Šponkiau, medžioja pelę?
Du pletkininkai kas rytą apkalba mane besiruošiant į darbą
Labos,
Kivuka, parašyk savo email, ar FB, į mesendžerį įmesiu, nes čia bus daug darbo
dabar kaip tik turiu fainu mažių, nuo savaotgalio galėsiu dovanoti...ir juuodą (vos ne britę), baltą kaip Pusnę, 5 nuostabius rainius, ir dar penkis spalvotus (vis dar su mama)
Erendira, Pedriuko nepažinau, bus turtingas
Zundyte, ačiū už praskaidrintą sekmadienio popietę
Gieliux o tu nebandei to felovejaus(į razetę) ? aš dabar didžiajam katinų kambarį įjungus, nes būvo prasidėja "šefo" rinkimai.....po poros sav kaip ir aprimo...
Aš iš namų dirbu tik 2 d, nu o bet tačiau, be gėrio , kad kažkiejk turiu laiko sau.... tie nustebusių veideliu vaikščiojantys per klaviatūrą...žudo ypač Mistika, taip įvaldžius "durniaus" įjungimą.... tipo aš vargšė akla katytė.....
Smagu Lapyna matyti, man ir įdomu su kuo buvai neištikima ?
Ir aišku labai giriu visus pūkuotukus, aišku pirmiausia princeses, o saldžioji porelė, be konkurencijos
Diinka, mano kolegės el. paštas yra borzada@gmail.com. siųsk į el paštą ech, būtume ir mes akis paganę
Blyn Magnuna....persiprašau, jau visai žabala, senstu įkalbėjai įmesiu ir čia kažką
Diinkuti, ir ten aš Matildą rodžiau, ne Pedriuką
Erendira tai ir norėjau klausti...kas ten toks reikalauja glostymų...toliau komentarai, kad glostymus susirenka Pedras... lika nesupratus...arba man covidas
o du komentarai iš eilės kvepia alzhaimeriu arba.....arba pamiršau
su varške viduje, tiksliau grietine
Diinkut - visks normaliai, blogai būtų, jeigu aš būč patikėjus, kad ten iš tiesų Kivuka o ne aš rašiau va tada jau reiktų man skubiai pas gydytijus bėgti
Grietininė Spurga
O man spurgų neduoda ir grietinės neduoda ir net nerodo, nes Grikis vien tik apie spurgas ir grietinę galvodamas į šonus plečiasi
Tai dedu (He)Doną Pedrą Diinkutei, kad ta nebūt apsigavusi
Na, ir princesė
o čia princas Ipcius: