OI Kivuka, pasakyta labai tiksliai - Pedras labai aktyvus jaunuolis ir nuolat įkyri mergičkoms ir jos žiūri į jį kaip į kokį nesusipratėlį glušą
Ir taip, Perdas nuolat pristoja, kad jį glostytum
Sidabre, mano tylenė Spurga irgi taip elgiasi naktimis. Šiandien 5 ryto medžiojo musę, galvojau išprotėsiu. Atsikėlus radau tą musę ir nutrenkiau, Spurgos didžiam liūdesiui- kodėl tu žaislą sulaužei?! Diena ji miega, kokion spinton sulindus irgi galvoju, gal pasikeitė, kad mūsų daug dieną, tai naktį išsidūksta. Sakiau, reiks pradėt kibint dieną, nors tada mušasi su Bela, vienu žodžiu, kažkoks totalus š... dabar
Sidabre, net nežinau ką pasakyt... gal teisi vi..., tai gali būti hormonų perkrovos. Seniau mano Zaiza, kol buvo nesterilizuota, pagauta morčiaus blūdydavo po namus ir šaukdavo tokiu prikimusiu balsu su atodūsiu. Ir kai iš veisėjos parsiveždavau po keleto dienų, irgi pusdienį vaikščiodavo ir dūsaudavo, matyt, kompanijos ilgėjosi. Bet po sterilizacijos šitie širdį plėšiantys rėkimai baigėsi.
Mika kartais rėkia, kai kailiukas užveržia. Tokiu gerkliniu balsu užriaumoja: "greitaiateikitpadūktsukatyte neskitaipnamusnugriausiu!". Po to seka garsai: ridenimosi, bildesio, plyštančios užuolaidos... Bet jokių atodūsių. Riktelėjimas "dėmesiostartas" - ir katytė lekia.
Gielux bebebe mano katai naktį ir ryte MIEGA. Jei ir nueina kur, tai tyliai. Ypač Hakūnas, kuris dažnai miega iki 9 val ryto ir būna nepatenkintas, kad tie žmogai rytais kažko ieško laksto kuičiasi barasi "...pavėluosi" ir kitaip drumsčia ramybę. Nežinau, kieno ten katės naktiniai gyvūnai, maniškės tai nuoširdžiai prisilaiko režimo.
Tamsiais vakarais nieko nėr geriau kaip minkšta lovytė
Kivuka - tortuks toks gerulis
Šponkiuk - ar daug darbų spėjai nudirbti trumpu ramybės periodu?
Vinculis vynelį šalia pasiguldęs
Diinka - ar galėtum įmesti nuotraukų savo globotinių? Viena mano kolegė iš šunininkės ketina persikvalifikuoti į katininkes ieškotų meilaus kainėlio ar katytės. Gal turi kokį kandidatą, kuris ant rankų lipa?
Labukas! Pragyvenom jau pusę pačio niūriausio mėnesio, liko dar pusė, o paskui vis tiek ateis Kalėdos , o ten ir pavasaris ne už kalnų.....Aš kasdien tokiais žodžiais save žadinu, nes dienos tai neprašvinta!
Ta proga pasirodysiu,kaip buvau nuskausminta- maniškiai užpavydėjo Grikiukui su Jumce patalų, tai mamka lėkė pirkt, nuo to laiko kambarint grįžta tik kakdėžę pakapstyt ir paėsti, visas laikas leidžiamas balkone...
P1390011.jpg 126,34KB 0 Parsiųsta kartų P1390015.jpg 160,38KB 0 Parsiųsta kartų P1390020.jpg 168,36KB 0 Parsiųsta kartų P1390016.jpg 178,57KB 0 Parsiųsta kartų P1390022.jpg 112,64KB 0 Parsiųsta kartų