Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sidabre, ir mano Nikė 16 m. jau negirdi, kai giliai įminga. Vakare, kai reikia ėsti ir neišgirsta kvietimo. Kai su visu ėdalo bliūdu atėjus šaukiu, krūptelna , prabunda ir nesupranta kas čia vyksta. Tik po nosim bliūdą pakišus staigiai susiorientuoja.

Šiandien ištisai dirbu prie kompo ir nuo to darbo pradėjo spausti širdį. Prisilašinau gudobelės lašų, dėjau dozę ir toliau klaviatūrą barškinu. Girdžiu, kažkokie negirdėto diapazono garsai virtuvėje. Ateinu-Milka ant spintelės įkišus nosį į nuverstą puodelį kur vaistus gėriau. Tik laižo, tik bando marmūzaitę giliau įmontuoti. Atrodo ir išplautas puodelis buvo, bet kačių uoslės radarai suveikė.
Atsakyti

Kokios fainos Ainu atostogos

Grikis gal tikisi kad nuo jo prasiplės gultas

Rask Vinca

received-640275676843412.jpg

Sako jei butu vemaliu konkursas neabejotinai tapciau laureatu... Cia suvemiau puse saliono uzvakar. Gal aš norejau ta kilimine danga pagrazint nekramtytais sausiukais ir kitu skrandzio turiniu.....

Ir siaio jei ka kamera telefono nusivalyk pries karaliu namu fotkindama

IMG-20201022-223117.jpg

Atsakyti

Labas rytas,

Dar miegam

20201027-184045.jpg

Grikis nebeateina pas mane miegoti, vis dar savo lova neatsidžiaugia. Man iš savo lovos vis murksena, nepraranda vilties ir mane į savo lovą atsikviesti.

Sidabre - smagu, kad ir Katytė pasirodė  :4u: 

Aunu kokį fainą draugelį iškelta uodega sutiko bevaikščiodama  :D​ 

Atsakyti
Labas rytas,
Kaip miela iš pat ryto matyti Grikutį su Juma. Labai graži šių neiškiriamų katinėlių draugystė ax.gif
Ir visi katinukai labai gražūs, užtat ir skaitinėju temą - dėl katinukų, dėl gražių nuotraukų apie juos. Vasarą buvo smagu matyti Šponkiuko kompaniją nuosavam kieme, graži ir išdidi Tika prisijungė, gražu kaip auga ir dar labiau "mandrėja" , įspūdinga Pusnė su charakteriu, aukštalipė Bela ir filosofiškai gyvenimą stebinti Spurga biggrin.gif Milkinas įnešė jumoro į katinėlių temą biggrin.gif , įspūdingos Ainu kelionės 4u.gif
Erendira, kaip ir aš, - jau, tikriausia, pritingi rodyti savo pūkuočius...
Liūdėjau dėl Toro , labai gaila Moliuko, kokių tik ligų neprisikabina... blink.gif O Zundytė ( čia abi ) dabar retai matoma... unsure.gif
Mano Katytė į lauką jau tik trumpam eina, taigi jai šalta, o gyvenam maždaug taip :

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 28 spalio 2020 - 08:01

Sidabre,kaip smagu tave ir Katytę vėl mūsų tarpe matyti.

Giriu visus pūkuotukus,pasišypsau iš visų nuotykių,tik noro tarškėti neturiu.Lapkričio mėnuo ir artėjantis karantinas daro savo.

Molis kol kas laikosi gerai.Murkia,valgo,išsidirbinėja ir naujų konserviukų Zundai kailinius kedena.Kas savaitę važiuojam iš guzo nuleisti skysčio ir pasiimti naujos dozės vaistų.

O Zunda patapo apvali kaip kamuolys,tuoj ant palangės netilps.

Atsakyti
Laba diena biggrin.gif

Atsakyti

Nelabas nedienas

ED27-C527-E884-4107-8-E40-1478-E93-B50-F

Vakar vakare SAVO kieme pamačiau katę, kadangi TAI buvo rainas padaras, supratau, kad čia giminė iš Balbieriškio ar Baisiogalos ar iš kur ten ta mano nelegalė įmigravo. Sakiau visiem, tik priimkit vieną, tiksliau šešis, tai po to jų tabūnas bus!

Vakar su Bela išcimpinom prie laiptinės durų į lauką. Belutė padvigubėjo ir sustingo, nesupratau pradžioj. Pasirodo sėdėjo ant pirmo aukšto turėklų kažkoks namatyts rainys, ir tokiu lediniu žvilgsniu žiūrėjo į Belą, kad čiupau grožolę ir pasišalinom namop, kur tas kačiokas mus ir pasiuntė  :D  Visą vakarą Bela dairėsi per petį, vienžo išsigando nerealiai.

Night, turiu patirties su dviem suaugusiom katėm, na kai kastruosite turėtų kažkas šiek tiek pagerėt, na o po to ...nu ką, su laiku mušis mažiau  :D 

Ainu atostogos  :wub: 

Grikis su Juma  :wub: 

Vincuk, nevertina tavo interjerinių sprendimų nieks?  :huh2: 
Tika  :wub: 

Sidabre, labai smagu matyti tave temoj  :wub:  vis dar pamenu lašinius su duonyte  :D 

Lapyna, kuku, kaip sekas?

Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2020 10 28, 15:49)
Sidabre, labai smagu matyti tave temoj  wub.gif  vis dar pamenu lašinius su duonyte  biggrin.gif 

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Reiktų pakartoti 4u.gif Betgi.... bijau.gif blink.gif
Atsakyti
Vakarinis Milkos pasistaipymas ant kėdės. Čia, kai buvo pričiupta niokojanti šalia stovinčią vėzdūnę.

Atsakyti

Tikos gražumas, Tikos puikumas. 

Katytė, nors ir amžiuje, labai atrodo gerai - numylėta, išpuoselėta.

Milkius pamaivas. (sunkiai skamba vyriška giminė)

Belos košmaras Guobų laiptinėje.

Vaikštom vaikštom po Neringą... Gyvūnai kaifuoja čia su mumis. Ainu du kartus per dieną keliauja revizuoti kiemą. Čija minkštais miško takeliais visai nemažai nukeliauja - po 8 km per dieną. Jei nenusibodome, tai dar pasirodysime. 

36-C53413-EDE9-4-C08-9-F55-43-CA175-B089

4-C439-B75-B038-44-BB-9-BA5-CE02-D265080

0-BF822-F8-592-B-4-B12-BBC3-F018-F5-D194

5904-C197-CCB7-4939-A713-62001410-AE41.j

-Ainu, žiūrėk, ten tykiai leidžiasi saulė...

- Nežiūrėsiu! Ir padėk mane greičiau ant žemės! 

A5-B3-BAFA-059-C-4-B30-9-EF0-1-E95-F3-D0

Atsakyti
Jeigu dvikojė šakyš, kad naktimiš mėtau ir niokoju još daiktuš, netikėkite. Meluoja.
Atsakyti

Sidabre as daznai liudziu del Toro. Vis atrodo miega savo guoly. Paskutiniais metais toks budavo paeda i wc ir guli pabendraudavo galvos palinksejimais ir tas kailis nutriuso ir svoris zenkliai sumazejo gal kas buvo jam kas dabar zinos juk nepasako man ten skauda. Gal irgi koks vezys kur nesimato. Atrode siaip gan edrus. Siaip bendraujantis. Kojos skaudejo tai maziau vaiksciojo. Na ka darysi... Ainu atostogos superines

Tika pamaiva

Pusne ka gi tu galejai metuti juk tu angelas baltas 

Milkino pizavmai. Tikras narcizas 

Bela tu baili kaip ir Vincas butumet ideali pora 🤣 Vincas lygi pakėlė savo, apsikakino siandien visa uodega. Gerai uzmaciau laiku nesiau plaut vos man plastinės operacijos veidui nepadare. Pasirodo kakino dredais ir nezinau kaip ten sugebejo nedakakint ir apsikakint. Prausesi paskui valanda matai vanduo blogai nuplauna viska...

Ka cia skelbi viska dabar Bela manes nebemyles received-820394698761981.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 29 spalio 2020 - 15:06