Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos smile.gif

naujas žaislas... smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti

Li sitėja , pasirašau  po  kiekvienu  Erendiros  žodžiu,manau,ir  tu  pritari! Mano  Kolumbas  jau  3,5 metų  geria  vaistus  ir  gyvena,laksto,ėda,kakoja,drauges  pavaiko  po  namus,jų kailius  dantimis  pašukuoja,tai  ir  džiaugiuosi  kiekviena  diena!Tikrai  netikėjau,tada  po  echoskopijos,kad  jam  taip  vaistai  suveiks,nes  gydytojas  siūlė  iš  karto  užmigdyt,pakitimai  širdyje  labai  toli  pažengę,neištaisomi,aš pasirinkau  vaistus  išbandyt  ir  neprašoviau -katinas  iki  šiol  gerai  jaučiasi,žinau  kriterijus,kada  jau  vaistų  fone  bus  blogai,tada  atsisveikinsim,o kol  kas  gyvenam  ir  džiaugiamės! Aiš ku,Moliuko  situacija   sudėtingesnė,bet...kol  jis  elgiasi  taip  ,kaip  dabar,tai  džiaukitės  kiekviena  diena,ir  nesigraužk,kad  elgiesi  kažkaip  ne  taip - elgiesi  taip,kaip  liepia  širdis!Be  to  gi  katės  turi  devynis  gyvenimus,visko  gali  įvykti,Apkabinu!

Atsakyti
Vakar, susidėjusi ant grindų, fotografavau šeštokų piešinius. Milka iš visų išsirinko ir privatizavo tik vieną. Ir kas gali pasakyti, kad katinėlis nieko nesupranta, kvailas padaras.

-Čia mano portretas? Koks aš gražus...

Atsakyti

Protings katinuks  :wub: 

Prisižvengiau iš lyties keitimo  :D 

Draugė atsiuntė, katės gaila, bet kadangi tik piešinys, tai nuotaika pagauta nerealiai  :D 

399c75096d6ad3e11201f51c80f71582614.jpeg

Atsakyti
Aha, fainas atvirukas.

Milka ką tik grįžo iš Pauliaus klinikos Šiauliuose-gavo savo pirmą skiepą. Užvedė skiepų knygelę, ten įrašėme sąlyginį gimtadienį kovo 7 d. Apžiūrėjus dantukus jo amžius 5 mėn. Tad su katėmis elgiasi atitinkamai savo amžiui. Skiepą iškentė heroiškai, elgėsi pavyzdingai, sužavėjo visas darbuotojas savo meilumu. Net sukvietė iš visų kabinetų darbuotojus pažiūrėti koks meilus ir drąsus kacas. O, Milka stengėsi, raitėsi, pilvelį leido glostyti, murkė, glaustėsi. Šis padlyza ,,nupirko'' visą med. personalą.
Dabar spalio 22 d. laukia karūnos nuėmimas iš pauodegio.

Pavargęs katinėlis

Atsakyti

Šponkiuk, puikiai išrišai Spurga FB  :D 

Nedod man jokios varškės  :angel_sadangel: 

5e0c2f1ffa92bf2df5217eebbca823e682.jpeg

Atsakyti

Nežinančioms apie ką, tai čia Hertos Burbės (https://www.facebook.com/herta.burbe) kurta reklama

FB-IMG-1602166702371.jpg

Atsakyti
V-Rine, toks pat žaislas Pusnės mėgstamiausias visų laikų ir labai naudojamas. Pasitaiko, kad dėl šventos ramybės naktį turiu keltis ir atimti. Ir dabar, kol rašau, kaip mama sako, "ieško pričynų" būtent prie jo.

Milkis šaunuolis. Moliukas irgi.

Baigsis jau mano ligoninės. Nieko negeriau, viskas tas pats. Darbų iki šiolei nepajėgiau pasibaigti...

Atsakyti

Dvi neplanuotos naujokės. Viena tik alkana, o kita nežinau ar ištems naktį. Visiškai nsiadavusi, atšalusi. Jei ištrauks naktį, bus stebuklas

20201008-204134.jpg

Atsakyti

Šponkiuk,  :4u: 

Tu ir kantri su tais mažiais.

Aš gavau tokį naglą, aktyvų. Gydytoja apžiūroje neperspėjo matydama plikus plotus, namus grybeliu užnešė...Praėjo 2 dienos kol susiprotėjau - vis pas gydytojus apžiūroj buvo. Rami buvau, kol pamačiau, kad negerai.

Keksas pasigavo grybą ir pas mane ant rankos į įdrėskimą pakliuvo..

Vat ir galvoju - auksinė Diinka visus priglausdama ir kitos, besirūpinančios ir padedančios prieglaudoms.

Man sočiai jau to vaikų darželio nuo vieno... :D

Atsakyti

Šponkiau, kaip reikalai pas tave? 
Milireta, vajė  :blink:  sveikit visi  :4u: 

Valgo kas nors Oliver's maistą pas mumis? Kaip jis?

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Kai ten reikalai, Šponkiuk?

Atsakyti