Kokie vaikai
Sveikos! Šponkiuk, kaip faina tiems mažiams, kad pas jus papuolė. O tas kitas dvejetas jau grįžo atgal į prieglaudą? Milkiaus daug spalvingų nuotraukų patiko. Pasiutbelė palubėse. Vincas - kosmetologas/sugulovas fainas. Dėl globotinių grybelių, kirminų ir kitų "gėrių" man irgi būna neramu. Fantazija ir žiniomis medicinos klausimais nesiskundžiu, nematomus teorinius parazitus skandinu dezinfekcine vonia. Po to pati dūstu prisikvėpavusi ta chemija. Herta Burbe pradėjau fb follow'inti, nes patiko. Ačiū, kad užrodėt. Pereinu į aukštesnę crazy cat lady kategoriją. Ikėjoje nupirkau Ainu lovelę. Spėkit, ar katei ji patinka. Atspėjot. Per savaitę buvo užlipusi 2 kartus. Negulėjo. Galvoju, gal patalynė smirda, nunešiau išskalbti. Dar neprarandu vilties. Jei ką - bus dar vienas žaislas pirktas mano katei ir padovanotas kažkam kitam. Lovelė turėjo pakeisti svetainėje antrus metus stovinčią baisiai interjere netinkančią, bet labai Ainu mėgiamą kartoninę dėžę, kuri, panašu, kad vis dėlto grįš atgal. Gal panaudosime kaip padėklą... O tuo tarpu iš tetasos parneštas gultukas prieš nunešant žiemoti į garažą ir laikinai padėtas svetainėje, pasirodė labai jau tinkamas abiems: Graikiškas riešutas ant stalo: Graikiškas riešutas po stalu (Gal malonėtumėte kažkas man jį pakelti?!): Tobulas svoris: Laistau turėklines gėles. Kažkas išsmunka į lauką. Padedu laistytuvą, einu gaudyt katę. Dabar turiu du variantus - lengvosios atletikos šuolis per kliūtį arba bėgimas savo laiptais žemyn, kaimynų laiptais aukštyn, tikintis, jog pūkuota šiknė neperlįs pas tolimesnius kaimynus. Bet, kaip vyras sako, kažkodėl ant jos sunku pykti... Ir kai savaitgalį 6.33 (mano įprastinis darbo dienos kėlimosi laikas) išgirstu kniaukimą už miegamojo durų, vietoj seniau vyro pro dantis iškošto "bjauri katė", dabar būna apsimiegojęs"eik paglostyt katę".
Aist, niu puiki lova aš kažkada į foteliukus katėm akis ganiau, nekainuotų anie kaip žmogiškas fotelis, pirkčiau, bet galvoju, kad irgi pati sėdėsiu ant to fotelio
Graikiškas riešutas
Aist, šiuo metu namuose 7vnt įvairaus amžiaus katinų. Bendroj erdvėj gyvena mūsų, miegamajam - pirmosios globotinės, o ale svečių/darbo kambaryje, narve -naujieji juodmargiai. Globotinės ryt iškeliauja į savo namus, apie 16h paims.
Ainų verčia šeimininkę šokinėt aplink ją. Ne tik porkiniais, bet ir tiesiogine prasme, per tvorelę
Ainu lova neprasta, gaila princesei neįtiko. Bet Aist ir išradinga-padėklas... Nebūčiau sugalvojusi.
Milka leidžia savaitgalį kaip dalis LT žmonių. Tik be laipsnių.
Labai mėgsta į mineralinio butelį žiūrėti ir gaudyti burbuliukus. Paskui prasideda bušido kovos su dantų pamiklinimu.
Išvažiavo mano mergos į kliniką, o tada į namus.
Labu. Nu Ainu lova puiki bet kazkodel kates nevertina jom pagamintu dalyku. Vertesnes yra lovos deziu pavidalu arba mano grozio kede tai Vinco gulamoji dabar naktis ten leidzia 😂😂😂 ir sauletas dienas. Siandien buvom vetkej dasibaigti skiepytis. Papuolėm pas kazkokia madam. Na isgyre Vinca ir pan. Bet tai nu nezinau ziuri pati ir nezino ka daryti paskui vos surado paskiepyjo tada isleke konsultuotis kur tuos lipdukus nuo buteliuku klijuot. Nu su vyru apake esam. Tai jei tokie dirba tai ka pagydyt gali. Ne veltui nemate Toro artrito sanariu o pezejo apie rentgenus. Na UK turi tiek spragu kai kur kad baisu. Gerai kai nereikia mokslu baigt ir gali n kursu praeiti ir kazka veikti. Bet kai veterinarai dirba gal tik kursus kazkokius praėję tai man nesuvokiama... Kaip ir ju sistema gydymo baisu is tikro... Atrodo salis nemaza bet paprasti kasdieniai dalykai labai prastam lygy. Nu aciu D rado kur ta lipduka uzklijuot ir Vincas paskiepytas
Evora mes mokėjom 50svaru gavo du kartus kazkoks nuo keliu vienas zinau nuo kaciu leukemijos. O jei idomu tai Torui kai darem skiepa i uzsieni vaziuot sumokejom 85sv galioja 3metus. Kainos kosmonautines cia. Nzn ar laikyciau daugiau gyvunu UK. Nes jei kas nutiks tai net algos neuzteks
Šiandien pirma diena ofise po 3 savaičių darbo iš namų. Senai taip prastai jaučiausi, akis skauda, galva plyšta, pykina ir dar prie viso to uodegikaulį skaudą.
Evora, o Milkinas neišvarto tai sudėtų augalų? Mano Jodzė jei gauna galimybę užlipti ten kur mažesni vazonai, juos bando nustumti
Sveikos
Evoros naujiena dėl Milkučio labai linksma man panašiai su Kruopa buvo Bet tai Milkis kad išaugęs, išstambėjęs, neveltui visas gydyklos personalas juo žavėjosi
Bela, užuolaidų meistrė
Ainu lovelė labai daili, kaip padėklas irgi gerai atrodo, kaip suprantu gavosi multifunkcinis baldas
Vinculis - mano meilė
Šponkučio pypliukai