Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas bigsmile.gif

Gielux, Bela tai šita, kur foto? ax.gif

Milkius manekenas biggrin.gif

Pavydžiu Ainu baltai, kad sėdi dabar Nidoj ax.gif biggrin.gif Labai jau gražios foto wub.gif

Pusnytė baltuolė nekaltuolė wub.gif wub.gif

Vinco nuotykiai su kakais biggrin.gif Tikai irgi buvo porą kartų tokia nelaimė biggrin.gif Kai kelnės plačios, tai ir limpa visokios zarazos biggrin.gif

Čia su švariom kelnėm biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 29 spalio 2020 - 15:56
Vai vai vai,- kokie Tikos šarovarai wub.gif biggrin.gif
Azu 4u.gif Užjaučiu, žinau, kaip neina pamiršti console.gif O Vincukas vistiek labai gražus katas, kad ir su "negražiais" nuotykiais... biggrin.gif
Milkai-Milkiui pasisekė, kad įsikūrė šiltai ir patogiai, dabar tik maivytis jam ir belieka biggrin.gif
Ainu, įsivaizduoju,- labai nagučiai turėtų niežėti, žiūrint į tuos natūralių vytelių baldus biggrin.gif
Pusnė iš tiesų kaip baltas angeliukas ir į dangų akeles pastačius ... ax.gif
Atsakyti

Pusnė gražiomis akimis.

Tika pūkuotukė.

Tai jau taip, ilgaplaukėms labai nefaina, įvykus tūlike nelaimei. Aš kai dar nebuvau atrinkusi, kad po katės pinigų medžio degustacijos ateina panelė Diarėja, galvojau keisiu savo kailiniuotąją į trumpaplaukę. 😊 nes nešvarią galinę dalį geruoju po kranu pakišti buvo rimtas iššūkis, nes tas priekinis galas labai jau priešindavosi lipdamas į mane kaip į medį. Paprastesnis variantas būdavo čiupti žirkles ir viską nukarpyti.  :rolleyes: Kai pinigų medis gavo negrįžtamą vienpusę komandiruotę į darbą, problema išsisprendė. 

Sidabre, Ainu labai patenkinta nagus padrasko į vieną pintą kėdę, bet jokių žymių kėdėje nelieka (aš apžiūrėjau įdėmiai). Gal, kad jos nagai patrumpinti prieš kelionę. Ir šiaip katei labai patinka veranda. O lauke šiandien sutiko vietinį pūkuotą rainą kaimyną. Aš kiek išsigandau, kad nepultų aiškintis santykių. Bet abu žiauriai nustebo ir kiek sutriko. Kelias minutes per atstumą įvertinęs situaciją žaliaakis kaimynėlis tyliai liuoktelėjo su visa uodega per tvorą ir paliko akis išpūtusią Ainu kieme vieną, neskaitant manęs. Šis vakaras mums čia paskutinis. Rytoj važiuosime namo. 

Dygliakatė:

4-DF4-AA31-0-BFC-4506-A143-4270624-C3-E4

Glušiukė:

A2427358-95-A2-4-F0-D-B81-D-A0876-EA0871

Kai galas greitesnis už priekį:

2-E68-DE75-D9-F3-4-F14-831-C-2-F59-CC2-B

Atsisveikinimas:

4-C89-AEE5-F3-BB-4-A97-9-AC1-A6-F8320-BF

F2-DA4-FF4-29-D4-4199-95-E0-28-F0936-C0-

8-E7-E0-CE9-B738-4866-B238-0-EDA30-A5-D0

Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2020 10 29, 17:31)
nes nešvarią galinę dalį geruoju po kranu pakišti buvo rimtas iššūkis, nes tas priekinis galas labai jau priešindavosi lipdamas į mane kaip į medį. Paprastesnis variantas būdavo čiupti žirkles ir viską nukarpyti.  rolleyes.gif

Oi, man užteko vieno karto, kai bandžiau su popierium prilipusį gumuliuką nuimti ir sutrėškusi jį išterlinau visas kelnes biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tai antrą kartą, kai prilipo, iškart ėmiau žirkles, Tiką ant kelių pasiguldžiau ir iškirpau biggrin.gif Geriau tegul apkarpyta pavaikšto, negu ten kažkaip bandyti nuplauti biggrin.gif

Manęs negalima prausti, supratai? Aš pati nusiprausiu, kai užeina noras mad.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 29 spalio 2020 - 17:45
Į šarovarų su priedais temą-jei abiem mano kudlėm taip atsitinka-prispaudžiu prie žemės ignoruodama žviegimus. Tada natūraliai antras galas keliasi aukštyn, o aš su drėgna servetėle ar žirklėmis aptarnauju. Greita ir efektyvu.
Baisiausias atvejis buvo, kai Nikė man miegant, pervažiavo ant uodegos valydamasi per minkštą sėdimą kampą ir kilimines kambarių dangas. Buvo tragiškas šokoladinis vaizdas. Ir kvapnus.

Gal nesupyksit-būrelyje mirkėme storą akvarelinį lapą vandens vonelėje, dalinai nusausinome ir akvarele tapėme ką norėjome. Vienas penktokas nutapė Moliuką ar Vincuką.
Šlapia akvarelė-pieštukas nenaudotas.

Atsakyti

Labrytas  :4u: 

Akvarelinis oranžinis katunukas labai mielas  :wub:

Pasigrožėjau Ainu ir Čijos atostogomis  :rolleyes:​ 

Neprausiama Tika  :D  :D  

Kai maniškiai trumpakelniai, tokių bėdų neturim  :)  bet užtat Grikis kraiką sugeba po visus namus išnešioti  :huh2:  Juma kažkaip sugeba viską prie tūliko nukratyti

Nieko nežinau, miegu dar

20201029-050846.jpg

Atsakyti

Labas  rytas,

I šarovarų  temą.- galiu  jus  paguosti,pas  mane  visi  trys  juos  dėvi,ir  neduok  die,panelė  Diarėja  aplanko,o be  jos  ir  šiaip  dažnai  pakimba  kabikai,tai  tik  Špulikė  ABSOLIUČIAI  NESIPRIEŠINA jokioms  procedūroms,abu  kiti  -taip  pat  kaip  Vinculis  didžiai  įsižeidžia  ir  paleidžia  į  darba  nagus  ir  dantis.......

Atsiprašau,kad  mažai  rašau,bet  darbas  šiuo  laikmečiu  išsunkia  ypatingai,bet......skaitau,verkiu  džiaugiuosi  kasdien  kartu....Ačiū,kad  esat!Priedas  P_20200525_101510.jpg   148,91KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Zundyte, tau atskiras apkabinimas ir palaikymo :4u:Tik bandau įsivaizduoti,ką tu patiri šiomis košmariškomis dienomis.Kada ir baigsis šitas bardakas?Man panašu,kad dar ne greitai.

Evora, koks šiltas vaikiuko darbas :wub:Tikras Molis  :wub:

Tika,kad išgražėjusi.Baltai pavydžiu Aist atostogėlių :P

Mes laikomės gerai, ryt į kliniką nusidrenuoti, ir vėl dar turėsime savaitę.

Viskas, lekiu į darbuką.Kol dar karantino neįvedė ir neuždarė  :blink: 

Atsakyti
Bet, tai Tika kaip sumoteriškėjus. wub.gif

Užjaučiu, Lisitėja, dėl gręsiančių priverstinių atostogų.
Aš pati iš gydytojų ir pedagogų giminės, tai mums bedarbystė lyg ir negresia, priešingai-tik padidėjusi darbo apimtis už tuos pačius euriukus. Bet aplink coroniški atvejai vis dažnėja. Anglijoje sesės marti laukiasi vaikelio-irgi pasigavo coroną . Jau pasveiko, bet labai pergyvenam dėl pasekmių būsimam šeimos nariui.
Man tik tokia nuojauta, kad greit šitos zarazos neatsikratysim. Ar nereiks pastoviai susigyvenus egzistuoti.

-Ir vėl išeini?

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kai kam šiandien Kalėdos biggrin.gif Gavo naują dėžę biggrin.gif O kad žmonėms iki pilnos laimės tik tiek tereiktų ax.gif

Atsakyti

Ką daugiau daryti tokią neišaušusią dieną? 20201031-153624.jpg

Sidabre, sveika sugrįžusi  :)

Aš, žnoma, ir pritingiu katukus rodyt, bet labiau technišksi buvo keblu, nes turėjau labai nukriošusį internetą... 

Aist atostogos  :wub:

Tikos puikumas :super:

Šponkiuk, kai tau einasi?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 31 spalio 2020 - 15:43
Kiek gražių seniai matytų katinėlių wub.gif
Zundytės miegaliukų kompanija ax.gif
Milkis koks jautruolis: "išeini ? " cray.gif biggrin.gif
O tokią neišaušusią dieną galima eiti pasivaikščioti, paieškoti ko nors užkąsti ax.gif

ir skubiai bėgti namo, kol uodegytė nenušalo mirksiukas.gif

Atsakyti