Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos.

Fainos katės ir kačiai. Labai malonu žiūrėti ir skaityti jūsų felino-logines istorijas. 

Goba, smagu matyti Tavo augintinius. Super gražūs. Galėtum daugiau papasakoti apie juos, jei tik, žinoma, nori.

Šponkiuk, apgailestauju dėl grybo. Kaip gydymas einasi?

Mes kitą savaitę irgi solidarizuojamės su Erendira ir kelioms dienoms skelbsime atostogas - išlėksime į Nidą smegenų pravėdinti. 

Ainu gyvena ramiai. Na, spėju, būsima kelione prie jūros neapsidžiaugs, bet tai teks prisitaikyti. Ne pirmas ir ne šešioliktas kartas. Vakar vakare sakau vyrui, kad nenustebtų, jog šįryt kelsiuosi pusvalandžiu vėliau (pirmas pacientas atšaukė užrašymą). Tai vyro atsakymas buvo: "Tu geriau Ainu dėl šito reikalo perspėk.". 😊

F956-D7-BF-EE6-C-4-A43-8265-6-BAED0-EB59

5-F297091-BB3-F-4319-949-A-41778-CDBF387

Čija šiuo gyvenimo momentu laikosi neblogai. Labai neprigirdi, apsukos lėtos, bet meilės žmonėms nuo to nesumažėję.

Gaminau Čijai BARF maistą keliems mėnesiams.  Privežė įvairūs ekologiški ūkininkai man žalios mėsos, avienos subproduktų, skrandžių. Žodžiu, virtuvė  vieną vakarą patapo mėsinės fabriku.

15-ABC9-BE-E8-E7-4477-BE5-C-B46-DD6-FEA1

6-A94-B7-A3-50-B5-4747-A382-977-B1857-C6

Šuo viso proceso metu nuo kojos man nenulipo, seilėjosi ir telepatiškai bandė sudrebinti man ranką, kad iškristų koks mėsgalis ant žemės. O Ainu... Pasiūliau jai jautienos faršo. Ne-a. Avienos širdelių. Ne-a. Avienos inkstų. Ne-a. Ir t.t. Ir pan. Niekas katei neįtiko. Tai kaip man jaustis? 

Tyro vandens princesė:

5-D67-F80-B-5137-40-BD-91-F9-F46965-ED7-

Ir, beje, gal kas norėtų lovelės katei? Dovanočiau kartu su išskalbta patalyne. Nenaudota. Chmmmmm, gal kas žinote kokius kursus, kaip nebelepinti savo katės. 

Atsakyti

Sveikos,

Prašau pagalbos/patarimo. Katei 6m, jau 6 para kaip pati nevalgo/negeria/nekakoja. Maitinu priverstinai su švirkštu (paštetas+vanduo).Per parą vemia 3-4 kartus (kadangi nevalgo tai būna baltos putos, jei padauginu sušvirkšt konservo - irgi išvemia). Įtarė nepraeinamumą -padarė klizmą 2k. kaip ir viskas ok. Po klizmos eina 3 para- daugiau nekakoja. 4 para kaip leidžia lašelinę, antibiotikus, nuo rūgštingumo, vitaminus ir dar kažką kepenim..Sysiu per parą 1-2 k padaro. Darė kraują tai inkstai -ant ribos, kepenys vos viršija normą. Katei negerėja, vangi, maistu/vandeniu nesidomi. Esu panikoj :cray: , ryt vešiu parodyt į kitą kliniką..Ką galėtumėt patart ištirti/kas galėtų jai būti, kuo pamaitint, kad apetitas atsirastų... :4u: 

Atsakyti

Editana, nieko negaliu patart, Colomba ir Diinka pas mus specai, bet jos ne visada prisijungia.  :4u: 
Šponkiuk, Bugi pagaliau sutiko kitą tokio pat nuostabumo katę  :D 
Aist, tavo virtuvė atrodo labai moksliškai  :D 

Aš noriu lovos katei - tačiau esminis žodis šiame sakinyje yra aš  :D įtariu Spurga su Bela mano noras bus dzin  :D 

Atsakyti
Mane irgi gundo lova. Bet nesu tikra, kad ir Pusnę. rolleyes.gif Nors šiaip dar galiu matuoti ant Juodulio ir Agento.
Rytoj pagaliau pasimatysiu su Juoduliuku. wub.gif
Atsakyti

Sveikos.

Aist, ačiū už gerą žodį mano gyvuliams (čia aš juos su meile, taip vadinu). Net nežinau, kodel taip gaunasi, bet forume esu tylenė, nors realiame gyvenime dažnai tarškiu net per daug :D

Mano, ko gero, mėgstamiausia nuotrauka

[url=https://postimages.org/]14484694-1112594332109399-82410658577669[/url]

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Goba: 22 spalio 2020 - 21:10

Sveikos, Prašau pagalbos/patarimo. 
Sveika, gaila dėl katytės. Klausimas ar tulžies parametrai daryti. Mano vienam katinukui panašiai buvo, dėja išgelbėti nebepavyko, sustojo širdis, atgaivino, bet vėl sustojo. Pradžioje irgi galvota dėl svetimkūnio, gauta įvairių vaistų. Dėl naktinės klinikos nežiūrėjimo į tai kaip labai rimtą problemą, nuvežiau į kitą kliniką (petcity domus), kur galėjo patikrinti dėl nepraeinamumo, tai jie paėmė katiną į stacionarą, atmetus kelis galimus variantus, leidau paimti kepenų mėginį, nes nors inkstų ir kepenų rodikliai nebuvo tragiški, tulžies buvo prasti. Kadangi katinas buvo aklas ir plius nebuvo vienos akies, nesimatė pageltonavimų, tik iš burnos geltonumo buvo aišku, kad blogai su kepenimis, nors kepenų rodikliai to nerodė.  Dėl to norėjo įsitikinti dėl ligos, ir mėginys kaip ir patvirtino. Bet dėja jau buvo per vėlu. Tikiuosi Jums pavyks  :4u: 

Su naujokų grybelių prastai, gan sparčiai plečiasi. O dar vyrui saviizoliacija (automatiškai ir aš izoliavausi). Antrą naktį vėl nebegaliu užmigti, teks griebtis vaistų. Pradėjau vėl vartot alko. Ir pradėjau rūkyti. Nors prieš tai niekada nebuvau rūkanti. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 22 spalio 2020 - 22:27

Nepagyriau katinukų (nebesiplėsiu apie visus). Gaila Čijos. Ir Aist gaila, kuriai tenka matyti Čijos senatvę. Ainu lovelės ir aš norėčiau, bet pas mane turbūt, kad ir kiek gultų bebūtų, visvien atsiras norinčių į tą patį atsigulti. Šiandien Bugi vis sukinėjosi aplink raudonąjį guoliuką, kuriame miegojo Hipė. Ir kai sulaukė, kad atsilaisvino, iškart okupavo.

Atsakyti

Šponkiuk, o tu naujokams gavai tablečių? Maniškiui iš kart davė.

Įtariu, dar gerokai kačiukui padėjo Gourme jautiena su pomidorais. Abu katinai ją dievina, bet ji parduotuvėse tai pasirodo, tai dingsta...

Ai, mažas pilkas Fanta ėda šaltieną iš cukrinių kaulų (naminę). Duodu - mėsa yra mėsa. Anksčiau cukriniais kaulais mažakraujystę gydydavo.. Želatina naudinga kaulų, kremzlių augimui...

Saviizoliacija bjaurus reikalas. :4u:​ Bet ne pasaulio pabaiga. ;) 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milereta: 23 spalio 2020 - 00:22

Milereta, ne geriamų vaistų negavom. 

Dėl saviizoliacijos, tai man kai ir dzin, nes aš jau kurį laiką dirbu pamaininį darbą, dvi savaites ofise, dvi savaites namuose. Tik va, kad dabar namuose ne tik katinai, bet ir vyras :)

Atsakyti

Sveikos

Goba, labai graži foto  :wub: 
Lisiteja, kaip tu?

Šponkuti, a taip blogai viskas?  :unsure: Bet su tuo rūkymų gal veltui 

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Ainu - kaip visada wub.gif wub.gif wub.gif Bet tai kiek reikalųųųųų su mėsom.. unsure.gif ax.gif

Goba - labai graži "bobutė" biggrin.gif

Tingiu tingėt... rolleyes.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Šponkiuk, ačiū- turiu kraujo tyrimus, paklausiu gydytojo ar tulžis tirta :4u:​ 

Atsakyti