Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Grįžom,gavom į kumpį vaistų, iš guzo ištraukė gal 100 ml skysčio, pūlingo.Paleido stebėjimui iki rytojaus.Neaišku kas ten, gali būti supūliavusi cista, gali būti ir sarkoma.Tai,vat.Molis bliauna prie durų, reikalų lauke yra, daktariukas prisakė neleisti į kiemą.Nu,vnž bus reikalų :oh:

Atsakyti

Oi, Lisitėja, na, laikykitės :4u:​ , tikiu, kad viskas baigsis kuo mažiau skausmingai.

Atsakyti

Omg Lisiteja laikykites. As jau kaip bijau tu katinu visokiu dalyku. Po Toriuko man taip negera kad nzn net. Ir nezinau kas jam buvo.  :4u:​  tikiuos viskas bus gerai. Kazkada mamos katinui buvo pulinys ant nugaros irgi didžiulis nieko iskirpo isvale gerai buvo. Labai tikiuos ir Moliui panasiai bus

Atsakyti

Lisitėja,  :4u:​  laikykitės

Atsakyti

Lisitėja  :4u: 

"Ruduo. Medžiai meta lapus, gėlės - šakas." Bela

5-C52-FC15-A3-CE-4264-B202-90-C388-C19-E
Nesupratau. Tu nori, kad aš su tuo žaisčiau?!   :blink: 
497779-F9-B29-F-497-C-8723-E7-F5-F4-F416

Atsakyti

Erendira,su tarptautine vertėjų diena🌺

Atsakyti

Erendira,su tarptautine vertėjų diena🌺

Ačiū, mieloji!  :blush-anim-cl: 

Belos išmintis :hihihi:

Atsakyti

Erendira tai sveikinam ir mes su ta diena  :4u:

Bela, nu ka jie supranta kokie zaislai mes rimtais reikalais uzsiiminejam pvz as esu asmeninis savo tatu treneris, palaikau ji treniruoju, esant reikalui galva nuprausiu. Kojie zaidimai cia viskas labai rimta

IMG-20200929-091335.jpg

Atsakyti

Sveikutės,

Aš apdirbau savo darbus biškį, tai nosį kyšteliu  :) 

Pas mus namie apsistojo naujas augintinis. Grikid, pamatęs naujoką movė į balkoną po šezlongu ir visą naujoko socializavimo darbą perleido Jumai. Juma buvo labai draugiška, aprodė naujokui namus, supažindino su visais namų ypatumais, kantriai aiškino kaip ir ką reikia daryti, tikrino atliekamo darbo kokybę  :D 

Naujokas (ačiū Aist, kad išleido pas mane pagyventi)

20200921-190427.jpg

Eikš į svetainę, ją irgi reikia išsiurbti

20200921-190447.jpg

Grikis apvalų darbininką stebėjo saugiai pro uždarytas duris

20200921-191942.jpg

Atsakyti

Lisitėja  - sveikatos linkėjimai Moliui  :4u:  kaip jis šiandien jaučiasi?

Erendira - su profesine diena  :4u:​ 

Atsakyti
Labas.
Noriu ir aš, kad ir pavėluotai pasveikinti Azu su praėjusiu.
O Erendirą su profesine diena. Smalsu kokia kalba vertėjauji. 4u.gif

Pas mus į namus atėjo pelė. Tai dabar gyvename tryse: aš, Pusnė, ir Džeris. Pastarasis įžūlus, vogė Pusnės maistą. Baltoji visą naktį budėjo prie dubenėlio, vienu metu net apsikabinusi buvo. Net neatėjo pas mane, kaip jau įprasta vakare.
Nusipirkau tą tokį prietaisą, kur lyg turėtų baidyti, bet skaičiau, kad nebūtinai baido. Gal Džeris susiras kitus namus. Jei ne, tai nežinau. Matyt, teks ir gyventi tryse.

O šiaip tegaliu pasiskųsti. Vis dar lankausi kasdien ligoninėj, bet jaučiuosi žlugęs žmogus. Spėkit, ar pabaigiau darbus...

Papildyta:
Ir sveikatos Moliui. 4u.gif
Atsakyti

Molis dėkoja už linkėjimus.Va,vel važiuojam,žiūrės ką tas guzas daro.O ir konserviukų skanių klinikoje radom.

Atsakyti