Belut tavi ir be eilės priimsiu tu mano VIP kliente
Šiandien buvo gera diena. Su vandenlentėm plaukiojant, nepavykus sumanytam veiksmui, su kelėnu susimušiau nosį ji dabar mėlyna visa laimė, kad nuo ryt dvi savaitės darbas iš namų
Vakare prie Klaipėdos molo gaudėm bangas su banglentėm . Buvo super
Kažkaip keista būti kuri parašė paskutinė naktį ir ryte rašyt pirma Kažkaip neužfiksavau kelintą renkatės, nes grįžinėsiu pro Kauną, tik dar nežinau kelintą, tai jei dar būsit - užsukčiau
Šponkiuk, tradiciškai renkamės 13 ir bandom skirstytis link 18-19, čia kaip pavyksta
Šponkuti, smagu skaityt tavo visus nuotykius, šiek tiek baugu, bet tau TOS veiklos labai reikia. Šaunuolė
Vinculi, jau bilietų ieškau
Šponkuti - galėsim susiskambinti į antrą dienos pusę ir sulauksim tavęs jeigu ką
Aš jau namuose.Šuniukas pavedžiotas,katinai pamaitinti.Ūkis sužiūrėtas.
Ačiū,jums visoms už nerealiai praleistą dieną.Ačiū namų šeimininkams už svetingą priėmimą,už skanius balandėlius.Ačiū merginoms už linksmus plepesius,už juoką iki dangaus.Ačiū,kad esate,kad priėmėte į savo būrį
12-85 и два нуля Ты написала на ладони у меня. Но на звонки мне отвечает тишина 12-85 и два нуля Bela laukiu tavo skambucio....
Ejo siandien Vincas technikine. Pasitaike vetas lenkas bet labai draugiskas. Pasiule kad iseitu pigiau paskiepyti dabar, Ir nereiks uz apziura moket. Nes vien apziura 39sv. Paskui rado iskilusi dantį. Aplink paraude UK danti istraukt katukui 300sv. Paskui Vincelis apsidraskes visas akis. Nors i lauka nebeina kai galvodavom avietese nusibraizo. Zodziu padaryt ryrimus ir issiaiakint vel kainos kosmosas. Tai sako geriau draudima pasidaryt jis dengia. Dantu nedengia... Tai toks malonus lenkas nerase i istorija kad kasosi. Nes jeo pasidarai draudima po iraso ne prieš nedengia. O sako zinau cia kainos kosmosas. Zodziu draudimo ieskot davar reikia na mazdaug gaunasi kiek siuko nuo 15 iki 85sv per menesi. Reiks pasidomėti ka kiekvienas dengia ir koks apsimoka. Zodziu cia augintiniu turėt tai milijonierium buti turi
Vincuk, nepyk. Duotam momentui niekaip negaliu paskambint, baisiai užsiėmusi, vedu šeimininkę iš proto spoksojimu pro langą koridoriuj, nors tokî pat langą turiu namie.
Ačiū labai už vakar! Diinkai ir Tomui už svetingus namus, skanius balandėlius!
Lisitėja, tau ypač ačiū už mano pusryčius- dieviškas sūris!
Magnuna, Aist - puikiosios vairuotojos! Šponkiau, labai smagu buvo tave pamatyt ir pačiupinėt
Ačiū už pomidorus, va dalis kuo virto
Sveikos. Labai ačiū Diinkai ir Tomui už svetingumą ir vaišingumą. Nu žiauriai geri buvo balandėliai. Ir dar super duper Gielux Pavlova! Vakar mūsų kompanija buvo mažesnė nei įprastai. Bet, nepaisant to, kalbų anei juoko netrūko. Ačiū visoms ir Tomui už mielą sekmadienį.
Mažutė pūkuota Tika pavargo begydydama. Bela savame stiliuje. Vincas ryžas kavalierius.
P.s. autokorektas Tomo vaišingumą buvo pavertęs vaisingumu. Gerai, kad laiku pamačiau.
Pritariu merginoms, kad balandėliai skanūs buvo. o kadangi aš prisijungiau vėliau (užsukau pakeliui namo iš stovyklos) tai mane merginos pradžiūgino palikdamos Gielux superinės Pavlovos gerą gabalą, kurį sukirtau valgydama ne su arbatiniu šaukšteliu, o nesismulkinant su normaliu šaukštu