Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Šponkiau, medžioja pelę?  :D 

Atsakyti

Du pletkininkai kas rytą apkalba mane besiruošiant į darbą

20201112-050727.jpg

Atsakyti

Labos, 

Kivuka, parašyk savo email, ar FB, į mesendžerį įmesiu, nes čia bus daug darbo :)

dabar kaip tik turiu fainu mažių, nuo savaotgalio galėsiu dovanoti...ir juuodą (vos ne britę), baltą kaip Pusnę, 5 nuostabius rainius, ir dar penkis spalvotus (vis dar su mama)

Erendira, Pedriuko nepažinau, bus turtingas :)

Zundyte, ačiū už praskaidrintą sekmadienio popietę :) 

Gieliux o tu nebandei to felovejaus(į razetę) ? aš dabar didžiajam katinų kambarį įjungus, nes būvo prasidėja "šefo" rinkimai.....po poros sav kaip ir aprimo...

Aš iš namų dirbu tik 2 d, nu  o bet tačiau, be gėrio , kad kažkiejk turiu laiko sau.... tie nustebusių veideliu vaikščiojantys per klaviatūrą...žudo :) ypač Mistika, taip įvaldžius "durniaus" įjungimą.... tipo aš vargšė akla katytė.....

Smagu Lapyna matyti, man ir įdomu su kuo buvai neištikima ? :)

Ir aišku labai giriu visus pūkuotukus, aišku pirmiausia princeses, o saldžioji porelė, be konkurencijos :wub:​ 

Atsakyti

Diinka, mano kolegės el. paštas yra borzada@gmail.com. siųsk į el paštą  :4u:  ech, būtume ir mes akis paganę  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Blyn Magnuna....persiprašau, jau visai žabala, senstu :) įkalbėjai įmesiu ir čia kažką :) 

Atsakyti

Diinkuti, ir ten aš Matildą rodžiau, ne Pedriuką  :D  :D  :D​ 

Atsakyti

Erendira tai ir norėjau klausti...kas ten toks reikalauja glostymų...toliau komentarai, kad glostymus susirenka Pedras... lika nesupratus...arba man covidas :)

Atsakyti

o du komentarai iš eilės kvepia alzhaimeriu arba.....arba pamiršau :lol: 

Atsakyti

3696-F35-C-807-C-47-ED-A805-98-CA003-FAAsu varške viduje, tiksliau grietine  :D 

Atsakyti

Diinkut - visks normaliai, blogai būtų, jeigu aš būč patikėjus, kad ten iš tiesų Kivuka o ne aš rašiau  :D  va tada jau reiktų man skubiai pas gydytijus bėgti  :D 

Grietininė Spurga  :wub: 

O man spurgų neduoda ir grietinės neduoda ir net nerodo, nes Grikis vien tik apie spurgas ir grietinę galvodamas į šonus plečiasi

20201116-191142.jpg

Atsakyti

Tai dedu (He)Doną Pedrą Diinkutei, kad ta nebūt apsigavusi  :D  20200829-093819.jpg20201111-191835.jpg

Na, ir princesė  :rolleyes:

20201106-185243.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 17 lapkričio 2020 - 20:55

o čia princas Ipcius:

1-F26-A422-448-B-4-B9-D-93-BD-E7-F0-EA73
jaunuolis gerai gyvena, toleruoja mus namuose. labai keista, lyginant su ankstesniais katinais😀

ryšium su karantinu, mūsų verslą visiškai uždarė, tai sėdim su nuliu pajamų. tai tokios ir nuotaikos.
artimu metu, jeigu viskas susiklostys, pradėsim šiek tiek kitą veiklą. bet dar iki to reik kalnus nuverst😬
Atsakyti