Niekas nesikeičia - vis dar abu laikosi už rankų
Vis dar nenusibodo vienas kitam
Aist - ar šokai per tvorą ar vistik bėgai aplinkui?
Magnunos saldzioji porele
Milkiaus garazas tobulai apzeldintas
Mes sugalvojom pakalbėt su namo seimininke akis akin kad turim katina papasakot situacija aisku biski nesakant kad anas jau metai cia ir kad buvo aplamai du jie. Nes nu atsibodo slapstytis nes ponia nori tikrinimuose dalyvait patim uzknisa jie su savo tikrinimais kas kelis men bet ka darysi
Lietus lyja, pucia vejas
O as sau i aki dejes
Seiminyke dekis paltą
Su punčiakom man nešalta
Eiks meskiuk prigulk salia
Bus nešalta mums ane?
Ipas ir uobolių pyragas labai tarpusavyje dera Azu - sėkmės pokalbyje su namo šeimininke po to papasakok laip sekėsi Maniškiai nuo šalčio ginasi šildomom grindim šiuo metu vonioje įrengtas pliažas, kuriuo Grikis intensyviai naudojasi. Kol neprisistato raina ramybės drumstėja Bet anksčiau ar vėliau aistros nurimsta Ir galima mėgautis toliau
Magnunos porele šakės pralinksmina istisai
Nu Tikos gražumas neispasakytas tikrai
Ateina seiminyke penktad 10val o man darbo pradzia 10val gaus sneketi su vyru. O taip norejau. Ponas mano triznius del tokiu dalyku jan atrodo suzinos ismes is namu. O man kitaip. Nu logiskai galvijant negi tokia visai jau bejausme butu ir siruacija tikrai nu mama mire. O kur juos det katinus metuose dalint kazkam o ir kas ims tokiu metu. Jau nesnekant aoie tai, kad minciu nebuvo net atiduot. Nors skelbima dejau bet tik dek to kad MB tada bambejo baisiausia. Na o daba likes vienas 11 su puse metu. Ne koks metinis kur laksto raketom. Nu galvoju kad nieko nebusm dar metas toks jei vel karantinas zmones be darbu surask naujus mokancius nuominikus. Daug niuansų apgalvojau. Cia oas mus sako jei uzdarys tai mokes nebe 80% o tik 20% tai kapiec man gausiu virš 200 kai visu mokesciu ir imoku as sumoku 600sv . Ir kiek zmoniu taio ir kiti uz namus moka. Siaubas kazkoks.
Biski Birminghamo
Vaivorykste isejus is mazumu kvartalo
Ir viena iš 3ju traukiniu stočių pagrindine didziausia