Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

OI Kivuka, pasakyta labai tiksliai - Pedras labai aktyvus jaunuolis ir nuolat įkyri mergičkoms ir jos žiūri į jį kaip į kokį nesusipratėlį glušą  :D 

Ir taip, Perdas nuolat pristoja, kad jį glostytum :D

Atsakyti
Bižū, kaip tau gerai, kad yra pas jus glušas ir tave palieka ramybėje unsure.gif Pas mus namie tai visi prie manęs lenda.. niurko, bučiuoja, glosto...Och...sunku kartais tai iškęsti ax.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 13 lapkričio 2020 - 09:16
Laba diena,
Giriu ir žaviuosi visais katinėliais ,- ir piktais, ir rūsčiais ir meiliais wub.gif ax.gif
Ateinu pasitarti,- gal kas susidūrė ? Mano Katė KAUKIA, dar BAUBIA...Štai šiandien ryte prasivaikščiojo, po to vėl nuėjo miegoti 2-ame aukšte. Aš tyliai buvau 1-ame. Po 2-3 val. prasibudo ir pradėjo rėkti, baisiu balsu, nesustodama. Tada suplojau rankomis, kad išgirstų. Greitai šoko nuo draskyklės-gulto ir atlėkė laiptais kaip kulka, dar švelniai miauksėdama miau, mur , miau. Prisiglaudė, prisimurkė, nusiramino. Kartais galvoju, gal ji serga, gal ką labai skauda... unsure.gif Bet įtariu, kad nuo vienatvės, dviese jie išsidūkdavo, išsižaizdavo, po to ilsėdavosi. Dar būna, kad rėkia, lakstydama po namus, tarytum kažko ieškodama, negi neužmiršo iki šiol... g.gif Kaip ir sakiau,- labai ieško mano draugijos, beveik nebūna viena, glaudžiasi, murkia, lipa ant kelių, gulasi šalia, na tiesiog, kaip mažas vaikas, kuris vis nori prisiglausti... smile.gif Apie antrą katinėlį nenoriu galvoti....Gal šiaip kas nors galit pakomentuoti mirksiukas.gif
Atsakyti

Sidabre, mano tylenė Spurga irgi taip elgiasi naktimis. Šiandien 5 ryto medžiojo musę, galvojau išprotėsiu. Atsikėlus radau tą musę ir nutrenkiau, Spurgos didžiam liūdesiui- kodėl tu žaislą sulaužei?!  :blink:  Diena ji miega, kokion spinton sulindus irgi galvoju, gal pasikeitė, kad mūsų daug dieną, tai naktį išsidūksta. Sakiau, reiks pradėt kibint dieną, nors tada mušasi su Bela, vienu žodžiu, kažkoks totalus š... dabar

Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2020 11 14, 12:38)
Laba diena,
Giriu ir žaviuosi visais katinėliais ,- ir piktais, ir rūsčiais ir meiliais  wub.gif  ax.gif
Ateinu pasitarti,- gal kas susidūrė ? Mano Katė KAUKIA, dar BAUBIA...Štai šiandien ryte prasivaikščiojo, po to vėl nuėjo miegoti 2-ame aukšte. Aš tyliai buvau 1-ame. Po 2-3 val. prasibudo ir pradėjo rėkti, baisiu balsu, nesustodama. Tada suplojau rankomis, kad išgirstų. Greitai šoko nuo draskyklės-gulto ir atlėkė laiptais kaip kulka, dar švelniai miauksėdama miau, mur , miau. Prisiglaudė, prisimurkė, nusiramino. Kartais galvoju, gal ji serga, gal ką labai skauda... unsure.gif Bet įtariu, kad nuo vienatvės, dviese jie išsidūkdavo, išsižaizdavo, po to ilsėdavosi. Dar būna, kad rėkia, lakstydama po namus, tarytum kažko ieškodama, negi neužmiršo iki šiol... g.gif Kaip ir sakiau,- labai ieško mano draugijos, beveik nebūna viena, glaudžiasi, murkia, lipa ant kelių, gulasi šalia, na tiesiog, kaip mažas vaikas, kuris vis nori prisiglausti... smile.gif Apie antrą katinėlį nenoriu galvoti....Gal šiaip kas nors galit pakomentuoti  mirksiukas.gif

Maniškei +16 (nežinau, kiek +... nes pamestinukė). Sveikatos problemos prasidėjo šiais metais: hyper-skydliaukė + kiti reikliukai... Prasidėjo vos ne morčiavos katės rėkimai, nerimastingas vaikščiojimas, poreikis glaustytis.. Pradžioje pririšau tai prie 1 iš namiškių išnykimo (mirė...), po to, prie nostalgijos sodybai, kur ji netrumpai buvo šią vasarą. Bet dabar manau, kad tai skydliaukės poveikis – ji nežino, kas darosi, bet ramybės nėra niekam... Vaistus naudojame jau mėnesį: ramumo kiek padaugėjo, . grįžta svoris, bet visiška ramybė negrįžta...

Atsakyti
Ačiū už komentarus. Gelux, dėl to, kad daugiau būnam namuose, aš suprantu, kad keičiasi ir gyvūnų elgesys. Mano Katytė galvoja, kad aš tiesiog pasidariau jos tarnaitė. Ir šokdina mane pagal savo pageidavimus. Prieina ir paliepia tokiu reikalaujančiu mmrrr, mmrrr... Kartais tai būna įsakymas ją pakutenti, pakedenti, nes griūna ant šono, vartosi ir vis kviečia ją išglostyti. Kartais būna įsakymas duoti valgyti konservų, arba pareiškimas, kad tokie konservai netinka, duok kitokių, o kartais - griežtas paliepimas jau eiti miegoti, nes Katytė pavargo ir nori gulėti prisiglaudusi prie šono...Ir vykdau visus įsakymus ir nurodymus, ir dar perklausiu,- ko dar norėtum ? g.gif lotuliukas.gif
vi_, net nelabai žinojau apie tai, ką parašei...Tikrai, kartais rėkia tokiu morčiaus balsu, ir ne dėl to, kad viena, mato, kad aš esu, bet apsisuka ir nueina rėkdama, klykaudama ....Na, aš Katelę pasiėmiau iš kiemo 2006/ 08 mėn., nežinau kokio amžiaus, bet gerai pasimaitinusi gal už mėnesio sumorčiavo, tai gal ir amžius buvo kokie 7 mėn.
O kokius tyrimus atlieka dėl skydliaukės, ką pasako, kokie pasikeitimai, kaip veikia sveikatą ? g.gif g.gif
Pas vetus jau pora metų nesilankom, nes paskutinį kartą kai vežiau, nusiplėšė nagus į narvo kraštą ir pas vetus įėjom taškydamiesi kraujais... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 14 lapkričio 2020 - 23:33

Belucia... Laukiu tavys net isgriuves..

Tie dvikojai parazitai visus mano isnuomuotus kambarius ismete liepe sitam bliude nuomuotis. Tai svenciu įkurtuves i laukiu tavys

3d62ac718add.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 15 lapkričio 2020 - 03:10

Sidabre, net nežinau ką pasakyt... gal teisi vi..., tai gali būti hormonų perkrovos. Seniau mano Zaiza, kol buvo nesterilizuota, pagauta morčiaus blūdydavo po namus ir šaukdavo tokiu prikimusiu balsu su atodūsiu. Ir kai iš veisėjos parsiveždavau po keleto dienų, irgi pusdienį vaikščiodavo ir dūsaudavo, matyt, kompanijos ilgėjosi. Bet po sterilizacijos šitie širdį plėšiantys rėkimai baigėsi.

Mika kartais rėkia, kai kailiukas užveržia. Tokiu gerkliniu balsu užriaumoja: "greitaiateikitpadūktsukatyte neskitaipnamusnugriausiu!". Po to seka garsai: ridenimosi, bildesio, plyštančios užuolaidos...  :rolleyes: Bet jokių atodūsių. Riktelėjimas "dėmesiostartas" - ir katytė lekia.

Gielux  bebebe mano katai naktį ir ryte MIEGA. Jei ir nueina kur, tai tyliai. Ypač Hakūnas, kuris dažnai miega iki 9 val ryto  :blink: ir būna nepatenkintas, kad tie žmogai rytais kažko ieško laksto kuičiasi barasi "...pavėluosi" ir kitaip drumsčia ramybę. Nežinau, kieno ten katės naktiniai gyvūnai, maniškės tai nuoširdžiai prisilaiko režimo. :rolleyes:​ 

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Savaitgalį šventėme vaikų gimtadienius, ta proga dukrytė užsisakė tortą, kad būtų panašus į Tiką biggrin.gif

Bet Tika nesutinka, kad tortas panašus į ją biggrin.gif

Neee, aš esu gražesnė negu tas lipdinys tongue.gif Ir aš nesu žvaira (nu gal tik kartais) rolleyes.gif

Atsakyti

Trumpa ramybė

20201116-123006.jpg

Atsakyti

Tamsiais vakarais nieko nėr geriau kaip minkšta lovytė

20201110-050447.jpg

20201110-050705.jpg

Kivuka - tortuks toks gerulis  :)  

Šponkiuk  - ar daug darbų spėjai nudirbti trumpu ramybės periodu?  :) 

Vinculis vynelį šalia pasiguldęs  :D 

Diinka - ar galėtum įmesti nuotraukų savo globotinių? Viena mano kolegė iš šunininkės ketina persikvalifikuoti į katininkes  :)  ieškotų meilaus kainėlio ar katytės. Gal turi kokį kandidatą, kuris ant rankų lipa?  :4u:​ 

Atsakyti

Labukas! Pragyvenom jau pusę pačio niūriausio mėnesio, liko dar pusė, o paskui vis tiek ateis Kalėdos , o ten ir pavasaris ne už kalnų.....Aš kasdien tokiais žodžiais save žadinu, nes dienos tai neprašvinta!

Ta proga  pasirodysiu,kaip buvau nuskausminta- maniškiai užpavydėjo Grikiukui su Jumce patalų, tai mamka lėkė pirkt, nuo to laiko kambarint grįžta tik kakdėžę pakapstyt ir paėsti, visas laikas leidžiamas balkone...

Priedas  P1390011.jpg   126,34KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  P1390015.jpg   160,38KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  P1390020.jpg   168,36KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  P1390016.jpg   178,57KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  P1390022.jpg   112,64KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti