Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Nesirkit! Aš va šiandien apturėjau iššūkį, lindau jūron su aitvaru. Buvo stipru, vėjas apie 13-14m/s su gūsiais iki 19m/s. Bet jau matyt patobulėjau, sekėsi visai gerai. O kaip prie tokių sąlygų plaukiantpirmą kartą, tai netgi labai gerai sakyčiau :)

O va dabar po pusvalanduko intensyvios treniruotės, bėgom maudytis jūron. 

20200917-093119.jpg

Atsakyti

Sveikos. 

Tika fantastiško grožio mergiotė ir tai pati žino.  :D Kivuka, sveikatos dukriukui. 

Zundytės nuostabus siuvinėjimo darbas.  

Šponkiuko globotiniai padykę ir drąsūs atrodo. Kaip džiugu, kad tu, Šponkiau, puikiai leidi laiką. Mes savaitgalį buvom prie jūros (Sobralio koncerte Palangoje), grįždami užsukome į Dreverną ir Svencelę - tai ten apie Šponkiuką labai galvojau, žiūrėdama į tuos spalvotus "drugius" skledžiančius virš vandens ir nutūpusius pailsėt pievoje. 

90345-C2-A-8-F3-A-41-E5-BE6-F-0-EE610-DD

O čia į anksčiau nagrinėtą egzistencializmo temą. Koja kojon 23 metai. Kartais pavėjui, o būna ir prieš vėją. Kai saulė šviečia ir kai audros blaško. Ir taip, būna momentų, kai žaibais svaidomės ir jokiu būdu nesutinkame būti "antrąja puse", nes esame patys sau vieni ir dideli. Tačiau būkim biedni, bet teisingi, ko gero vis dėlto daugiau momentų, kai dviese daug jaukiau nei po vieną. Priklausomai, ką renkamės prisiminti ir kame susidėliojame akcentus - skausmą ar džiaugsmą - tiek jaučiamės laimingi. 

8-DAB0036-6030-4889-8138-DFEC0-C83-E357.

8-A9697-F9-5-DF9-4-CE3-9-C72-D7581-D09-D

9-ED53-A1-A-DB8-C-4-E45-B151-FB2-D717993

Atsakyti

Erendira, juokiausi balsu  :lol: Bižu: šeimininke, valandom mus maitini, nes mes neišgalim nusipirkt, ane? Tai dažniau išleisk, valgysim sočiai  :lol: 

Aist, kaip visada puikiai sudėliotos mintys  :wub: 

Literatūra ir menas arba Vakaras su knyga  :B 

7-E5-E03-CD-C08-C-46-EE-8-BEB-5-D5-D09-B

Atsakyti

Aist, gražiai pasakei  :wub:  :4u: 

Šponkiuk, na tu ir šaunuolė :super:

Intelektualioji Spurgita :hihihi:

O dabar techninė informacija - merginos, ar gerai, kad važiuojame pas Diinką sekmadienį? Šeštadienį man atsirado neatidėliotinų kelionių, o ir Lisitėja gali būtent sekmadienį. 

Važiuotojos iš Vilniaus:

Erendira, Magnuna, Aist. Gielux?

Atsakyti

Man sekmadienis ok. Svarbu važiuojame  :D​ 

Atsakyti

Sveikos. Sekmadienis man tinka.

Atsakyti
Labas mirksiukas.gif
QUOTE(Aist @ 2020 09 17, 20:33)
Tačiau būkim biedni, bet teisingi, ko gero vis dėlto daugiau momentų, kai dviese daug jaukiau nei po vieną.

100 proc pritariu 4u.gif Aš apskritai vienumos nepakenčiu.. man pilnai užtenka per dieną kokių 2-3 valandų ir atsibūnu pati su savimi biggrin.gif

Beje, dabar tik pastebėjau, kad Ainu - betmenas biggrin.gif Gražus betmenas wub.gif wub.gif wub.gif

Gielux minkšta skaitytoja biggrin.gif wub.gif
Atsakyti

Man sekmadienis idealu kelionei.O,ką man paruošti skanaus?

Ar kokias salotas išsluoksniuoti,ar užtepėlių,ar sūrį pakepti?

Atsakyti

Laba, tai sekmadienį? 

A balandėlius mėgstat?

Aš jau pasiilgstu vienatvės, mielai kokią savaitę pabūčiau visai viewna, tada dar savaitę su draugais, tada vėl galima į vėžes :)

Atsakyti

Lisitėja, kas tik tamstai labiau prie širdies. Tavo sūris tobuliausybė, bet visad yra rizika persiėsti :D

Diinkut, aš mėgstu  :blush-anim-cl: 

beje, jau anąkart klausiai dėl vienos mergikės iš Kauno, kur mano Kamanę įsikatino, bet klausiu ir šįkart - galiu pasikviesti? na, jei ji galės

Atsakyti
Mėgstu balandžius,tik pasigaminti nemoku,ir mokytis tingiu.
Atsakyti

Balandėliams - TAIP  :rolleyes: 

Erendira - žinoma užkviesk  :4u:​  nauji veidai įdomu

Atsakyti