Sveikos. Giriu visus. Plius Gielux rankdarbį. Dėl kačių gultų tai aš niekaip nesuprantu, kaip jūsų katės juos pripažįsta. Ainu guli ant fanieros, ant dėžių, kriauklėse, ant žmogiškų lovų. O va jai skirti nupirkti gultai būna griežto Tabu zonoje ir netrukus keliauja į dovanas prieglaudoms. Paskutinis daiktas, kuris, panašu, kad bus pridėtas prie Ikėjos lovos ir kažkada nuvežtas Diinkai:
Mūsų specialybės darbo kol kas nestabdo. Pacientams laukti lauke pastatėme šildytuvą. Reguliuojame srautus. Kol kas odontologijos klinikos nėra koronos židiniai, t.y. visos mūsų naudojamos griežtos apsaugos priemonės veiksmingos. Tuo ir džiaugiuosi.
Šiandien fb paskaičiau "pasaką", kaip profesorius išdalino studentams lapus su juodu tašku ir paprašė jų aprašyti, ką mato. Visi studentai tiksliai apibūdino juodo taško matmenis, poziciją ir pan. O profesorius po to paklausė jų, kodėl nė vienas neapraše baltos lapo dalies? Nes ir gyvenime dažnai koncentruojamės į mažus "juodus taškus", vietoj to, kad džiaugtis didele balta visuma. (Na, čia toks lyrinis nukrypimas )
Čija prarasdama klausą itin intensyviai naudoja uoslę. Einam lauke su šunimi daug lėčiau, nes visos molekulės privalomai itin kruopščiai turi būti išuostomos. Ainu gyvena stabiliai (gerai).
Čija - "aš žinau, ką padarei praeitą vasarą ir didžiuojuosi tavimi, šeimininke! Gal galėčiau tau dar kuo nors padėti?"
Ainu -"aš žinau, ką padarysi kitą vasarą... ir nežinau nežinau, galbūt atleisiu tau už padidintą konservo dozę..."