Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Tikute, praustis galima ir be dušo, sausuoju būdu:

6-B31-F76-E-397-F-4-A85-9-F76-D66-DCA19-

O kažkada buvo laikai, kai Ainu pripažino guolius tinkamais:

CF11606-A-C7-ED-456-B-BF0-B-210-D5-F368-

Ir vanduo tuomet dar buvo bele koks gardus:

298-AA081-9-C08-49-D7-A9-F5-31-B7-EB2-C6

Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2020 11 21, 11:35)
Ir vanduo tuomet dar buvo bele koks gardus:

Jetus, tokiam bliūde ir paplaukioti Ainu galėtų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Sausą būdą maudytis Tika irgi kartais naudoja biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 21 lapkričio 2020 - 11:38
Labas rytas mano kieme išaušo baltas, baltas... Pirma šalna gerai pastebima. Jurginai ir begonijos dar gėlyne žiedais džiugino, tai turėjau dabar ką veikti juos iškąsdama.
Pareinu namo žemėta, o ten virtuvėje potvynis-Milkius po vandens dubenėlį žvejojo. Tvarkiausi. Ilgai.
Ateinu į miegamąjį-pagalvėlės ant lovos išsvaidytos-tvarkausi. Randu po pagalvėle pakištą kailinį kamuoliuką . Šlapią, šlapią... Va, taip Milkiui reikalingas vandens dubenėlis. Visi žaislai turi būti išprausti ir man dovanų į lovą atnešti. Būtinai užslaptinti, kad man staigmena būtų ir kitos katės nepavogtų.

-Ko bambi, juk stengiausi...

Atsakyti

Tika labai graži meškutė.

Bet tai koks pasiutėlis Milkius. 

Sūnus kažkada anksčiau lankėsi ir nakvojo pas klasioką, kur gyvena du tajų katinai. Pasakoja, kad šie labai bendraujantys, smalsūs, meilūs, rodo katinų foto. Aš klausau susižavėjusi. O tada Rapolas man: bet tu tokių nenorėtum. Tikslinuosi, kodėl jis taip galvoja. "Ai, jie mėto daiktus nuo stalų. Tyčia. Į akis žiūrėdami žmogui. Ir sofa... Na, tau tikrai nepatiktų, ką jie padarė svetainės sofai."  :D 

Atsakyti
Apie kačių išdaigas: Kol dar buvo šilčiau mano Katytė kiekvieną vakarą bėgdavo į lauką, prisivaikščiodavo ten tamsoje ( juk katės naktiniai gyvūnai ) ir po to aš jau kviesdavau miegoti. Kartą niekaip neina namo ir kažką ten susikaupusi nagrinėja ant pievutės, prieinu - pelę prismaugusi. Na, palikau dar pažaisti, bet ir vėliau ji neina, po to pelę į dantis ir žygiuoja namo. Negi atimsi tokį medžioklės trofėjų? Leidau parsinešti. Pelė buvo spardoma, trypiama, užsėdama ir dar mėtoma po visą svetainę. Ir vis atskrisdavo man ant sofos, kur aš sėdžiu ir žiūriu televizorių. Ir taip valandą laiko. Po to Katytė pavargo, prigulė pailsėti, o po to dar pasiprašė į lauką pamedžioti. Pelės skubiai "neliko", grįžusi Katytė ilgai ieškoji pelytės, viską išuostė, iššniukštinėjo,- nėra...
Atsakyti
Mano Milkiui ką tik nuotykis nutiko. Ramiai miegojo prie mano kaklo ūsus priglaudęs ir tik bum-bum-bum ... siaubingi sprogimai už lango. Kažkas nusipirko kinietišką ,,Auksinį lietų' ir pradėjo Naujus metus švęsti. Milkius drąsuolis, nieko nebijo, bet nervai garso ir šviesos efektų neišlaikė-dingo iš baimės palubėn ant sekcijos. Po visko vos nukėliau suakmenėjusį. Dabar prisiglaudęs prie manęs kaip lapas ir vis ištiesęs kaklą pasižvalgo į lango pusę.
Jaučiu bus problemų per Naujų metų fejerverkų šaudymą. Kitos katės net ausim į juos nekarpo, o drąsuolis Milkius ir prikrovė į ryžus šarovarus.

Atsakyti
Labas bigsmile.gif

Tikos vakarykštis vakarinis miegelis ( į jovalą nežiūrėkit, nes ji tik ir taiko, kaip užmigti ant vaikų rūbų) ax.gif

Aš debesėlis biggrin.gif

Atsakyti

Labas niūrus sekmadienis. 

Tika - pūkuotas cepelinukas debesėlis.  :wub: Sprendžiant pagal Tikos kailį, šalta žiema ateina.  :D 

Likusio vakarykščio plovo revizija:

81-FE2-D4-E-A36-D-4-E4-C-A76-B-A89-E2-CC

FF677682-A08-A-43-E6-95-BF-C773-D5878310

O naktį kameros fiksavo ilgą uodeguotą kiauninį žvėriuką šmirinėjantį terasoje. Seniau būdavo netelpantį šaldytuve maistą terasoje tiesiog maišelyje palikdavau. Dabar maistą terasoje saugiau dedu už grotų į Ainu transportavimo boksą. Nors gyvename, galime sakyt, vidury miesto. 

Atsakyti

Aist, tokią turiningą lesyklėlę padėjai, o durelių nepadarei... :hmm:  :rolleyes: 

Tika tikras kailio kukulis. :wub: Ji turbūt nesuvokia, kodėl negali būti neliečiama ar bent jau neniurkoma. :hihihi:

O pas mane stebuklas: Mikutė PATI (!!!) atėjo man ant kelių, atsigulė ir murkia. Nekomentuokit, kieno katės mėgsta gulėti ant kelių: jūs to nesuprasit... :rolleyes: Nesu tikra, ar ši žiema bus šilta. :unsure: 

Priedas  mika201122.jpg   256,17KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Namuose nebesijaučiu saugiai:

20201123-075533.jpg

Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2020 11 22, 16:09)
Nekomentuokit, kieno katės mėgsta gulėti ant kelių: jūs to nesuprasit... rolleyes.gif

Sveikos,
Lapyna,- pakomentuosiu... Mano Katytės gyvenimo tikslas yra užšokti man ant kelių ir murkti murkti ir dar glaustytis, arba gulėti šalia, jeigu aš sėdžiu ant sofos. Ir taip nuo pat pirmos dienos, tik pradžioje ji miegodavo man ant nugaros ( nes aš mėgstu miegoti ant pilvo) , maždaug virš liemens tarp menčių. Keistai jaučiausi miegodama su kate ant kupros, kaip ragana iš multiko... Paskui kažkaip įprato gulėti šalia, niekada neina prie veido ar kaklo. Išlaiko atstumą biggrin.gif Apkabindavau aš ją, miegančią šalia ir jausdavau kaip trūkčioja visa, matomai sapnuodavo daug buvusio gyvenimo nuotykių. Po kažkiek laiko atsipalaidavo ir miegodama nebesiblaško. Dabar miega šalia, bet būtinai apsikabinusi mano ranką, sudėjus ant jos letenytes, dar įkiša nosį į delną, kartais nulaižo kiekvieną rankos pirštą iš eilės.
Prieš 10 metų susilaužiau koją, ilgai buvau tik lovoje, Katytė gulėjo apsikabinusi mano vinimis sukaltą kelį,- dieną naktį, niekur nesitraukdavo, šildydavo, kartais jausdavau einančias tokias karštas sroves kaip elektra...
Gal praeitą žiemą pasigavau bjaurią slogą ir naktį, matomai, kvėpavau prasižiojusi, gal paknarkiau. Pajaučiau kaip Katytė plekšnoja man per veidą ir miauksi, prikišusi nosytę prie veido. Taip pora naktų mane žadino....
Gal neišvaizdi mano Katytė, jau ir nebejauna...Bet jos dar labai gražios ir ir neišblukusios akys, švelnus ir minkštas kailiukas, ir, svarbiausia,- tikrai mylinti širdis... ax.gif

Bugi rimtai apsiginklavo... biggrin.gif
Atsakyti

Techniniai miegojimo ypatumai:

Plyšnis miegojimas 20201119-215450.jpg

Kabamasis miegojimas :hihihi:

20201117-205830.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 23 lapkričio 2020 - 21:33