Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Niekas nesikeičia - vis dar abu laikosi už rankų

20201008-212531.jpg

Vis dar nenusibodo vienas kitam

20201008-212437.jpg

Aist - ar šokai per tvorą ar vistik bėgai aplinkui?   :D 

Atsakyti

Magnunos saldzioji porele  :wub:

Milkiaus garazas tobulai apzeldintas

Mes sugalvojom pakalbėt su namo seimininke akis akin kad turim katina papasakot situacija aisku biski nesakant kad anas jau metai cia ir kad buvo aplamai du jie. Nes nu atsibodo slapstytis nes ponia nori tikrinimuose dalyvait patim uzknisa jie su savo tikrinimais kas kelis men bet ka darysi

Lietus lyja, pucia vejas

O as sau i aki dejes

Seiminyke dekis paltą 

Su punčiakom man nešalta

IMG-20201011-194651.jpg

Eiks meskiuk prigulk salia

Bus nešalta mums ane?

IMG-20201011-195113.jpg

Atsakyti

linkėjimai nuo gurmano Ipciaus: B49-F06-AD-5-E72-4-AEA-8-C00-B9-B9228789

obuolių pyragas pasirodė visai skanus😎

mes sirgimų lavinoj, vaiko darželis kas savaitę “nudžiugina” kažkuo nauju😒

kai bus daugiau sveiko laiko, įdėmiau susipažinsiu, kuo ir kaip gyvenat🙂

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietava: 12 spalio 2020 - 23:48

Ipas ir uobolių pyragas labai tarpusavyje dera  :rolleyes:  Azu - sėkmės pokalbyje su namo šeimininke  :4u:  po to papasakok laip sekėsi  :4u:  Maniškiai nuo šalčio ginasi šildomom grindim  :)  šiuo metu vonioje įrengtas pliažas, kuriuo Grikis intensyviai naudojasi.  20201012-183020-0.jpg Kol neprisistato raina ramybės drumstėja 20201012-183054.jpg Bet anksčiau ar vėliau aistros nurimsta 20201012-183103.jpg Ir galima mėgautis toliau 20201012-183039.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 13 spalio 2020 - 07:43
Laba 4u.gif

Ainu lovytė biggrin.gif Tikai geriausia lova - plastmasinė dėžė nuo vaikų žaislų, išklota minkštu pleduku ax.gif

Vincas sušalėlis su kojinėmis biggrin.gif

Grikio pliažas... wub.gif

Lietava - sveikatos vaikui 4u.gif Pas mus būdavo dvi savaitės darže, dvi-trys namie unsure.gif

Reikėjo fotkės mokyklai su augintiniu ax.gif Teko Tikai pozuoti biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Sveikos

Ipukas gurmanas  :wub: 

Porelė kaip visada - pakelianti nuotaiką  :wub: 

Tika kokia jau didelė  :wub:  atrodė mažiukė, o čia jau rimts kats 

Vinculis su punčiakytėm  :wub:  :wub:  

Atsakyti

Tikos išraiška tik paleisk ir aš tau atkeršysiu" :hihihi:

Viculis labai jaukiai įsitaisęs.

O apie Magnunos saldžiąją porelę tyliu, nes esu taip išsišiepusi, kad sunku kalbėt  :D 

Ipukas Bižū draugelis būtų - ta irgi visus pyragus surytų  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Magnunos porele šakės pralinksmina istisai  :wub:  :yahoo: 

Nu Tikos gražumas neispasakytas tikrai  :wub:

Ateina seiminyke penktad 10val o man darbo pradzia 10val gaus sneketi su vyru. O taip norejau. Ponas mano triznius del tokiu dalyku jan atrodo suzinos ismes is namu. O man kitaip. Nu logiskai galvijant negi tokia visai jau bejausme butu ir siruacija tikrai nu mama mire. O kur juos det katinus metuose dalint kazkam o ir kas ims tokiu metu. Jau nesnekant aoie tai, kad minciu nebuvo net atiduot. Nors skelbima dejau bet tik dek to kad MB tada bambejo baisiausia. Na o daba likes vienas 11 su puse metu. Ne koks metinis kur laksto raketom. Nu galvoju kad nieko nebusm dar metas toks jei vel karantinas zmones be darbu surask naujus mokancius nuominikus. Daug niuansų apgalvojau. Cia oas mus sako jei uzdarys tai mokes nebe 80% o tik 20% tai kapiec man gausiu virš 200 kai visu mokesciu ir imoku as sumoku 600sv  :hmm:  :unsure:  :frusty:. Ir kiek zmoniu taio ir kiti uz namus moka. Siaubas kazkoks.

Biski Birminghamo

IMG-20201010-154159.jpg

Vaivorykste isejus is mazumu kvartalo  :lol:

IMG-20201010-173104.jpg

Ir viena iš 3ju traukiniu stočių pagrindine didziausia

IMG-20201010-173655.jpg

Atsakyti
Didelė ta Tika - jau 5 mėnesiukai ax.gif Pagal viską jau už mėnesio, kito reiktų sterilizuoti... unsure.gif kažkaip labai jau nelaukiu...plius, ar gerai per šaltą orą po operacijos katytę nešioti? unsure.gif Bet pavasario laukti irgi nenoriu, kad neužeitų marazmai...

Atsakyti

Susiruošiau, vadinasi, išmesti dėžutes  :B 

20201013-205640.jpg

Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2020 10 14, 10:17)
Susiruošiau, vadinasi, išmesti dėžutes  cool.gif 

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Tika pirma katė pas mane, kuri visiška dėžučių maniakė biggrin.gif Praeitą dieną bandė sulysti į ryžių dėžutę biggrin.gif Net nuo kiaušinių dėžutę bandė panaudoti biggrin.gif

Ko čia žiūri? Aš pūkuotas kiaušinis rolleyes.gif

Jūs man pasakykit, kaip šiandien per tokį orą išsikrapštyti iš namų? blink.gif Reikia ir šen, ir ten, bet subinė nekyla pažiūrėjus per langą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 14 spalio 2020 - 09:27

Oi, Kivuka, įsispiri į tą subinę, ir varai  :rolleyes: Galima apsirengti ką nors minkšto/šilto/pūkuoto/ryškaus  :D

Man iš namų einant lijooooo... ir vis tiek teko eit. Bet kai pradedi, viskas gaunasi.

Brrr šitas tamsos ir šlapumos laikas. Kaip PMS'as koks  :)​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 14 spalio 2020 - 09:44