Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(Erendira @ 2020 11 05, 20:18)
O dar visokie prasčiokai tik ir taikosi tą mano karūną po stalu parident

Nu jau gražumas neišpasakytas wub.gif wub.gif wub.gif Net lapcės poniškai sudėtos biggrin.gif
Atsakyti
Lisitėja, nuotraukoje Juodulys, ne Agentas. biggrin.gif
Valkatūza yra Juodulys, o kur iš prieglaudos, turi 3 vardus: Agentas - Fionas - Vincukas.
Agentas pūkuota odiga. Juodulys trumpaplaukis. smile.gif
Atsakyti

Lisitėja, sakai nesimuš  :D

Aišku, nenoriu karksėt ir labai tikiu, kad du bekiaušiai gal susidraugaus. Bet maniškių šūkis- nesusimušei, diena veltui  :D Tik aš jau dėmesio nebekreipiu,  tiesiog yra taip ir kitaip nebus.

Bužucija, katinėli, laikykis visom keturiom  :D 

Atsakyti

Laikausi  :B 

20201105-210459.jpg

Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2020 11 05, 22:48)
<p>Lisitėja, sakai nesimuš  biggrin.gif
</p><p>  Aišku, nenoriu karksėt ir labai tikiu, kad du bekiaušiai gal susidraugaus. Bet maniškių šūkis- nesusimušei, diena veltui  biggrin.gif Tik aš jau dėmesio nebekreipiu,  tiesiog yra taip ir kitaip nebus.

Bet gal kraujai nesitaško pas jus kasdien? unsure.gif
Ten per dieną n kartų jis gali lietis, todėl jie "laikomi" atskirai.

Vis dar negaliu patikėt, kad Juodulys bomžavęs 8 mėn sveikas, o Pusnyna pragėrus inkstus ir dantį. doh.gif

Vis bijau jos atkryčio. Nors išoriškai ok. Ir jau beveik metus.

Nesimiega kažko. Žinokit baisu, darbų per 2 mėn. nesugebėjau damušti... Nesuprantu kas su manim...
Atsakyti

Night, kad kraujai nesitaškytų panos reguliariai nunaginamos, nes buvo visko ir pamuštos akys ir apdraskytos nosys. Kai mušasi, skiriam, gauna velnių abi. Kai jau matau, kad Bela pradeda medžiot Spurgą, baru. Spurga užpuola Belą, kai ta ateina į Spurgos teritoriją, taip pat baudžiu ( tiesiog nukeliu Spurgą).Na kai pas mane namie dabar pastoviai kažkas būna, tai jom nesigauna muštis, nors keli bandymai per dieną būna, bet seniau kai grįždavom, tai kailio kuokštai skraidydavo, vadinasi, kai mūsų nėra - mušdavosi. Katės teritoriniai gyvūnai - mušasi, nes gina savo teritoriją. 

Atsakyti
Sveikos,
norim linkėjimus perduoti ir būti sveikiems palinkėt...

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti

Princesių miegojimo joga  :D 

20201106-185246.jpg

Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2020 11 06, 23:10)
Princesių miegojimo joga  biggrin.gif 

Kojų ne per daug? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Labas šeštadienis karantininis mirksiukas.gif

A man tai tas pats - vistiek namie visada būnu rolleyes.gif Imkit pavyzdį iš manęs ir visi sėdėkit/gulėkit namie ax.gif biggrin.gif

Atsakyti

Mieloji Bela jau isnuomavau dar viena kambari kad vietos mums but daugiau

IMG-20201107-200044.jpg

Atsakyti
Labas rytas
Flirtuojantis Vincukas biggrin.gif
Man atrodo, Kad Tika ir Bižū jau prieš gimdamos žinojo, kad jos bus PRINCESĖS ax.gif biggrin.gif
Milereta, čia Tavo išgelbėtas kačiukas ? Jau nesimato to grybelio

Na, karantinas mirksiukas.gif

Atsakyti

Dar viena prinesės nešviesos diena  :D 

20201106-114731.jpg

Atsakyti