Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas rytas, mergytės  :4u: 

Belos ir Viculio dialogai :super:

Senokai matyta Giliukė  :wub: 

O aš su techniniu klausimu - nukriošo mano lygintuvas. Tai va, gal turite labai mylimą arba, atvirkščiai, nevykusį modelį, o tai man kažkaip stringa fantazija renkantis. Nebent pagal spalvą  :D  Arba žinote, kokios savybės yra būtinos, o kokių visai neprireikia... žodž, supratot apie ką aš?

Ir dar, gal kas mėgtų šeštadienį pašlifuoti su manimi kokį senamiestį arba pažintinį taką?

Atsakyti

Azu, su paėjusiu!

O čia kažkas telefoną buvo prigiebę:

20200925-114017.jpg

Atsakyti

20200925-114141.jpg

Atsakyti

O aš su techniniu klausimu - nukriošo mano lygintuvas. Tai va, gal turite labai mylimą arba, atvirkščiai, nevykusį modelį, o tai man kažkaip stringa fantazija renkantis.

Šiuo momentu turiu Philips'ą, iš senių, už 35 eu.Tamsiai mėlynos spalvos, nes ryškiai žalio nebuvo.Brangiau mokėti nenusiteikus, vis tiek užkalkėja vidus.Išvalyti nesigauna, pigiau pakeisti.O ir svorio gana, nes tie pigūs labai lengvi.

Atsakyti

Listėja, tai ir aš turėjau Philipsą  iš Senių už, dabar perskaičiavus, visus 50 pinigų, atidirbo gal 12 metų  ir prakiuro. Turi jis nukalkinimo funkciją ir susitvarkydavau su ja, bet prakiuro kaip tai :)

Tai sakau, gal be jo dar ko gero/geresnio yra  :blush-anim-cl: 

Šiaip, tikriausiai, reiks eiti ir kilnoti/čiupinėti visus, ale taip tingu  :rolleyes: 

Atsakyti

DSC-3045.jpg

DSC-3075.jpg

Atsakyti

Sveikos

Bugi big big bosssss  :B 

Erendira, pas mane paprastas Philipsas, prie sunkesnių, bet kai užsilenks norėčiau garinio gal  :ax:  draugė turi, laimnga. Na bet čia kaip pažiūrėsi, jei lyginimo nėr daug taip arba lygini patalynę, tai koks lygintuvus simplificus, tik kad prie sunkesnių būtų. O jei lygini tik bliuskes ir suknienkas, tada gal garinis fainiau, bo ten tos rankovės, krengeliai ir etc, užpypinantis darbas su paprastu.

Visai noriu edukacijos  :ax: 

Atsakyti

Ačiū Šponkiuk 😘

Mes turi Philips garini ir jau kazkiek menesiu. Spėkit dar nenaudojom nei karto  :D​. Is pradziu nezinojom kaip angliskai distiliuotas vanduo kad jo nusipirkt. Dabar galiausiai is LT parsivezem ir vistiek dar neteko naudot 

Atsakyti

Labukas,prakalbot  apie  lygintuvus,tai  noriu  prisiduot,kad  žiauriai  nemėgstu  lygint,bet  turiu  du  lygintuvus.Paprastas  su garų  funkcija  jau  kokie  5 metai  veikia,o va  prieš  mėnesį  sesė  man  nupirko  gal  už  50 pinigų  tą  garinį  Zyle  lygintuvą,kur  pakabintus  drabužius  garina,tai  esu  žiauriai  patenkinta,nes  išlygint  kokią  ploną  bliuskutę  ar  maikutę  penkias  minutes  su  lygintuvo  įjungimu  trunka,tinginių (tokių  kaip  aš) lygintuvas !!!!! Filtruoto  vandens  turiu  daug,tai  gal  neužsilenks  greitai.Aišku,pvz  patalynei  jis  tikrai  netinka,bet  drabužių  raukšlėms  tai  pats  tas!

Aš  sanatorijoj  sveikatinuosi  jau  nuo  pirmadienio,grįšiu  30d,mano  katinyną  tetulė  prižiūri!

Atsakyti

Labas jaunas mėnulis, įlendu pasišildyti morališkai. Šponkiukas savaitgalį ryškiai atsigavo, sprendžiant pagal nuotraukų kiekį. :) 

Smagiai skaitosi katinų santabarbaros. :super: 

Apie lygintuvus neturiu ką pasakyti - esu pasirinkusi vaikščioti susiglamžiusi. Na, elektrą taupau, ekologija rūpinuosi... :rolleyes: 

Klausimas: o jūsų katinams patinka praustis vonioje? Maniškiams patinka! :bigsmile: Netikit? Netrukus parodysiu. :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Katinai prausiasi vonioje

Priedas  20200925_223825.jpg   71,48KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Tai va as kaip Lapyna megstu buti susiglamzius 🤣🤣🤣 O gyvenant UK nera ir ka lygint. Darbiniai rubai treningai ar siaip gatviniai. Daugiau kazko nera nei kur nei kada nesioti. Tai nera ir ka lyginti.  Pirmad pas mus ateina seimininkas reiks Vinca kavoti i masina su visais tulikais ir draskykle uzknisa  vet kai nezinom kas oer zmogus nenorim rizikuot ismes da is namu. Maza cia kas

Oba Vinco tai nei neiprasysi i vonia bega iskart nagus issketes 😂😂😂

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 25 rugsėjo 2020 - 21:49