Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas rytas  :4u: 

Editana, laikykitės  :4u:  :4u: deja, ir aš neturiu geros patirties panašiu atveju...  

Šponkiuk:unsure:  Užjaučiu dėl nemigos, bet, šita, rūkymas tai negerina savijautos... sužinojau, kai mečiau  prieš keliolika metų  :rolleyes:  Aišku, suprantu ir tai, kad kartais imamės ir keistų būdų situacijai pakeisti. Žiūrėk pati, žinoma...

Aist  :wub:  Žinai ko išties tau pavydžiu? (taip nepiktybiškai  :rolleyes:)  kad gali namuose merktis gėles  :D  Aš, geriausiu atveju, galiu vasarą ant palangės. Lauko.  :D 

Tika  :wub: 

Atsakyti

Laba ryta,

Aist, aš labai norėčiau lovytės globotiniams :) jei dar laisva.

Šponkuti bijau, kad be tabletkų neišsisuksite, o kuo gydai? Patarimas iš patirties, jei pradėsi tabletes, iš kart tuok papildus kepenim (aš epato) , gastro intestinalinį maistelį, laikykitės, gali pasiskambinti, tikrai daug grybų išgydžiau, šiemet per talką vaikai (apie 16) nors būvo perspėti neliesti narve sėdinčių....deja glostinėjo grybukus, ir aišku sveikus, tai jau antras mėnuo grybaujam,panašu matosi pabaiga 

Editana, pasidarykite kepenų fermentus, mano Baltam Daiktui panašiai buvo, po narkozės, mes beveik mėn pragyvenom su lašinėm, vaistais ir priverstiniu maitinimu.  Sėkmės jum :4u: 

Pakasiukai visiems pūkuotukams :wub: 

Prisiduodu -gyva ir sveika, pūkuotukai ir gerai laikosi Bambučia skaičiuoja 16-tus, bet energingas, puikiai valgo, tik kailiukas amžių iššduota, pakarpius (kaltūnus) sunkiai atauginėja 

Atsakyti
Sveikos gyvos,
į miegojimo temą....

vartotojo įkelta nuotrauka

nors šiąnakt kėlė nuo 4 val. Vaikščiojo pas visus po kambarius ir kalbėjo kalbėjo... barėsi barėsi...poto supratau ko- sauso maisto dubuo tai tuščias...
Bet įdomiausia kai stumdomų spintų duris atidarinėja.... visas, išmoko- atsistoja įsiremia į tarpą ir atsidaro...
Atsakyti

Dėl grybelio, tai paklausiau dėl vaistų, tai pasakė, kadangi tokie mažiukai, tai neduot, būtent dėl poveikio kepenims. Parusiam pakataim su imaveroliu ir nizoraliu.

Dėl rūkimo, tai nėra jis labai intensyvus, juolab rūkom iqos'ą, ne cigaretes. kokias tris, keturias ant dviejų per dieną. 

Na ir paskutinis dėl saviizoliacijos. Atsakingi žmonės nusprendė, kad izoliuotis turi tik bendradarbio šeima. Tai panašu vyras, nuo pirmadienio eis į darbą. Matyt iš aukščiau jau yra nurodymas, kad mažesni kiekiai izoliuotus, kitaip ekonomikai visai prastai bus.

Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2020 10 23, 10:54)
Atsakingi žmonės nusprendė, kad izoliuotis turi tik bendradarbio šeima.

Šiaip kiek žinau ir domėjausi, tai izoliuotis turi tik tiesioginį kontaktą su sergančiu turėję asmenys ax.gif
Atsakyti

Dabar vėl pasikeitė naujienos dėl saviizoliacijos. pasirodo susiekė su įmonės direktorium, tai vistik izoliuotis iki pirmadienio ir pirmadieni laukti kito skambučio. Tyrimų nedarys, nebent pajus kas nors simptomus. O tiesioginį kontaktą turėjo visi dirbantys tame ofise (jų ten būna 6)

Atsakyti

Oi, Šponkiuk... Na, svarbu žinot, ką daryti. Tikėkimės, pasiizoliuosite ir tiek, be pasekmių :)

Virš mūsų irgi prieš kelias savaites pakybojo grėsmė - vieno iš serviso klientų testas teigiamas, o tas darbuotojas, kur su jo mašina dirbo, sukarščiavo... bet jo testas neigiamas pasirodė :)

Atsakyti

Ką tik sužinojau, Tomo dviem bendradarbiams teigiamas....

Atsakyti

O blin, Diinka  :unsure: 

Atsakyti

Oj ta korona... Gadina viska griauna. Nervus eda. Su tais skanavimais programu rasymais lapuose kas kada tlf numeriai, kosmaras kazkoks o jei dar gincyjasi nerasysiu savo duomenu ir ka as turiu ale versti spausti kad rasytu. 100m man. Pusbroliui va teigiamas jauciasi dabar puikiai. Nezinau kur kiek tos tiesos bet logikos visur labai mazai. As irgi su vyru nesisiunciam jokiu programu ir savo duomenu neviesinam. O jei vel viska uzdarys sedesiu be darbo ir bus smagu sako mokes 20% nu mano imokos didesnes uz tuos 20%.

Uzvakar darbe is maiso voras issoko ar iskrito. Vajetau kad issigandau toks slykstus dar sakau tiem kur atnese rubus jusu cia pasiimk  :D​ tie ziuri i mane. Nu tikrai smagumo jokio

Atsakyti

Gielux,ačiū,kad teiraujiesi.Laikomės mes.Kartą į savaitę važiuojam į kliniką, nusidrenuojam skystį, gaunam leidžiamų vaistų,geriamų,priperku debesį konservų,susimokam ir važiuojam namo.Svorio dar nemeta,murkuoja,maisto kaulija,neišsekęs.Todėl, lemtingas sprendimas vis nutolinamas.

Neramu dėl to viruso.Kiek girdėjau Airijoje jau grožio salonus uždarė.Plinta šita zaraza.Nuo gripo pasiskiepijau.Dūrė į ranką, skauda š****ną.Kaip taip gali būti?Ir dar tempa pakilo.Sėdžiu dbr ant sopkės,katinais apsikaišius, su arbatos puodu, ir saldainių už žando, gydausi. :lol:

Atsakyti

Diinka, lovą rezervuoju tavo "vaikams". 

Kivuka, taip, pasiruošti pilnavertiško ėdalo užtrunka. Iš pradžių daug domėjausi, skaičiau, rinkau info. Sudariau individualų (pagal amžių, aktyvumą) Čijos mitybos planą. Tada reikia "sumedžioti" raciono visas reikalingas dalis. Tuomet daug pjaustymo ir pakavimo. Bet verta. Man labai patinka jausmas, kad šuo gauna pilnavertišką maistą. 

Šponkiuk, rūkymo (net ir elektroninio) nepateisinu. Bet čia tavo kūnas. O dėl alkoholio, būk atsargi, jei vartoji su cheminiais vaistais - sugadinsi kepenis. 

Atsakyti