Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Lisitėja,apkabinu.....O Zunda  tikrai  supranta....kai  išėjo  Čiuja,Kolumbas  ilgai  jos  ieškojo,keistai  kniaukė,gulėjo  balkone  toj  vietoj,kur  parsinešus  palaikėlius,kelias  valandas  buvau  juos  padėjus,blogai  ėdė.....mania,liūdėjo,ir  tada  pas  mane  atsirado  Pupsė  ir  liūdesio  nebeliko....Laikykis,Mergyt,po nakties  ateina  diena!

Atsakyti

Laikykis Lisiteja, nuverkiau ir as... Molis tikrai laimingas katas buvo pas tave  :console:​ 

Atsakyti

Lisitėja, nubraukiau ašarą ir pritariu visom - tu Moliukui tikrai dovanojai puikų gyvenimą. Labai užjaučiu  :4u: 

Atsakyti

Lisitėja... :console: Visiems mums yra atskaitytas ribotas kelio kiekis ant šios žemės. O Moliukas iškeliavo Tavo lydimas, ne vienišas. Manau, jam tai buvo svarbu.

Manau, Zunda irgi ilgisi draugo. Ieško paguodos pas Tave...

Katės, kai gerai sutaria, tikrai ilgisi savo šeimyniškių. Mika ne kartą mane kvietėsi prie lauko durų, už kurių kniaukė Haku (pati neišgirdau). Ir šiaip ji pradeda knaukti ir blaškytis po namus, kai tas paikas katinas ilgam prašampa kieme. Ypač kai šalta...

Atsakyti

Lisitėja, apkabinu ir esu su tavim  :4u:​ 

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Tikos sekmadienis vadinasi "Tingiu tingėt" biggrin.gif Ką jūs veikiat sekmadienį? smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 29 lapkričio 2020 - 09:51

Labas ry... hmmm... jau beveik pietūs...

Ar visos jau padarėt mankštą? (aš dar ne :geda:)

Priedas  DSC03626s.jpg   144,76KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

9c5ea1779b87.jpg

Mes puošiame Kalėdinį vainiką.Zunda dalyvauja pilnu tempu, nespėju burbulų gaudyti.

Kokia gražutė ta Tika užaugo :wub:

Lapyna, tai ir tu katajogą praktikuoji? :hmm: 

Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2020 11 29, 11:06)
Ar visos jau padarėt mankštą? (aš dar ne blush2.gif)

Koks jogas katiniukas biggrin.gif Sliekinis toks biggrin.gif

QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 11 29, 12:21)

Kokia gražutė ta Tika užaugo wub.gif

O vat iškilo klausimas unsure.gif Iki kokio amžiaus katės auga? Ar čia skaitosi, kad jau užaugo? unsure.gif Jai dar tik 6 mėn ax.gif
Atsakyti

Kivuka, augs dar  :mirksiukas: 

Lapyn, įsimylėjau mankštos nuotrauką :wub: 

Lisitėja, šaunuolės judvi :rolleyes: 

Atsakyti

Lisiteja pasirodykit paskui ka papuoset. Mes siandien irgi meginsim egla puost

Mika atsiguliau ir as pasportuot... Uzmigau

fa70ac5e6209.jpg

Atsikeliu jau velu mankstai. Tai manikiura pasidariau

b886323b9593.jpg

Kazoks

05472a02570d.jpg

Atsakyti

Azu , ten ne Mika mankštinosi, o mano naujokėlė. :mirksiukas:

Vakar išfotosesinau mazgę, kad skelbimus sudėčiau. Šiandien dar kaimynę pakalbinau - ir panašu, kad šeima jai gali atsirasti.  Mazgė juoda, bet... visada galvojau, kad raini būna tik pilki arba ryži katinai. Na, ar truputį rudi, kaip Pedras ar Juma. :) Bet kad juoda katė gali būti raina, kažkaip neįsivaizdavau :hmm:

Bet ji raina! Tik to juodo rainumo nelabai matosi. Net nežinau kaip parodyt... Gal šitam kadre truputį.

Priedas  FB_IMG_1606660962332.jpg   38,63KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 29 lapkričio 2020 - 22:39