Li sitėja , pasirašau po kiekvienu Erendiros žodžiu,manau,ir tu pritari! Mano Kolumbas jau 3,5 metų geria vaistus ir gyvena,laksto,ėda,kakoja,drauges pavaiko po namus,jų kailius dantimis pašukuoja,tai ir džiaugiuosi kiekviena diena!Tikrai netikėjau,tada po echoskopijos,kad jam taip vaistai suveiks,nes gydytojas siūlė iš karto užmigdyt,pakitimai širdyje labai toli pažengę,neištaisomi,aš pasirinkau vaistus išbandyt ir neprašoviau -katinas iki šiol gerai jaučiasi,žinau kriterijus,kada jau vaistų fone bus blogai,tada atsisveikinsim,o kol kas gyvenam ir džiaugiamės! Aiš ku,Moliuko situacija sudėtingesnė,bet...kol jis elgiasi taip ,kaip dabar,tai džiaukitės kiekviena diena,ir nesigraužk,kad elgiesi kažkaip ne taip - elgiesi taip,kaip liepia širdis!Be to gi katės turi devynis gyvenimus,visko gali įvykti,Apkabinu!
Protings katinuks
Prisižvengiau iš lyties keitimo
Draugė atsiuntė, katės gaila, bet kadangi tik piešinys, tai nuotaika pagauta nerealiai
Milka ką tik grįžo iš Pauliaus klinikos Šiauliuose-gavo savo pirmą skiepą. Užvedė skiepų knygelę, ten įrašėme sąlyginį gimtadienį kovo 7 d. Apžiūrėjus dantukus jo amžius 5 mėn. Tad su katėmis elgiasi atitinkamai savo amžiui. Skiepą iškentė heroiškai, elgėsi pavyzdingai, sužavėjo visas darbuotojas savo meilumu. Net sukvietė iš visų kabinetų darbuotojus pažiūrėti koks meilus ir drąsus kacas. O, Milka stengėsi, raitėsi, pilvelį leido glostyti, murkė, glaustėsi. Šis padlyza ,,nupirko'' visą med. personalą.
Dabar spalio 22 d. laukia karūnos nuėmimas iš pauodegio.
Pavargęs katinėlis
Šponkiuk, puikiai išrišai Spurga FB
Nedod man jokios varškės
Nežinančioms apie ką, tai čia Hertos Burbės (https://www.facebook.com/herta.burbe) kurta reklama
Milkis šaunuolis. Moliukas irgi.
Baigsis jau mano ligoninės. Nieko negeriau, viskas tas pats. Darbų iki šiolei nepajėgiau pasibaigti...
Dvi neplanuotos naujokės. Viena tik alkana, o kita nežinau ar ištems naktį. Visiškai nsiadavusi, atšalusi. Jei ištrauks naktį, bus stebuklas
Šponkiuk,
Tu ir kantri su tais mažiais.
Aš gavau tokį naglą, aktyvų. Gydytoja apžiūroje neperspėjo matydama plikus plotus, namus grybeliu užnešė...Praėjo 2 dienos kol susiprotėjau - vis pas gydytojus apžiūroj buvo. Rami buvau, kol pamačiau, kad negerai.
Keksas pasigavo grybą ir pas mane ant rankos į įdrėskimą pakliuvo..
Vat ir galvoju - auksinė Diinka visus priglausdama ir kitos, besirūpinančios ir padedančios prieglaudoms.
Man sočiai jau to vaikų darželio nuo vieno...
Šponkiau, kaip reikalai pas tave?
Milireta, vajė sveikit visi
Valgo kas nors Oliver's maistą pas mumis? Kaip jis?
Labas rytas
Kai ten reikalai, Šponkiuk?