Eina sau, kokia graži ta Tika
Sveikos
Zumdytė kruopščiarankė, auksarankė
Šponkiukai -monstriukai
Tikos koks piiiiiiiiilvuuuuuukas
Mano važiavimo klausimai vėl priklauso nuo satybos reikalų na ir dienos
Kadangi Lisitėja gali sekmadienį vadinasi, lekiam sekmadienį?
Gielux, kaip ten pasakyta "sekmą dieną švęsk". Va ir švęsk. Ir kitiems liepk
Tika labai labai graži. Tik man vis tiek liūdna, kad Fanta taip ir neatsirado...
Plyz, duokit patarimų dėl dovanų. Lapyna, Gielux, Lietava, Kivuka, kitos... tikrai, manau, apie 6m vaikus suprantat
Oi, žinok labai priklauso nuo vaiko Pvz mano mergina niekada nežaidė ir nežaidžia su lėlėm, kai kitoms mergaitėms lėlės yra viskas O į kokį žaidimų kambarį kvietimo nenori nupirkti prie knygučių? Arba geriausiai paklausti mergaitės mamos, kas dabar pas vaiką "ant bangos"
Night, aš nelabai ką patart galiu, maniškiui dar tik 2😀
bet geriausia tikrai tėvų paklaust, ko norėtų, ar ko reikėtų. nes n-toji lėlė ar dar kažkas tik vietą namuose gali užimt 🙂
Mamos tai atsiklausiau, ji pasakas sugalvojo. Žaislų tai neee. Man rodos šių laikų vaikai juos vežimu gali vežti.
Mano cypalytė 2 val (DVI VALANDAS) baubė iš visų jėgų, kad išleisčiau iš kambario. Nežinau, kaip neužkimo. Išleista spaudė gazą, nemačiau kur nurūko, bet greit grįžo. Oi tie reikalai katinų pasaulyjeeee.
Night, su tom dovanom vaikam šias visuotinio pertekliaus laikais, tai net nežinau ką patart. Yra tokios bezdeluškių vietos, kaip Tiger ir Sinsay, kinietiškas š..., bet ten visokie pribumbasai su personažais ir pan. Dar variantas bilietai į kiną(kuponas) arba vaikišką spektaklį ( pasitarus su tėvais).
Labas rytas,pavydžiu jums susibėgimo,visa širdim su jumis būsiu!
Azu,tavo draugė matyt neseniai siuvinėja,absoliučiai visoms pradedančioms būna noras nuotrauką siuvinėt.Ir jei schema gerai padaryta,o ne tik pervaryta per programą,tai būna geras rezultatas,bet man rodos,per daug grožio yra kryžiukų pasaulyje,kad siuvinėčiau nuotrauką!Gaila laiko! Net žinau,kas schemas kokybiškas daro,bet jau šitą nuotraukos siuvinėjimo etapą pergyvenau........
Ačiū,Mergaitės!Kantrybės man netrūksta,man laiko paroje per mažai!
Kivuka, o kas būna, kai lyja?
Beje, šeštadienį pro kai kurių žioplų tetų (mano) kojas prasmukusi laukan Bižų ten ir nakvojo. O šeimininkė ryte po langu ant stalo pamatė pelę, o ant kėdės - miegančią nusiplūkusią katytę
Dėl lietaus tai galime tik paspėlioti
Och, tie geri laikai, kai Kivis kas rytą atnešdavo mums ant laiptų po pelę Bent jau badu būtume nemirę O dabar...Tika tik musytes medžioja, bet ir tas pati suėda
Su dukra antrą dieną namie tupim... nu gal ne covid'as Vos spėjo rudenėlis ateiti..ir iškart su ligom