Nu jau gražumas neišpasakytas Net lapcės poniškai sudėtos
Nu jau gražumas neišpasakytas Net lapcės poniškai sudėtos
Valkatūza yra Juodulys, o kur iš prieglaudos, turi 3 vardus: Agentas - Fionas - Vincukas.
Agentas pūkuota odiga. Juodulys trumpaplaukis.
Lisitėja, sakai nesimuš
Aišku, nenoriu karksėt ir labai tikiu, kad du bekiaušiai gal susidraugaus. Bet maniškių šūkis- nesusimušei, diena veltui Tik aš jau dėmesio nebekreipiu, tiesiog yra taip ir kitaip nebus.
Bužucija, katinėli, laikykis visom keturiom
Laikausi
</p><p> Aišku, nenoriu karksėt ir labai tikiu, kad du bekiaušiai gal susidraugaus. Bet maniškių šūkis- nesusimušei, diena veltui Tik aš jau dėmesio nebekreipiu, tiesiog yra taip ir kitaip nebus.
Bet gal kraujai nesitaško pas jus kasdien?
Ten per dieną n kartų jis gali lietis, todėl jie "laikomi" atskirai.
Vis dar negaliu patikėt, kad Juodulys bomžavęs 8 mėn sveikas, o Pusnyna pragėrus inkstus ir dantį.
Vis bijau jos atkryčio. Nors išoriškai ok. Ir jau beveik metus.
Nesimiega kažko. Žinokit baisu, darbų per 2 mėn. nesugebėjau damušti... Nesuprantu kas su manim...
Night, kad kraujai nesitaškytų panos reguliariai nunaginamos, nes buvo visko ir pamuštos akys ir apdraskytos nosys. Kai mušasi, skiriam, gauna velnių abi. Kai jau matau, kad Bela pradeda medžiot Spurgą, baru. Spurga užpuola Belą, kai ta ateina į Spurgos teritoriją, taip pat baudžiu ( tiesiog nukeliu Spurgą).Na kai pas mane namie dabar pastoviai kažkas būna, tai jom nesigauna muštis, nors keli bandymai per dieną būna, bet seniau kai grįždavom, tai kailio kuokštai skraidydavo, vadinasi, kai mūsų nėra - mušdavosi. Katės teritoriniai gyvūnai - mušasi, nes gina savo teritoriją.
Princesių miegojimo joga
Mieloji Bela jau isnuomavau dar viena kambari kad vietos mums but daugiau
Dar viena prinesės nešviesos diena