Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas drėgnas minkštas rytas. 

Dėžių valdovė:

E43450-C1-5-FBA-49-D4-A0-DE-67-B39-F5-B5

Jei gerti vyną, tai tik su teisingu pavadinimu:

7792-CFC0-6860-4835-9292-172-B19-C8-C107

Atsakyti

Aist, vyno pavadinimas VISAS teisingas  :D (aš čia apie San Pedro  :D​ )

Atsakyti

Oi, net nepastebėjau Pedro.  :D 

Atsakyti

Rytoj ryte po balsavimo pajudam į Nidą. Vyksta daiktų pakavimas:

CA115-FB6-92-F1-4-FB5-8-A00-8-E77-CFBDAA

Atsakyti

Editana, ar paaiškėjo kas nors ?

Atsakyti

Aist, kaip jums faina.Kaip aš pasiilgau Nidos ramybės.Gerų, mažų atostogėlių :4u:

Atsakyti

Aist, smagių atostogų  :4u:​ 

Atsakyti

Ačiū, merginos.

Kelyje:

90-C90172-74-DD-4803-BDB4-5-CE086-F039-C

Atsakyti
Aist, gero poilsio Nidoje.

Goba, kokie nuostabūs tavo augintiniai.

Giriu visas katytes. Ar trumpaplaukės, ar ilgaplaukės visos savaip gražios.

Milka ketvirtadieny nešė vetams nuimti karūną iš pauodegio. Buvo labai geras ir ramus. Grįžo atsipaipaliojęs, netrukus jau lipo ant stalo ir spintelių, supietavo savo ir kitų kačių konservus. Atrodo, kad nieko ir neatsitiko.
Dvi dienas buvo ramus, vakar nuo pat 6 ryto davėsi lyg išprotėjęs. Ištaškė kolekcinius augalus ir viską kas pakeliui papuldavo. Tiek prisiveikė, kad išėjau iš namų, nes rankos drebėjo ir niežėjo. Pajutau, kad nebesivaldau ir galiu užplumpinti kuo papuola. Šiandien tik galiu be pykčio į jį žiūrėti.
Šiaip elgesys kitų kačių atžvilgiu nepasikeitė. Tik ir taikosi ant kupros joti. Dažnos peštynės bandant jo atsikratyti. Nikė iš to stresinio gyvenimo nusilaižė apie 7 cm. uodegos iki plikos odos. Papilvė visa susivėlė tokiais kūcais, kokių per savo visą gyvenimą neturėjo. Net ausys murzotis aktyviai pradėjo.

Po nukarūnavimo...

vartotojo įkelta nuotrauka

Pagaliau nuo Milkos ramybė...

Atsakyti
Labas pirmadienis 4u.gif

Nors vaikams atostogos ir svajojo, kaip ilgai miegos, bet atsikėlė vistiek anksti - išlydėjom tetę į darbą kartu visi biggrin.gif biggrin.gif

Ainu keliauninkė bigsmile.gif wub.gif

Evora, gaila tavo senųjų kačių man..nu bet, ką darysi, senimas turi pakęsti jaunimą (ir atvirkščiai ax.gif ) biggrin.gif Milkinas su iškištu liežuvėliu biggrin.gif Jau ir Tikai gresia neužilgo pjaustymai...brrr unsure.gif

Tika jau pasiruošė šaltukui biggrin.gif Uždėjo dukra šaliką, tai visai dzin ir gulėjo su juo biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 26 spalio 2020 - 09:29

Editana, ar paaiškėjo kas nors ?

Labas,

Ačiū, jau gerai. Pasirodo, pirmoj klinikoj gydė tik nuo kepenų. Nieko aš apie gydymą neišmanau - susirgo pirmą kart, atrodė, jog žino ką daro. Kai pakeičiau kliniką, suleido antibiotikų, priešuždegiminių + dar visokių stiprinančių, lašelinė ir katė per savaitgalį atsigavo. Valgo, daro viską  į dėžutę, nebevemia.  Dar šiandien vešim, tikiuosi jau bus paskutinis vizitas.

Ačiū, jums visoms už patarimus :4u:

Atsakyti
Vat ir aš brandinu mintį kliniką keisti... Nelabai jiems sekasi su mano katinų grybu tvarkytis... Neskaitant to, kad nematė, turėjau nosimi bakstelėti - žiūrėkit grybas... :( Diinka, Colomba parašykit, prašau, man i žinutes kai turesi laiko, kaip sėkmingai gydyti grybą... Baigiu prarasti viltį- nesiplečia, bet ir nebaigia gyti jau 4 savaitės.. 
Atsakyti