Sveikos
Kivuka, dirbo vet per karantiną, bet teikė tik būtinają pagalbą.
Sveikos
Kivuka, dirbo vet per karantiną, bet teikė tik būtinają pagalbą.
Ne tik būtinąją, aš ir tyrimus katėms dariau. Veterinarų darbo nestabdė.
Morčius gali būti ir žiemą.
Aist su gimadiena, zydek ir dziugink
As sedziu darbe, nors pagal ideja tiretu buti uzdaryta nes ne pirmos butinybes esam... Bet kadangi dirbu lietuviams tai nezinau ar tyli ruras surauke ir vis tikisi uzdirbt daugiau. Ar bijo pasakyt kad ne kazka mums mokes (beje net neisivaizduoju kiek) ar siaip kas... Kokegei liepe atnest raktus i seifa padet o man nieko... Vk zinute buvo dirbam pagal grafika susisieks asmeniskai. Bet JK nutarimu nuo vidurnakcio turi viskas uzsidaryt. Dar ta proga palikau namie pasidaryta kava ir vandeni. Na to masinoj atrodo yra..
Vinco dienorastis:
"Kad tik mamuks sedetu namie galesim kartu ant pleduko vartytis. Sportuoti trukdysiu ir reikalausiu esti istisa diena"
Sveikos.
Dar kartą labai ačiū visoms už laiką ir geras mintis, rašant nuoširdžius sveikinimus. Kad visas tas prilinkėtas gėris jums pačioms sugįžtų dvigubai. Puiki vakar diena buvo. Tiesą sakant, nesitikėjau tiek dėmesio ir žmonių išradingumo šiais "nekontaktiniais" laikais. Vyrui sakau- jaučiu, kad pusę savo gyvenimo pragyvenau. Jis šypteli man- optimistė...
Tika plačių žandukų panelytė. Per praeitą karantiną veterinarų darbas nebuvo stabdomas.
Mileretos, jei dėl vardo neklystu, Fanta - labai mano skonio.
Princesės Bižū ilgesingas/filosofinis žvilgsnis į pasaulį.
Vinco spalva visiškai tobulai rudeninių pūkuotų lapų.
Ne tik būtinąją, aš ir tyrimus katėms dariau. Veterinarų darbo nestabdė.
Morčius gali būti ir žiemą.
Juos neuždarė, bet pagal visus tuo metu galiojusius potvarkius, jie galėjo tik būtinąją pagalbą teikt, bet kas pasakys, kas yra ta butinoji, o kas nebutinoji. Kaip tik ta tema kalbėjom su veterinare, ji pasakojo, kad net dantų higieną šunim vedė daryti, nes šeimininkė sakė, kad šuniui dantis skauda. Ir kas įrodys, kad neskauda. Viskas nuo veterinarų priklauso, bet ji sterilizacijų tuo metu nedarė.
Na kaip sunku tom princesėm, ane Bižu? Karūną nešiok, pasaulį puošk, vis reikalai ir reikalai, ir jokio poilsio
P. Juodulys Bekiaušis:
Atsimaitino kačiokas per mėnesį. Gal sėdės namuose be tų kiaušų.
Tik kaip abu katinus sutaikyti nežinia, kad galėtų būti vienoje patalpoje.
Kodėl žiauriai? Tiesiai.
Šiaip Juodulys su kiaušais ir be murkia kaip traktorius. Tik vykstant atsisveikinti su kiaušais "iš tos laimės" bokse apsiš... Visa laimė, mama buvo patiesusi boxe patiesaliuką.
Kivuka, pamenu 2 seses per morčių. Vienai beveik nepastebimai, kitai žiaurokai. Lipo sienomis, miaukė, traukė serenadas, voliojosi. Geriau prakišk sterilizuoti, kol neužėjo. Nepriklauso ar nemačiusi kitų kačių, čia juk instinktas. Gali pradėti ženklintis sienas ir pan.
Noriu Tiką sterilizuoti lapkričio antroj pusėj...Kažin dirbs veterinarinės?
Vetkės visos dirbs.Aš dėl Moliuko klausiau, tai sakė, dirbs, tik ne dviejuose kabinetuose, o viename.Ir negali būti jokių lydinčių asmenų, tik gyvūnas,šeimininkas ir gydytojas.Molis duodasi procedūroms, o ką darys tie, kurių katinai ne tokie geri?Ryt vėl važiuojam cistos drenuoti, ir turėsime dar savaitę.
Labai gražus Agentas :wub:Kai abu bekiaušiai, tai laikui bėgant susigyvens. Gal negulės šonų surėmę, bet ir nesipeš.
Na kaip sunku tom princesėm, ane Bižu? Karūną nešiok, pasaulį puošk, vis reikalai ir reikalai, ir jokio poilsio
Oi, teta G, ir nesakyk... net ūsai linksta. O dar visokie prasčiokai tik ir taikosi tą mano karūną po stalu parident