Sveikos.
Fainos katės ir kačiai. Labai malonu žiūrėti ir skaityti jūsų felino-logines istorijas.
Goba, smagu matyti Tavo augintinius. Super gražūs. Galėtum daugiau papasakoti apie juos, jei tik, žinoma, nori.
Šponkiuk, apgailestauju dėl grybo. Kaip gydymas einasi?
Mes kitą savaitę irgi solidarizuojamės su Erendira ir kelioms dienoms skelbsime atostogas - išlėksime į Nidą smegenų pravėdinti.
Ainu gyvena ramiai. Na, spėju, būsima kelione prie jūros neapsidžiaugs, bet tai teks prisitaikyti. Ne pirmas ir ne šešioliktas kartas. Vakar vakare sakau vyrui, kad nenustebtų, jog šįryt kelsiuosi pusvalandžiu vėliau (pirmas pacientas atšaukė užrašymą). Tai vyro atsakymas buvo: "Tu geriau Ainu dėl šito reikalo perspėk.". 😊
Čija šiuo gyvenimo momentu laikosi neblogai. Labai neprigirdi, apsukos lėtos, bet meilės žmonėms nuo to nesumažėję.
Gaminau Čijai BARF maistą keliems mėnesiams. Privežė įvairūs ekologiški ūkininkai man žalios mėsos, avienos subproduktų, skrandžių. Žodžiu, virtuvė vieną vakarą patapo mėsinės fabriku.
Šuo viso proceso metu nuo kojos man nenulipo, seilėjosi ir telepatiškai bandė sudrebinti man ranką, kad iškristų koks mėsgalis ant žemės. O Ainu... Pasiūliau jai jautienos faršo. Ne-a. Avienos širdelių. Ne-a. Avienos inkstų. Ne-a. Ir t.t. Ir pan. Niekas katei neįtiko. Tai kaip man jaustis?
Tyro vandens princesė:
Ir, beje, gal kas norėtų lovelės katei? Dovanočiau kartu su išskalbta patalyne. Nenaudota. Chmmmmm, gal kas žinote kokius kursus, kaip nebelepinti savo katės.