Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

9 metų tikrai galima kastruoti. Bet reikėtų palaukti kol atsigaus truputį. Ir padaryčiau bendrą kraujo, inkstų parametrų tyrimą. Nes nuo 10 metų rekomenduojama kartą į metus profilaktiškai. Tikrai nepakenks, ypač prieš kastraciją. Nors katinams ji žymiai lengvesnė ir narkozės mažiau.

Atsakyti

Torui butu 12 uz 15dienu  :unsure:

Siandien Vincas is mano golfo padare didele kraiko deze  :oh:. Sedeji gi masinoj 7val. Salia mano darbo. Nes gi nu siandien uzsireike seimininkei butinai 3val susu kažkokių meistriuku sienas apžiūrėt. Nes tinkas byra slapia visa siena. Ir nu niekaio kitaip. Nenorejom leisti kai musi nera namie bet jau taip orase, kad mano vyras sutiko ta proga visi daiktai Vinco su juo vazinejosi. O Vincas mano masina plaukavo kraikavo. O tik issiurbliavau prieš 3d. Ka darysi. Baisu jam ten buvo maciau kaip staipesi miauke aplink langus. Nu ka darysi. Bet paskuo ras katina ismes gal mus lauk. O ir taio vaikscios svetimi isleis ji i kiema issprus pro kojas. Nu kazkaip istverem....  :karsta:​ 

Atsakyti

Night kastravus gal ir nebedingtu niekur baigtusi gastroles

Patys eda man neduoda

IMG-20201003-102800.jpg

Neduoda ir tada einu liuli

IMG-20201002-233006.jpg

Atsakyti

Vinculis  :wub: 

Atsakyti

Žiūriu į Vincuką ir net per dūšią eina. :oro_buckis:

Šnd Molis turėjo važiuoti į kliniką.Tik apžiūrai,jam be poliatyvaus gydymo nieko nebėra.Tai nuo pat ryto pasiplovė, ir nė ausų galiukų niekur nematau.Teko perrašyti laiką.Rytoj nuvažiuosim.

Šiai dienai jis jaučiasi neprastai, apetitas puikus,murkia, eina glostytis.Naujus konservus kerta, net ūsai raitosi.

Kol kas elgiasi kaip normalus katinas.Neatrodo,kad jam skaudėtų

Nu,va, pasiguodžiau, einu žemės ūkio kelti.

Atsakyti
Labas, visiems -dvikojams ir keturkojams. Aš vėl į pogrindį įlindus, tiesioginiais darbais/popierizmais užsivertus, Dar su remontais vis nebaigiu, o kas baigta laukia naujų baldų, tai praktiškai viskas viename kambaryje. Ir aš , ir 3 kacai, ir visas daiktų sandėlys su spintos iškabinėtu turiniu.
Bet kiekvieną dieną visus jūsų rašymus revizuoju, paliūdžiu, pasidžiaugiu, pasijuokiu.

Kažkoks juodas laikotarpis užėjo ryžiems katinams. Apkabinu jų mamkas. Moliukui dar ilgų metelių.

Pas mane didžiausia naujiena, kad Milka ne JI, o JIS-MILKINAS. Nuo pat pradžių buvo toks įtarimas, bet kai ne kaimo vaikas, tai pasitikėjau patyrusiais ūkininkais giminaičiais. Abejonių neliko, kai pradėjo žymėti teritoriją ir senes kates puldinėti-tik capt su dantim už sprando ir joja ant kupros. Vardas Milka liko, tai dabar turiu kaip pas rusus ONO giminę. Nors amžius Milkos tik 4,5 mėn., bet aiškiai irgi nusuktas į mažesnę pusę. Veterinarai liepė šią savaitę paskiepyti ir jau kitą savaitę vešim Milkiną atsisveikinti su pauodegio karūna. Tikiuosi tuom visi neramumai mano kačių hareme ir baigsis. Nes dabar visiškas durnynas.

Remonto darbų revizorės

vartotojo įkelta nuotrauka

-Jums kyla abejonių dėl mano vardo?

Mylimiausia vieta-vonios kambarėlis ir stalas paminkštintas servetėle.

Atsakyti

Oi, Evora  :lol:  Šiaip jau tokios spalvos mergytės yra labai retos :)

Bernaitis, žinok, irgi gerai, maniškiai  berniokai sukalbamesni, nei mergiotės :)

Sveikatos Moliukui, džiugu skaityti, kad gerai jaučiasi  :wub: 

Vincas toks minkštutis  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Moliukui sveikatos ir kuo ilgiau mamka dziugint. Juk jie tokie su Vincu kaip dvynukai gal dydziu tik nepanašus

Evora vo tai tau ir Milkinas gali drasiai Milkis but

Sestadieni turejau pazystama, atejo antakiu maliavotis ir blakstienu laminuotis pas super duper browista lashmeikeri Vincincina

Meistras darbui pasiruoses

IMG-20201003-140428.jpg

Atsakyti

Lisitėja  :4u:  :4u:  

Girdykla:

20201006-074309.jpg

Atsakyti

Evora,kaip pas tave gražu, kaip grindų spalva dera prie Milkino(Milkaus).Oi, tai žvengiau balsu.Bet gerai tiek,kad kastracija paprastesnė.

Oho, kokia girdykla :blink:

Buvom vakar klinikoje,vel nutraukė skystį,gavo kumpin vaistų,įdėjo girdomų.Šnd pavalgė ir pasiplovė.Vaistai liko nesugirdyti.Nu,bjaurybė,ne kitaip. Šiai dienai jis jaučiasi gerai,valgo, murkia,glaustosi, džiaugiamės kiekviena diena.O,gal negerai elgiuosi,kad ilginu jo gyvenimą?

Gal, aš čia tenkinu savo egoizmą?Nebežinau, vel apsiblioviau :cray: Ačiū, visom už palaikymą,man jo daug reikės.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 07 spalio 2020 - 07:42

Labas rytas  :4u: 

Lisitėja  :4u:  Aš paprastai prieš gyvūnų "sužmoginimą", bet šiuo atveju paklausčiau savęs - ar negerai žmogui su tokia diagnoze ilginti gyvenimą? Ar čia artimieji tenkintų savo egoizmą? Iš esmės, gyvūnas, kaip ir žmogus, mums nepriklauso, mes tik jam padedame. Ir pasveikti, ir išeiti (ir tai, tik kraštutiniu atveju). 

Manau, kol Molis ėda, nori į lauką, murkia ir glaustosi, kol nematyti, kad jam skauda/bloga/sunku, reikia padėti jam, būti su juo ir juo džiaugtis :)  :4u:  :4u:  :4u: 

Vincas tikras užvadėlis  :wub: 

Šponkiuko lakūnai  :wub: 

Atsakyti
Lisitėja,tai ką dabar darai Moliukui yra normalus rūpestis. Jei jis gulėtų ir raitytūsi iš skausmo, tada jau reikėtų pagalvoti apie gyvenimo nebeilginimą/atsisveikinimą. Bet juk ir negalėtum dabar jam neduoti vaistų, nelepinti. Gyvas padaras, tai ne įskilusi lėkštė, sulūžęs baldas, kurį paprasčiausiai išmeti ir netaisai. O, kad visi mūsų mylimi kažkada iškeliaus žinom kaip neišvengiamybę. Čia jau neatšaukiamas procesas ir nieko nepakeisi.
Mano 16metė Nikė irgi jau sunkiai kojeles dėlioja. Atrodo pūkų kamuolys, bet visai sudžiūvus, tik oras tuose pūkuose. Paimu ant rankų ir vis galvoju, kad nebeilgai savo drauge džiaugsiuos. Išspaudžiu ašarą nuo tokių minčių, bet bus kas turi būti.

Mano sesė irgi iš manęs šaiposi, kad katiną priderinau prie namų spalvų. Pavojingiausia tamsoje naktį neužlipti. Kitas kates įmatau ant grindų, o Milkos ne.

Šponkiuko pūkučių grožis wub.gif Aš bijočiau, kad įkris į akvariumą. Ypač niekam nesant namuose-kas tada išgriebtų iš vandens.

Azucenos koks jaukus meistras.

Mano trejybė kambaryje tapusiame laikinu tarpremontiniu sandėliu.

Atsakyti