Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Eina sau, kokia graži ta Tika  :wub:  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

Sveikos

Zumdytė kruopščiarankė, auksarankė  :wub: 

Šponkiukai -monstriukai  :wub: 

Tikos koks piiiiiiiiilvuuuuuukas  :wub: 

Mano važiavimo klausimai vėl priklauso nuo satybos reikalų  :ax: na ir dienos

Atsakyti

Kadangi Lisitėja gali sekmadienį vadinasi, lekiam sekmadienį? 

Gielux, kaip ten pasakyta "sekmą dieną švęsk". Va ir švęsk. Ir kitiems liepk :)

Atsakyti
Pamiršau ir aš Zundytę pagirt. Pamačius čiut iš klumpių neiškritau.
Tika labai labai graži. Tik man vis tiek liūdna, kad Fanta taip ir neatsirado...

Plyz, duokit patarimų dėl dovanų. hmm.gif Lapyna, Gielux, Lietava, Kivuka, kitos... tikrai, manau, apie 6m vaikus suprantat bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2020 09 16, 16:16)
Plyz, duokit patarimų dėl dovanų.  hmm.gif Lapyna, Gielux, Lietava, Kivuka, kitos... tikrai, manau, apie 6m vaikus suprantat  bigsmile.gif

Oi, žinok labai priklauso nuo vaiko ax.gif Pvz mano mergina niekada nežaidė ir nežaidžia su lėlėm, kai kitoms mergaitėms lėlės yra viskas biggrin.gif O į kokį žaidimų kambarį kvietimo nenori nupirkti prie knygučių? Arba geriausiai paklausti mergaitės mamos, kas dabar pas vaiką "ant bangos" mirksiukas.gif
Atsakyti

Night, aš nelabai ką patart galiu, maniškiui dar tik 2😀

bet geriausia tikrai tėvų paklaust, ko norėtų, ar ko reikėtų. nes n-toji lėlė ar dar kažkas tik vietą namuose gali užimt 🙂

Atsakyti
Na va, žaidimų kambarys faina idėja. smile.gif
Mamos tai atsiklausiau, ji pasakas sugalvojo. Žaislų tai neee. Man rodos šių laikų vaikai juos vežimu gali vežti.

Mano cypalytė 2 val (DVI VALANDAS) baubė iš visų jėgų, kad išleisčiau iš kambario. Nežinau, kaip neužkimo. Išleista spaudė gazą, nemačiau kur nurūko, bet greit grįžo. biggrin.gif Oi tie reikalai katinų pasaulyjeeee. wub.gif
Atsakyti

Night, su tom dovanom vaikam šias visuotinio pertekliaus laikais, tai net nežinau ką patart. Yra tokios bezdeluškių vietos, kaip Tiger ir Sinsay, kinietiškas š..., bet ten visokie pribumbasai su personažais ir pan. Dar variantas bilietai į kiną(kuponas) arba vaikišką spektaklį ( pasitarus su tėvais).

Atsakyti

Labas  rytas,pavydžiu  jums  susibėgimo,visa  širdim  su  jumis  būsiu!

Azu,tavo  draugė  matyt  neseniai  siuvinėja,absoliučiai  visoms  pradedančioms  būna  noras  nuotrauką  siuvinėt.Ir  jei  schema  gerai  padaryta,o  ne  tik  pervaryta  per  programą,tai  būna  geras  rezultatas,bet  man  rodos,per  daug  grožio  yra  kryžiukų  pasaulyje,kad  siuvinėčiau  nuotrauką!Gaila  laiko! Net  žinau,kas  schemas  kokybiškas  daro,bet  jau  šitą  nuotraukos  siuvinėjimo  etapą  pergyvenau........

Ačiū,Mergaitės!Kantrybės  man  netrūksta,man  laiko  paroje  per  mažai!

Atsakyti
Ar žinote, dėl ko Lietuvoje būna apsiniaukę? biggrin.gif Nes Tika atsigula ant LT ir užstoja saulę biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Kivuka, o kas būna, kai lyja? :hihihi:

Beje, šeštadienį pro kai kurių žioplų tetų (mano) kojas prasmukusi laukan Bižų ten ir nakvojo. O šeimininkė ryte po langu ant stalo pamatė pelę, o ant kėdės - miegančią nusiplūkusią katytę  :D  :D  :D 

Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2020 09 17, 11:19)
<p><strong>Kivuka</strong>, o kas būna, kai lyja? hihihi.gif</p><p>Beje, šeštadienį pro kai kurių žioplų tetų (mano) kojas prasmukusi laukan Bižų ten ir nakvojo. O šeimininkė ryte po langu ant stalo pamatė pelę, o ant kėdės - miegančią nusiplūkusią katytę  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif </p>

Dėl lietaus tai galime tik paspėlioti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Och, tie geri laikai, kai Kivis kas rytą atnešdavo mums ant laiptų po pelę biggrin.gif Bent jau badu būtume nemirę biggrin.gif O dabar...Tika tik musytes medžioja, bet ir tas pati suėda biggrin.gif

Su dukra antrą dieną namie tupim... nu gal ne covid'as ax.gif biggrin.gif Vos spėjo rudenėlis ateiti..ir iškart su ligom unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 17 rugsėjo 2020 - 10:28