Tikute, praustis galima ir be dušo, sausuoju būdu:
O kažkada buvo laikai, kai Ainu pripažino guolius tinkamais:
Ir vanduo tuomet dar buvo bele koks gardus:
Tika labai graži meškutė.
Bet tai koks pasiutėlis Milkius.
Sūnus kažkada anksčiau lankėsi ir nakvojo pas klasioką, kur gyvena du tajų katinai. Pasakoja, kad šie labai bendraujantys, smalsūs, meilūs, rodo katinų foto. Aš klausau susižavėjusi. O tada Rapolas man: bet tu tokių nenorėtum. Tikslinuosi, kodėl jis taip galvoja. "Ai, jie mėto daiktus nuo stalų. Tyčia. Į akis žiūrėdami žmogui. Ir sofa... Na, tau tikrai nepatiktų, ką jie padarė svetainės sofai."
Labas niūrus sekmadienis.
Tika - pūkuotas cepelinukas debesėlis. Sprendžiant pagal Tikos kailį, šalta žiema ateina.
Likusio vakarykščio plovo revizija:
O naktį kameros fiksavo ilgą uodeguotą kiauninį žvėriuką šmirinėjantį terasoje. Seniau būdavo netelpantį šaldytuve maistą terasoje tiesiog maišelyje palikdavau. Dabar maistą terasoje saugiau dedu už grotų į Ainu transportavimo boksą. Nors gyvename, galime sakyt, vidury miesto.
Aist, tokią turiningą lesyklėlę padėjai, o durelių nepadarei...
Tika tikras kailio kukulis. Ji turbūt nesuvokia, kodėl negali būti neliečiama ar bent jau neniurkoma.
O pas mane stebuklas: Mikutė PATI (!!!) atėjo man ant kelių, atsigulė ir murkia. Nekomentuokit, kieno katės mėgsta gulėti ant kelių: jūs to nesuprasit... Nesu tikra, ar ši žiema bus šilta.
mika201122.jpg 256,17KB 0 Parsiųsta kartų