Pas mimis irgi dėžučių kaupimosi metas pirkau batus, Juma su Grikiu patenkinti dėžute, tirsa, Grikis nūtų labiau patenkintas jei būčiau ilgaaulius pirkus su didesne dėžute
Oi, tos Tikos gražumas Leipau iš pūkuoto kiaušinio. Bet veidelis vis dažniau demonstruoja įnoringą išraišką.
Vinculiui konkurentų spalvingume nėra. Tikiuosi namų bosė pasigailės tokį grožį pamačiusi. O, gal dar bus slapta kačių gerbėja. Lauksiu nekantriai kaip pavyks derybos. Sėkmės.
Grikio pilvelis-pilvelių pilvelis-autoritetiškas. Panelytė irgi apvalumus gražiai kaupia ant šoniukų
Mano namuose šiandien naujų baldų surinkimas ir įkūrimas. Bus visiems kacams veiklos. Saldumynus mėgsta ir mano Nikė su Mikiu. Jei valgau šakotį, tiesiog iš burnos pasilipę ištrauktų. Bet balius būna, kai gauna visus šakočio trupinius iš šakočio lėkštės išlaižyti.
Jau dvi naktys kaip katės visos trys eina miegoti į mano lovą su manimi kartu. Tikrai rodo oro atšalimą. O Nikė nuo vakar tupi vonios kambarėly. Taip ji jaučia atšalimą ir man parodo.
Peržiūrėjau orų prognozes-mano meteorologės nusipelnė premijos.
Kartais būna ir taip:
Spurgytė:
Šaltiena:
Šponkiuk
Vėl namuose?
Šponkiuk
Vėl namuose?
Norėčiau, bet darbas ofise . O ten negaliu išsėdėti, panašu teks pirkti ortopedinę pagalvėlę
Nuotraukos darytos vakar vakare. Per pietus mazgisu aplanko vyras ir pamaitina. Bet panašu jau galės išbūti be konservo ir ilgiau, nes sausiukus jau valgo abu
Matai, kai pamestinukai, tai maistui neišrankūs. Milka, kai lepinta fazendinė, tai sausiakų nepripažysta. Jų nieks ten nepirkdavo. Tik kelios dienos pradėjo ragauti, nes pietukų konservų pašteto nebegauna. Badas privertė susigundyti. Ryte paėdus iki vakarienės neišbūna soti.
Šponkiuko mažučiai
Man su Grikiu ir Juma maisto atžvilgiu taip pat pasisekė. Grikis valgo viską, kas bliūdelin įdėta, Juma valgo viską, kas po nosim padėta Grikis nesižavi jokiais skanukais, į konservus irgi įtariai žiūri. Jumai neseniai pasisekė - mama Kruopai su Mika skanukų nupirko ir tos abi nosis nusuko. Grkis pauostė ir nesusidomėjo. Juma gavo dovanų visą skanukų pakelį sau, mėgaujasi kas dieną viena pati
Nemanau, kad lepinu.
Pasirodysiu tundra, bet kas tie skanukai? ir ten kaip kokius saldainius po vieną duodat ar kaip?
Skanukai, skanėstai - tai kažkas skanaus ką galima duoti paskanauti tarp maitinimų. Šiuo metu Jumai atiteko triušienos juostelės. Būna skanukai su vitaminais ar kitais priedais, būna tiesiog kas nors, pvz džiovintos mėsos gabaliukai ar panašiai
Dabar turiu tokius
Labas rytas iš ofiso