Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Laba ryta,

Šponkiuk, o tu Spurga švietei nuo grybo?, man kažkaip įtartinai atrodo....

Juma su Grikiu  :wub: 

Evoros metrologai  :D 

Tika bus namų karalienė, žino mergina, kad graži :)

Aš vis dar užsikasus.....šlapio šalto rudens ir aš nelabai, labiausia dėl tamsos, Vakar jau pasikūrėm, tai panų teritoriją okupavo katinai, tos apakę :)

Atsakyti

Diinka, man irgi įtartinai, abu turi šašų, bet nu nešviečia jie taip kaip pas kitus šviesdavo. Noriu išmaudyti, nes abu, o yapč mažasis Smurfas visokių prilipusių reikalų, tikiuosi, kad tik nusikasę abu. Bet nerimo dėl gybo tikrai turiu ir gan stipraus.

Atsakyti

Matai, kai pamestinukai, tai maistui neišrankūs.

Topinis variantas žvengiau balsu. :lol: Panos gali patvirtinti kokia buvo Zunda, kol pas mane į namus pateko. :oh: O, dabar išsikalinėja, lyg visą gyvenimą būtų gulėjusi ant šilkinių pagalvių ir ikrais maitinusis.Molis irgi neatsilieka.Na,bet dbr jam spec meniu, tai į visą išrankumą žiūriu pro pirštus.

Šnd buvom klinikoje, nutraukė skystį, davė vaistų, ir turim dar savaitę.Jaučiasi jis gerai,bent jau neatrodo,kad jam skauda, maitinasi gerai, šiandien per skalbinių krepšį tooookiu šuoliu peršoko :oh:

Visus giriu, visiems  :oro_buckis:  :oro_buckis:  :oro_buckis:Suskaitau, pasigėriu nuotraukomis, tik parako nebelieka parašyti.

Varau namų bardako kuopti

Atsakyti
Labas 4u.gif

Magnuna, ačiū už skanukų info biggrin.gif Niekada tokio dalyko nesu pirkusi nei vienam katinui rolleyes.gif

Manęs čia nėra - nekelkit ax.gif biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Och... Tika...  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

Tika   :wub:  Bižū irgi mėgsta taip dramatiškai miegoti ;) 

Tuo tarpu Pedras 

20201014-205306.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 15 spalio 2020 - 12:25
QUOTE(Erendira @ 2020 10 15, 13:22)
Tuo tarpu Pedras

wub.gif wub.gif wub.gif
Nu kaip man gražu pas katinėlius išdidintos detalės wub.gif wub.gif Lapciukai, nosiukai ir t.t. wub.gif wub.gif
Atsakyti

Biškutis hmmmm detalių  :D 

20190309-211719.jpg

20200325-202719.jpg

20200314-143850.jpg

Ir dramatiškas20200118-210049.jpg Bižū miegelis :)

Atsakyti

Tie miegaliai  :wub:

Ir dar miegelio biski

IMG-20201006-195717.jpgIMG-20201002-233006.jpg svecias rudeninis... 

IMG-20200927-112026.jpg

Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2020 10 15, 14:02)
Biškutis hmmmm detalių  biggrin.gif 

Ta vampyrinė detalė nu ojojoj kaip gražu wub.gif wub.gif wub.gif Ir, be abejo, Bižū miegelis wub.gif wub.gif wub.gif

Azucena, koks naujo juodo daugiakojo "katino" vardas? biggrin.gif

Tika irgi ružavanosė, bet užtat juodapėdė biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Azu, tu tuo voru visą gerumą supartalinai   :D 

Beje, kaip sekėsi su šeimininke dėl Vinco tartis?

Atsakyti

Tas voras bevardis. Neaisku jis ar ji. Gavo naujus namus siurblio maise. Bet toks baisus. Jue cia rudeniui atejus lenda i namus. O kieme kiek ju. Visi segtukai rubams apgyvendinti praktiskai 😂 

Seiminyke ateis rytoj. Bet jau nervina ji. Ateis su kažkokiu stroiteliu ti siena gal tvarkys ir jai mirk numirk amziais negali kai mes namie. Jau viena pasiliktu be misu jei nepasitikim tai is agenturos zmogu paimtu. Nu zinai galvoju man visi svetimi o ten mano daiktai. Galu gale ir aukso yra dae vertingu daiktu is kur man zinot kas ten per zmones. Kameru ner įrodinėkpaakui kas buvo kazkas padeta. Aisku gal ir neims. Bet vistiek nepatinka kai svetimi smirineja po musu triusikus... Anakart irgi niekaip negali ir viskas kai Vincas salia daebo mano masinoj siautejo. Gerai vyras susitare valanda veliau i darba tai pabus galu gale Vincas tas lenda visur praslys paskui pro kojas ir tiek tematysi

Atsakyti