Labas šlapkritis, buvau pabėgus nuo jūsų. Na, nepulsiu aiškintis, bet buvau truputį neištikima....
Puolu girti princeses: saldžiaūsę Bižū ir gerokai išaugusią or sukukulėjusią Tiką.
Pusnyna koks krokodilas!
Mano katai gyvena neblogai. Na, Mika neblogai, o Hakūnui tai mėlynas kraujas gyventi trukdo... Aną pirmadienį vežiau dantų nukalkint, nes dantenos jau švietė raudonai. Prieš tai dariau širdutės echo, kad nebūtų staigmenų narkozės metu. Tai su širdute viskas ok, bet kasoj užmatė daug kažko. Panašu į policistozę. Na, kraujo parametrai geri, tai kol kas nieko nedaro. Pertikrinsim po 3 mėn. Dar siaubingai susiguzavę limfmazgiai kirkšnyse. Vėlgi versijos įvairios, nuo autoimuninių iki onkologinių. Rekomenduoja onkologo konsultaciją su biopsija. Bet mano piniginė jau dantis rodo, o mb ultimatumus kelia ("vaikus gydyk pirmiausia"). Dar mano gražuolis pusnuoge ši**a, nes ant klubų ir uodegos pilna šašų, nuolat laižosi ir draskosi. Buvom pas dermatologą - greičiausiai alergija blusų įkandimams. Sakau, gi lašinu kas mėnesį. Tai liepė lašint kas 2 sav... Na, Mika alergijomis nesiskundžia, tai jai tiesiog uždėjau antkaklį nuo blusų. Tiesa, katytė tokiu mano išpuoliu buvo labai pasipiktinusi ir 3 dienas su manim nesikalbėjo. Bet jau nieko, atlyžo...
O daugiau viskas gerai...
Va mano meilučiai: https://youtu.be/TTuy5D5nv3g