Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas šlapkritis, buvau pabėgus nuo jūsų. Na, nepulsiu aiškintis, bet buvau truputį neištikima.... :rolleyes: 

Puolu girti princeses: saldžiaūsę Bižū ir gerokai išaugusią or sukukulėjusią Tiką.

Pusnyna koks krokodilas! :bijau2: 

Mano katai gyvena neblogai. Na, Mika neblogai, o Hakūnui tai mėlynas kraujas gyventi trukdo... Aną pirmadienį vežiau dantų nukalkint, nes dantenos jau švietė raudonai. Prieš tai dariau širdutės echo, kad nebūtų staigmenų narkozės metu. Tai su širdute viskas ok, bet kasoj užmatė daug kažko. :unsure:  Panašu į policistozę. Na, kraujo parametrai geri, tai kol kas nieko nedaro. Pertikrinsim po 3 mėn. Dar siaubingai susiguzavę limfmazgiai kirkšnyse. Vėlgi versijos įvairios, nuo autoimuninių iki onkologinių. Rekomenduoja onkologo konsultaciją su biopsija. Bet mano piniginė jau dantis rodo, o mb ultimatumus kelia ("vaikus gydyk pirmiausia"). Dar mano gražuolis pusnuoge ši**a, nes ant klubų ir uodegos pilna šašų, nuolat laižosi ir draskosi. Buvom pas dermatologą - greičiausiai alergija blusų įkandimams. Sakau, gi lašinu kas mėnesį. Tai liepė lašint kas 2 sav... Na, Mika alergijomis nesiskundžia, tai jai tiesiog uždėjau antkaklį nuo blusų. Tiesa, katytė tokiu mano išpuoliu buvo labai pasipiktinusi ir 3 dienas su manim nesikalbėjo. Bet jau nieko, atlyžo... :)

O daugiau viskas gerai...  :rolleyes: 

Va mano meilučiai: https://youtu.be/TTuy5D5nv3g

Atsakyti
Laba..

Kažkas Tikai darosi...negi serga? Atsigulė snausti ir žiūriu, kad dreba visa, purtosi unsure.gif Pasiskambinau vetei, sako gal pašalo kur nors ir temperatūra kyla blink.gif Tai 14 val užregistravau nuvežti..Nu gal nieko blogo unsure.gif Į lauką neina, balkone paskutiniu metu irgi nebūna...Bet ryte visa linksma dar dūko, davėsi su vaikais ir vyru. Sakė, jeigu nepraeis, tada atvežti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 11 lapkričio 2020 - 10:19
Kivuka, o Tika miegodama taip purtosi ar ir nemiegodama, ramiai gulėdama, sėdėdama?

Nes mano katės miegodamos sapnuoja, tai kartais ir letenom mataruoja, ūsai kruta, dar garsų visokių būna, kūnas krūpčioja, letenos lyg ką čiupdamos susitraukinėja.
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2020 11 11, 12:42)
Kivuka, o Tika miegodama taip purtosi ar ir nemiegodama, ramiai gulėdama, sėdėdama?

Nes mano katės miegodamos sapnuoja, tai kartais ir letenom mataruoja, ūsai kruta, dar garsų visokių būna, kūnas krūpčioja, letenos lyg ką čiupdamos susitraukinėja.

Oi, ne, čia tik atsigulusi drebėjo, dar nemiegojo. Bet vėliau nustojo. Gal sušalusi buvo...nors namie šilta. Dabar kaip niekur nieko katytė jau. Tai gal nebevešiu, nes jai važiavimas -stresas.
O dėl sapnavimo, tai joooo, per sapnus ir čepsi, ir ūsus judina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 11 lapkričio 2020 - 13:02
Namuose atsirado naujas siurblys spec. orientuotas į gyvūnų plaukų valymą. Tylus. Pirmas siurbimas- visos katės draugiškai staigiai į svetimeką sureagavo-dingo. Taip kartu būreliu tik ėsdamos būna.

vartotojo įkelta nuotrauka

Sveikatos Tikai wub.gif

Atsakyti

Labas šlapkritis, buvau pabėgus nuo jūsų. Na, nepulsiu aiškintis, bet buvau truputį neištikima.... :rolleyes:

Va mano meilučiai: 

Rašei pelių forume  :blink: 

Netikiu tavo meilučiais, fotomontažas ir dezinformacija, meilučiai, čia kai meiliai norima akis viens kitai iškabint ir kokią 5 val ryto  :D kad visi žinotų. Jei rimtai, tai pasiuto mergos, gal dėl to, kad visi namie sėdim  :unsure: 

Vinčencijau, mano mielasis, lėksiu aš pas tavy ant meilės sparnų, ant šluotos ar ant karnizo, kuo tik reikės. Nebėr gyvenimo man čia, tie dvikojai, kuriuos įsileidau gyvent pas save, visai okupavo mano dėžę, kaip jie vadina butą. Tavo Bela.

p.s. Kolegos, jei žinote naminį receptą, kaip išnaikinti dvikojus ar bent jau apriboti jų buvimą, pasidalinkite, skolinga neliksiu.

Tikutė  :wub: 

Pusniukė, baišuš žvėrs  :D 

Bižu - princesių etalonas  :wub: 

Kruopa  :wub:  o kaip jos su Mika?

Atsakyti

Kai namus okupuoja tarakonai dvikojai
58-A3-F825-7036-4-CAD-9777-FCE442-C1-BD9

Atsakyti
Tik primenu, kad ešu gėriš, grožiš ir taika. Dvikojė kišo naguš frie telefono, gulėjušio šalia manęš, kai ilšėjausi. Mano komentarą matote žemiau:

Čia nešeniai dantukai favogė dvikojėš dešrą (ne aš). Toji grašino kalėjimu. Turėjau šlėptiš.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 12 lapkričio 2020 - 11:26
Laba 4u.gif

Evoros šventoji trejybė įsibaiminusi biggrin.gif bigsmile.gif

Pusnytė bando būti pikta biggrin.gif

Bela, tu va taip piktai pažiūrėk į tuos dvikojus - tai mygom išsilakstys iš namų aggressive.gif dry.gif

Atsakyti

Sveikos.

Kivuka, kaip Tika, nepasikartojo drebulys?

Karingoji Pusnė. 

Belos vs Spurgos sunkus gyvenimas minioje. 

Evoros vieninga trio prieš siurblį. 

Lapyna, jau buvau pasiilgusi. Sveikatos Haiku! Kaip gražiai abu sutaria. 

Sutarėm su trenere dėl nuotolinės treniruotės. Pasiruošėme su jaunėliu viską. Nuėjome vandens atsinešti. Grįžtam:

D65-DF867-B813-48-B7-9-C15-37-BDD41-C9-C

Kai troškulys apima:

0-FC41-A97-2-A69-4950-9972-B8-A705-CEA21

Kaip tai čia ne mano vanduo? Kas tos gėlės? Kur tos gėlės?

9-A637-E24-781-B-4276-A62-E-EEDE6-D38-E2

Atsakyti

Bela, tu va taip piktai pažiūrėk į tuos dvikojus - tai mygom išsilakstys iš namų aggressive.gifdry.gif

Oi, o kam juos vaikyt? Šeria, tualetus valo, neįkyri, nes tą rainą glušą vis turi glostyt :rolleyes: 

20201110-205710.jpg

Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2020 11 12, 22:11)
Oi, o kam juos vaikyt? Šeria, tualetus valo, neįkyri, nes tą rainą glušą vis turi glostyt rolleyes.gif 

OMG, kaip žiauriai pasakyta doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti