Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas rytas. :4u:

Kaip Šponkiaus reikalai?

Hertą Burbė paišo topinius katinus :wub:

Bet, kaip Milkius išaugęs ir išgražėjęs :wub:Seniai matyta Gilė :4u:

Reikalai mūsų fronte kol kas jokie.Laksto nuo manęs, nes aš jį girdau vaistais,valgo,murkia,glostytis nebeina, bijo,kad vėl kokios kiaulystės nepadaryčiau.Guze vėl skystis kaupiasi,kitą savaitę vešiu punktuoti. :( 

Atsakyti

Šponkiukas atiena su gerom žiniom, "atpumpavom" kačiuką. Kai atvežė buvo kaip lapas, sustingęs, vyras pagalvojo, kad jau miręs. Prieš einant miegoti, jau nurydavo skystį. Nakti pabudau, kai išropojo iš savo gultuko. Rėksnė ir Šaltiena. Vėliau įkelsiu foto. Dabar kad valandėlę einu konservo su šiltu vandeniu duoti. 

Milereta, kai gaunam naujokus, visuomet yra šiokia tokia papildoma higiena. Rankų plovimasis po kontakto (dabar tam pasitarnauja ir dezinfekcijnis skystis), naujokų neliečiam prie drabužių su kuriais vaikštom ir kontaktuojam su kitais katinais. plius nuo grybelio pasitikrinu su lempa. Naujokų dar netikrinau, bet Šaltieną turiu visokių šašiukų, tad visko gali būti.

Atsakyti

Šponkiau  :super:

Turiu virbac vitamininės pastos, gal imtum mazgėms?

Atsakyti

Erendira, manau paimčiau

Atsakyti

Erendira, manau paimčiau

Mes sekmadienį važiuosim pas anytą į Viršuliškes, tai paskui galėtume užvežti, jei parodysi MB Kugį :)

Atsakyti

Mes sekmadienį važiuosim pas anytą į Viršuliškes, tai paskui galėtume užvežti, jei parodysi MB Kugį :)

:D  Parodysiu ir Kugį, ir Bugį, ir Hipę, ir žolės robotuką :) ir va mano MB galės tavo MB apie saulės elektrinę pakalbėt :D

Atsakyti

:D  Parodysiu ir Kugį, ir Bugį, ir Hipę, ir žolės robotuką :) ir va mano MB galės tavo MB apie saulės elektrinę pakalbėt :D

Sutarta tada :D

Atsakyti
Sveikos, būkit smile.gif

QUOTE(Night13 @ 2020 10 08, 20:23)
V-Rine, toks pat žaislas Pusnės mėgstamiausias visų laikų ir labai naudojamas. Pasitaiko, kad dėl šventos ramybės naktį turiu keltis ir atimti. Ir dabar, kol rašau, kaip mama sako, "ieško pričynų" būtent prie jo.

o maniškei taip net nežinau... smile.gif esmėj vieta kur šiaip įlysti pasislėpti dūkstant su žmonėmis ir iš jos medžioti visa kas juda... bet pati viena neužsižaidžia su juo. O tie du bumbulai visai nereikaligi ir neverti dėmesio, tik į akis lenda...

Gilė prie dangoraižių smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Papildyta:
QUOTE(evora @ 2020 10 08, 09:04)

-Čia mano portretas? Koks aš gražus...

labai gražus portretas.
ir katinas smile.gif

bet tai kaip gražiai ir išradingai vaiko nupiešta....
Atsakyti
Šponkutis gerasis katinų angelas sargas. Kiek žinau, tai jau antram gyvybę dovanojai.

Oi, kokių baisybių galima pasigauti gerais globos darbais užsiimant. Net nupurtė....

Ačiū, už pagyras Milkai. Vet. klinikoje daktarytės irgi stebėjosi ypatinga katuko spalva, sakė labai gražus. Nors atrodo visokių grpžių prisižiūrėję, bet mano kaimietuką aukštai reitingavo. O tas tikras pamaiva, pozų meistras.

Atsakyti

Paskutinė foto Milkaus: maaam, nu matai, ne mergaitė aš, čestnoje pionerskoje  :D 

Atsakyti

Jūs manęs laukėt?! Aš sugrįžau  :devil: 

57063-EC3-8289-40-C6-8-E7-D-8811-C7-B5-A

Kur tas negalima? Parodyk man jį!

75-DF7440-CF6-C-4-E34-87-C8-63-A832-A6-E

Atsakyti

Spurga-Varškė-Buzė ir dar N kaip vadinom:

20201009-130238.jpg

20201009-125916.jpg

O juodnosiukas (panašu, kad bičas), kol kas turi tik juodo jumoro įtakotą vardą Šaltiena

20201009-125830.jpg

Atsakyti