Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos. Giriu visus. Plius Gielux rankdarbį. Dėl kačių gultų tai aš niekaip nesuprantu, kaip jūsų katės juos pripažįsta. Ainu guli ant fanieros, ant dėžių, kriauklėse, ant žmogiškų lovų. O va jai skirti nupirkti gultai būna griežto Tabu zonoje ir netrukus keliauja į dovanas prieglaudoms. Paskutinis daiktas, kuris, panašu, kad bus pridėtas prie Ikėjos lovos ir kažkada nuvežtas Diinkai:

71-AE37-D4-F8-D0-4-DD2-8-A7-D-E96-FF77-B

Mūsų specialybės darbo kol kas nestabdo. Pacientams laukti lauke pastatėme šildytuvą. Reguliuojame srautus. Kol kas odontologijos klinikos nėra koronos židiniai, t.y. visos mūsų naudojamos griežtos apsaugos priemonės veiksmingos. Tuo ir džiaugiuosi.

Šiandien fb paskaičiau "pasaką", kaip profesorius išdalino studentams lapus su juodu tašku ir paprašė jų aprašyti, ką mato. Visi studentai tiksliai apibūdino juodo taško matmenis, poziciją  ir pan. O profesorius po to paklausė jų, kodėl nė vienas neapraše baltos lapo dalies? Nes ir gyvenime dažnai koncentruojamės į mažus "juodus taškus", vietoj to, kad džiaugtis didele balta visuma. (Na, čia toks lyrinis nukrypimas :))

Čija prarasdama klausą itin intensyviai naudoja uoslę. Einam lauke su šunimi daug lėčiau, nes visos molekulės privalomai itin kruopščiai turi būti išuostomos. Ainu gyvena stabiliai (gerai).

Čija - "aš žinau, ką padarei praeitą vasarą ir didžiuojuosi tavimi, šeimininke! Gal galėčiau tau dar kuo nors padėti?"

Ainu -"aš žinau, ką padarysi kitą vasarą... ir nežinau nežinau, galbūt atleisiu tau už padidintą konservo dozę..." 

DA33993-E-3-EAD-4-DF7-A1-EF-5-A52-DA211-

Atsakyti
Magnuna, Katytei būtų užtekę tik lovos ( 61x48cm), bet įvyko Super lova (75x58cm) blink.gif blink.gif Ir kodėl aš žiūrėdama į internetą nematau esminių dalykų hmm.gif blush2.gif
Aist, graži lyrinė pasaka...Bet kiekvienos dienos skaičiai palieka vis mažiau to balto lapo... unsure.gif Nepanikuoju, bet kažkokį beviltiškumą jaučiu, be išeities ...
Atsakyti
Labas 4u.gif

QUOTE(Sidabrė @ 2020 11 20, 09:18)
Ir aš įsigijau LOOOVĄĄĄĄ  mirksiukas.gif

Kažkokia manija užėjo katinams su tomis super lovomis biggrin.gif

QUOTE(Aist @ 2020 11 20, 12:21)
Ainu -"aš žinau, ką padarysi kitą vasarą... ir nežinau nežinau, galbūt atleisiu tau už padidintą konservo dozę..."

Protingai Ainu kalba biggrin.gif
O šiaip ne į temą - tai stebiuosi vis Aist laiptų stikliniais turėklais ax.gif Tiksliau, kaip sugebėti palaikyti jų švarą biggrin.gif Mano Tika "apnosiuoja" visą veidrodį ir langų stiklus, kai guli ant palangių, tai įsivaizduoju, kaip atrodytų toks stiklinis turėklas pas mus namie (tikrai tingėčiau kasdien jį valyti) ax.gif biggrin.gif

QUOTE(Magnuna @ 2020 11 20, 11:55)
Ką veikiat penktadienį?

Apsimetu nematoma rolleyes.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti

Nu bliam, kur tas lovas imate? jau ir man (na, Runciui turbūt  :blush-anim-cl: ) ima reikėti  :laugh: 

Čija :wub: 

Ech, gerai matyti visą vaizdą, ypač šviesią jo dalį :)

Atsakyti

Sidabre, rašydama "dienos skaičiai", turi galvoje finansinę pusę ar ką kitą?  :hmm:  Aukštyn galvą, tvirtai įsitverk į teigiamus dalykus, kad ir kokie maži jie būtų.  :4u: 

Kivuka, mūsų svečiai dažnai kaip ir tu stebisi ta stiklo pertvara tarp laiptinės ir svetainės. Ir nors gyvūnai visus langus, kur tik sugeba pasiekti, nutapnoja, šita stiklo siena yra nenunosiuota visai. Jei svečiuojasi maži vaikai, kurie nepasiekia medinių laiptų turėklų, tuomet aišku, kad rankyčių atspaudų lieka ant stiklo. Bet mūsų šeimoje "mažiukai" vaikučiai yra arčiau lubų negu stiklo ir moka laiptais lipti gražiai.  :D Šiaip mes patenkinti šiuo architekto pasiūlymu - vizualiai didina erdvę. 

Vežiau šiandien giminaitėms žalios mėsos jų gyvūnams. Ten 12 metų senolė vokiečių aviganė - Čijos draugė gyvena. Ji akla, kurčia ir sunkiai vaikšto. Pritūpiau prie jos paglostyti. Užuodusi mane šunė atpažino, apsidžiaugė, padėjo patikliai galvą ant kelių ir tyliai atsiduso. Lyg atsisveikindama. Taip širdį suspaudė man. 

Atsakyti
Erendira, aš užsisakiau Kikoje internetu, bet atsiimti reikia patiems savo užsakymą patogiausioje parduotuvėje, bet tikrai padariau klaidą - per didelė, vakare užeis vienas šunininkas, gal savo pinčeriukui norės...
Aist,- skaičiai apie užsikrėtusius kasdien...Taigi prie kompo sėdžiu, informaciją skaitau...+ tamsus ruduo ruduo...Bet mums su Katyte nusimato veiklos,- plėsime savo sklypo ribas, tvarkysime, medžius rausime, daržą įsirenginėsim, na o vasarą jau braškes valgysim biggrin.gif Juokauju, ir niekaip nesulaukiu, kada jau bus galima užsiimt veikla, tada visos blogybės išgaruoja bigsmile.gif
Atsakyti

:4u:  Sidabre, visiškai sutinku su veiklos terapija. Malonūs darbai augina optimizmą. Dar knygos ir filmai. Žvakė ir skanus maistas. Žmogus, su kuriuo jauku, šalia. Šilti namai. Kava ryte ar vyno taurė vakare. Fizinis nuovargis. Laida apie gyvūnus. Saulė, nors ir trumpam. Katės murkimas. Šuns besąlygiškas atsidavimas. Kaimyno pamojavimas per langą. Malonus kremo kvapas. Miegančio sūnaus vaizdas. Ir dar milijonas gerų dalykų, nustelbiančių skaičių baimę. 

Atsakyti
Padvelkė romantika ax.gif biggrin.gif

Ir praėjusia vasara...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 20 lapkričio 2020 - 19:31
Labas , visiems uodeguotiems ir be uodegyčių.
Giriu visus katulius. Į kokį nežiūrėk-savaip gražus.
O, jau Tikos grožis visu pajėgumu atsiskleidė. Nuostabus pūkų cepelinas su storiausia uodega. Pagalvojau, kad turbūt pati pačiausia iš visų mūsų temelės uodegų.

Super lovų, bent jau Šiauliuose, visą laiką yra įvairaus dydžio. Tik jų kainos nemažos. Bet kalėdinės nuolaidos jau prasideda, tai dovaną katytėms apsimoka pigiau įsigyti. Mano namuose du apvalūs gultai ir abu naudojami, vėsesniu metų laiku dažniau.

Milkius vis dar šokinėja ant kačių, nėr ramybės. Jau tiek apnaglėjo, kad net šalia manęs gulinčios katės nesijaučia saugios. Už tokius antpuolius mano panosėje jau gavęs per kuprą, nes aš instinktyviai kaip katė neišlaikau ir kepštelnu. Bet šiam hiperaktyviam vaikiui viskas vienodai. Mane jau sąžinė graužia, kad senelė Nikutė neturi ramybės senatvėje.
Čia vaizdelis, kai Nikė miega, giliai senatviškai parpia, o Milkiui aišku prireikė kėdės ir ant kupros užlipti. Dar į koją įkąsti-patikrinti ar gyva senolė.

-Ko nori?

-Barkis, barkis...Nieko negirdžiu, nieko nematau, nieko nežinau...

Pabėgusi sumurusi Nikė. Šiuo metu jau tik 2 kg. svorio. Visai kaip kačiukas, tik kaulai ir pūkai. Ir tie patys susisukę, susivėlę, nespėju iškarpinėti kūcus. Kiekvieną dieną neramiai prabundu-ar dar gyva mano draugė Nikutė. Jaučiu nebeilgai ja džiaugsiuosi.

Čigonėlė žaidė su pelyte, Milkiui aišku prireikė užšokti. Kilo peštynės su dideliausiais Čigonėlės žviegmaurojimais.

Ir Čigoniškų pūkų kamuolys ramybės būsenoje.

Štai ir prisidavėme, pasirodėme.

Atsakyti

Erendira - saviškiams lovas Akropolio Maximoj roviau  :4u: 

Atsakyti
Milkiaus šypsena biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif

Ar jau visi po rytinio dušo? biggrin.gif

Atsakyti