neįsivaizdavau
Bet ji raina! Tik to juodo rainumo nelabai matosi. Net nežinau kaip parodyt... Gal šitam kadre truputį.
FB_IMG_1606660962332.jpg 38,63KB 0 Parsiųsta kartų