Azu Užjaučiu, žinau, kaip neina pamiršti O Vincukas vistiek labai gražus katas, kad ir su "negražiais" nuotykiais...
Milkai-Milkiui pasisekė, kad įsikūrė šiltai ir patogiai, dabar tik maivytis jam ir belieka
Ainu, įsivaizduoju,- labai nagučiai turėtų niežėti, žiūrint į tuos natūralių vytelių baldus
Pusnė iš tiesų kaip baltas angeliukas ir į dangų akeles pastačius ...
Pusnė gražiomis akimis.
Tika pūkuotukė.
Tai jau taip, ilgaplaukėms labai nefaina, įvykus tūlike nelaimei. Aš kai dar nebuvau atrinkusi, kad po katės pinigų medžio degustacijos ateina panelė Diarėja, galvojau keisiu savo kailiniuotąją į trumpaplaukę. 😊 nes nešvarią galinę dalį geruoju po kranu pakišti buvo rimtas iššūkis, nes tas priekinis galas labai jau priešindavosi lipdamas į mane kaip į medį. Paprastesnis variantas būdavo čiupti žirkles ir viską nukarpyti. Kai pinigų medis gavo negrįžtamą vienpusę komandiruotę į darbą, problema išsisprendė.
Sidabre, Ainu labai patenkinta nagus padrasko į vieną pintą kėdę, bet jokių žymių kėdėje nelieka (aš apžiūrėjau įdėmiai). Gal, kad jos nagai patrumpinti prieš kelionę. Ir šiaip katei labai patinka veranda. O lauke šiandien sutiko vietinį pūkuotą rainą kaimyną. Aš kiek išsigandau, kad nepultų aiškintis santykių. Bet abu žiauriai nustebo ir kiek sutriko. Kelias minutes per atstumą įvertinęs situaciją žaliaakis kaimynėlis tyliai liuoktelėjo su visa uodega per tvorą ir paliko akis išpūtusią Ainu kieme vieną, neskaitant manęs. Šis vakaras mums čia paskutinis. Rytoj važiuosime namo.
Dygliakatė:
Glušiukė:
Kai galas greitesnis už priekį:
Atsisveikinimas:
Oi, man užteko vieno karto, kai bandžiau su popierium prilipusį gumuliuką nuimti ir sutrėškusi jį išterlinau visas kelnes Tai antrą kartą, kai prilipo, iškart ėmiau žirkles, Tiką ant kelių pasiguldžiau ir iškirpau Geriau tegul apkarpyta pavaikšto, negu ten kažkaip bandyti nuplauti
Manęs negalima prausti, supratai? Aš pati nusiprausiu, kai užeina noras
Baisiausias atvejis buvo, kai Nikė man miegant, pervažiavo ant uodegos valydamasi per minkštą sėdimą kampą ir kilimines kambarių dangas. Buvo tragiškas šokoladinis vaizdas. Ir kvapnus.
Gal nesupyksit-būrelyje mirkėme storą akvarelinį lapą vandens vonelėje, dalinai nusausinome ir akvarele tapėme ką norėjome. Vienas penktokas nutapė Moliuką ar Vincuką.
Šlapia akvarelė-pieštukas nenaudotas.
Labrytas
Akvarelinis oranžinis katunukas labai mielas
Pasigrožėjau Ainu ir Čijos atostogomis
Neprausiama Tika
Kai maniškiai trumpakelniai, tokių bėdų neturim bet užtat Grikis kraiką sugeba po visus namus išnešioti Juma kažkaip sugeba viską prie tūliko nukratyti
Nieko nežinau, miegu dar
Labas rytas,
I šarovarų temą.- galiu jus paguosti,pas mane visi trys juos dėvi,ir neduok die,panelė Diarėja aplanko,o be jos ir šiaip dažnai pakimba kabikai,tai tik Špulikė ABSOLIUČIAI NESIPRIEŠINA jokioms procedūroms,abu kiti -taip pat kaip Vinculis didžiai įsižeidžia ir paleidžia į darba nagus ir dantis.......
Atsiprašau,kad mažai rašau,bet darbas šiuo laikmečiu išsunkia ypatingai,bet......skaitau,verkiu džiaugiuosi kasdien kartu....Ačiū,kad esat! P_20200525_101510.jpg 148,91KB 0 Parsiųsta kartų
Zundyte, tau atskiras apkabinimas ir palaikymo :4u:Tik bandau įsivaizduoti,ką tu patiri šiomis košmariškomis dienomis.Kada ir baigsis šitas bardakas?Man panašu,kad dar ne greitai.
Evora, koks šiltas vaikiuko darbas :wub:Tikras Molis
Tika,kad išgražėjusi.Baltai pavydžiu Aist atostogėlių
Mes laikomės gerai, ryt į kliniką nusidrenuoti, ir vėl dar turėsime savaitę.
Viskas, lekiu į darbuką.Kol dar karantino neįvedė ir neuždarė
Užjaučiu, Lisitėja, dėl gręsiančių priverstinių atostogų.
Aš pati iš gydytojų ir pedagogų giminės, tai mums bedarbystė lyg ir negresia, priešingai-tik padidėjusi darbo apimtis už tuos pačius euriukus. Bet aplink coroniški atvejai vis dažnėja. Anglijoje sesės marti laukiasi vaikelio-irgi pasigavo coroną . Jau pasveiko, bet labai pergyvenam dėl pasekmių būsimam šeimos nariui.
Man tik tokia nuojauta, kad greit šitos zarazos neatsikratysim. Ar nereiks pastoviai susigyvenus egzistuoti.
-Ir vėl išeini?
Ką daugiau daryti tokią neišaušusią dieną?
Sidabre, sveika sugrįžusi
Aš, žnoma, ir pritingiu katukus rodyt, bet labiau technišksi buvo keblu, nes turėjau labai nukriošusį internetą...
Aist atostogos
Tikos puikumas
Šponkiuk, kai tau einasi?