Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Oi Gieliux ta katytė fantastiškai nuostabi,

Atsakyti
Labas mirksiukas.gif

Visoms padalinu balionų, kam reikia 4u.gif 4u.gif 4u.gif Laikykitės, moteros, mes viską galim/nugalim 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(diinka @ 2020 11 27, 12:37)
Kivuka, o Tikos pjūvis kraujuoja? nuotraukoje taip atrodo, tada stebėk ar nesiskečia...

Nekraujuoja ax.gif Ten pirmos val po operacijos, gal buvo likę. Duodasi ir dūksta kaip išprotėjus, mes su vyru net bijom, kad nesuplyštų ten nuo davimosi unsure.gif

Va, koks gražus mano pilvukas rolleyes.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Lisitėja, kokios skaudžios žinios...

Night, neturiu tame patirties, galiu tik palinkėti... lengvumo... :4u:

Diinka, mb išvaržistas. Jau operuotas... Kažkada paskutinius metrus iki namų keturiom ropojo (susuko važiuojant dviračiu iš darbo). Bjaurus tai reikalas, linkęs atsinaujinti. Padeda tik išgulėjimas (arba operacija), o paskui spec. mankštos, baseinas ir nesėdėjimas. MB dabar darbinis stalas stovimas...

O man šiandien kažkokia netokia diena. Vežiau vaikus į darželį - mačiau negyvėlį. Mūsų gatvėj buvo nutrenktas žmogus, taip visas kruvinas ir paguldytas į patvorį prie gatvės. Niekuo nepridengtas. Pasidžiaugiau tik, kad vaikai nepastebėjo... Grįžtant po pusvalandžio, vis dar gulėjo ten pat. Su dabartine kovidine situacija greituškė į mūsų kaimą pas dar gyvus nevažiuoja, ką jau ten pas tuos, kuriems nieko nebepadėsi... O vaikų darželio kaime sankryžoj pasigavau kačiukę. Blaškėsi po gatvę, puldinėjo tai po viena, tai po kita mašina. Kažkuri užvažiavo ant uodegos galo... Tada palindo po maniške. Įjungiau avarinius, išsitraukiau iš po mašinos už čiupros visą rėkiančią ir įsimečiau į vidų. Prie sankryžos nebuvo kur paleist, vien tvoros, būtų vėl po mašina puolus... Taip ir parsivežiau. Noriu surasti jai namus. Katytė sakyčiau kokių 4 mėn., visai rankinukė. Glaustosi ir murkia glostoma. Panašu, kad nesužeista, ir uodega gražiai stulpu stovi. Bet... susikirtom su MB. :( Blogai jaučiuosi. Nei dabar į gatvę tą padarėlį mest, nei iš namų bėgt... Nereikia man trečios katės, tiesiog nenorėjau palikti gatvėj suvažinėjimui. Jau nuo to negyvo žmogaus vaizdų and dūšios negera...

Priedas  DSC03442s.jpg   362,95KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  DSC03438s.jpg   371,87KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Oi, Lapyn.... :console: vienu klausimu galiu tik paguosti, o antruoju - gal rasit kokią išeitį, negi TB spirsis išmesti mazgę?

Diinka  :4u:  :4u:  :4u:  ir sveikatos TB :4u: 

Tikutė kokia nemadamiška :hihihi:

Atsakyti
Lapyna,... šiurpuliukai perbėgo skaitant blink.gif Kartais žiaurus tas gyvenimas...
O TB turėtų suprasti, kad ir jis tokioj situacijoj gal būtų pasielgęs taip pat. Ateityje katukė gal pasidovanos, juk tokia graži juodulė.
Tikrai, pritariu Kivukai,- laikykimės, viską galim, viską ir įveiksime 4u.gif
Juokinga ta Tikutė, atrodo, viskas jai dzin biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos. 

Diinka, laikykis! Na, dėl vyro, ilgas procesas bus. Nuoseklus gydymas, pastovios spec mankštos. Ir linkiu, kad nereiktų chirurgo.  :4u: 

Tika smaguolė nuogapilvė.  :D 

Lapyna, aš tikiu, kad pavyktų surasti šiai žaviai juodukei namus. Gal sutartumėte su vyru dėl terminų, pvz mėnuo laiko pas jus globoje. Jei per mėnesį neatsiranda norinčių, tuomet... Na, bandyt ieškot kompromisų. Parašyk, kaip sekėsi. 

Mano fronte ši savaitė buvo įdomi. Antradienį po darbo ir nuotolinės treniruotės namie pakilo temperatūra. Spėkit, ką pagalvojau. Užsiregistravau internete covid tyrimui. Laiką gavau greitą - trečiadienį. Žinoma, perspėjau darbe visus, kad saviizoliuojuosi miegamajame. Atsidalinom namie san mazgus. Iš miegamojo į wc eidavau su respiratoriumi. Namiškiai dezinfekavo savo zonas. Maistą atnešdavo ir palikdavo už miegamojo durų. Vyras išsikėlė miegot į vyresnėlio tuščią kambarį. Telefonu priiminėjau milijonus skambučių iš bendradarbių ir draugų - kaip jautiesi? O aš ką, raumenis skauda kaip po bulviakasio, nėra apetito, virškinimas neramus, temperatūra 38. Daugiau nieko. Mintyse jau perkratinėjau pacientus, su kuriais kontaktavau paskutines 2 dienas. Labiausiai susinervinau dėl Rapolo. Jam penktadienį buvo numatytas tarptautinis vokiečių kalbos egzaminas, kuris jam ypatingai reikalingas, jei norės studijuoti Vokietijoje. O to egzamino kitas laikymas tik po metų, kas jau būtų per vėlu. Plius kitą savaitę vaikinas turi laikyti vairavimo egzaminą. Plius gruodžio 18 d. Ignas su drauge turėtų parskrist atostogoms. Žodžiu, jei man covid, griūna daug svarbių artimų žmonių planų. Mobiliajame punkte labai optimistinis jaunuolis klausia: "Jums čia pirmas kartas? A, matau, šypsotės! Vadinasi, pirmas... ". Šiaip sistema veikia labai sklandžiai. Užtrukau kokias 5 minutes. Ir grįžau namo į savo miegamąjį. Ketvirtadienį covid testo rezultato laukiau taip pat nekantriai, kaip kažkada nėštumo testo. Popiet atėjo sms ir el.laiškas. Neigiamas! Ką gi, pirmąkart nudžiugau kažko neišlaikiusi. Puoliau informuoti supanikavusius kolegas ir sunerimusius artimuosius. Vienareikšmiškai daugiausiai dėmesio sulaukęs mano karščiavimas. Išlindus iš irštvos vaikštau po namus be respiratoriaus, šypsausi, pati sau tokia faina ir nepavojinga visuomenei. Rapolas po dviejų dienų pamatęs mane, sako - šiauštelėjusi kažkokia. Vyrui leidau grįžt į savo lovą. Nors tas niekšelis sakė, kad visai gerai išsimiegojo ir be manęs. Sulaukusi tiek daug dėmesio, kai buvau galimai "kovidinė", spėkit, ar šiandien gavau nors vieno žmogaus pasiteiravimą, kaip jaučiuosi? Beje, pilvą tai vis tiek skauda pavalgius. Bet temperatūros nebėra. Gal kokį noro virusą buvau pasigavusi. Ainu vakar ir šiandien PATI užlipusi man ant pilvo kelias minutes gulėjo, murkė ir minkė. Vyras sako, gydė. Aš manau, jai tiesiog patinka garsas, kaip gurgia mano žarnos. Gal jai atrodo, kad ir aš išmokau murkti. 

Čia mano vakarienė, kai dar turėjau tariamą nėštumą, oi, covidą:

F1538116-05-DD-47-BF-9-DBA-5-D35-DD346-A

Atsakyti

Lapyna kokia faini katyte. Gerai butu greiciau surasti pas ka priglaust kad vyras nesiautetu.. Night tu ziurek saves, nejuokinga cia ir labai rimta tikrai gal drauges reikia kokios kur prasiblaškyti kartu Teta Erendira aciu uz patarimus siandien gavau deze visa konservu kurie kvepia kaip geri turistu pusryciai. Nors snd irgi pilvas duodasi bet gal dar nuo rytiniu anos mados guliasu Oj mamka kas cia kvepia turiato pusryciai? bf302c28e8d4.jpg Oj niam niam 2ab9bfc726e2.jpg Tik va dėžutė man maza  :cray: 7073a721ad45.jpg

Aist drauges seima kovida uzturejo vyrui teigiamas karsciavo tempra nebuvo ypatingai didele. Paskui nejaute skonio kvapo praejo, draugei neigiamas paskui sloga tempra 37 kita diena gerai jauciasi paskui skonis kvapas dingo.. O juk neigiamas suprask kaip nori

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 27 lapkričio 2020 - 16:43

Oi, Aist! Įsivaizduoju, koks jausmas kai manai, kad tieeeek visko gali sugriūti  :rolleyes: 

Bet džiugu, kad testo "neišlaikei"  :4u: 

Ir kodėl tau tiek mažai davė valgyti? :hmm:  :D 

O aš savo vaiko jau metus gyvai nemačiau ir nečiupinėjau  :unsure: 

Atsakyti

Erendira, apetito nebuvo. Virškinimo sistema atsikalbinėjo. Kai suvalgius nesi tikra, ar vemsi, ar viduriuosi. Tai šitie keli kaimiški sausainiai su arbata atrodė saugiausias vakarienės variantas.  :D 

Kaip laikosi tavo mergina? Na, tikėtina, jei negrįžta, jai ten gerai.  :4u: 

Atsakyti

Aist, gerai laikosi, mokosi, darbuojasi  (dabar prastovose, tai įveikė mokslų planą mėnesiu anksčiau  :rolleyes: )

O nevažiuoja dėl darbo - nieks neturi tiek laiko visokiom izoliacijom ir perturbacijom... tai laukiu kol tas virusas atsitrauks ir rausiu pati į ūkanotąjį Albioną iškart  :D 

Atsakyti

Lisitėja stipriai apkabinu... :4u: daug daug stiprybės. Moliukui suteikei nuostabų gyvenimą  :4u: 

Lapyna, Mika ant kelių  :wub:  Kaip faina, kai tokie savarankiški katinai ant kelių ateina, kaifuoju :D Dėl rastinukės, gal tikrai pavyktų kompromisą kiek gali būti, ir ieškoti namų? 

Dinka laikykis  :4u: 

Aist, smagu, kad testas neigiamas. :) 

Night palinkėsiu atrasti daug ramybės , kad stresas ir nerimas kaip įmanoma sumažėtų :4u: 

Atsakyti

Sveikos

Lisitėja, nedink tik ilgam, ateik, pasiguosi, visos išliūdėsim. Daug palaikymo  :4u: 

Čia tokie katinukai visi savi pasidarę, kad dėl visų bėdelių širdį sopa

Aist, sveikinimai su neigiamu  :4u: 

Oi ir nuotykai Lapyna  :unsure: katukė nepaprastai graži

Night, nu kodėl tu su mumis susitikt nenorėjai?  :unsure: 

Tika kukulaitė  :wub: 

Runciukas koks modnas buvo aprengtas  :D 

Vincukas aprūpintas  :wub: 

Atsakyti