Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos.

Aš šį savaitgalį galėčiau kažkurią dieną jungtis katinofilinei terapijai - susitikimui. Ar pasivaikščiojimui gamtoje, ar išvykai pas Dianą. Tiesiog labai noriu plius galiu susitikti su jumis.  :D

Atsakyti

Labas rytas, 

tuomet jau 3 keliautojas turime :) Diinkut, merginos, kuri diena labiausiai tinka?

kas dar važiuoja?

Atsakyti

Labas rytas, 

tuomet jau 3 keliautojas turime :) Diinkut, merginos, kuri diena labiausiai tinka?

kas dar važiuoja?

Aš sergu, tai pasuoju  :(​ 

Atsakyti

20200914-201719-capture.jpg

20200914-201758-capture-1.jpg

20200914-202546-capture-0.jpg

20200914-201816-capture-2.jpg

Atsakyti

Šponkiau, kokie puikučiai  :wub:​ 

Atsakyti

Man abi dienos gerai, prisiderinsiu

Pūkiai  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

Aš gal labiau mėgčiau šeštadienį, bet šiaip nėra labai svarbu :) Kaip Diinkai?

Gielux?

Lisitėja, o tu?

Atsakyti

Laba, man šį kartą ir būtų geriau šeštadienis. O jei sekmadienį, tai turėsite atrakcija, kokiai valandėliai važiuosime į Lapes į miestelio šventę :)

Atsakyti
Man tik dabar dašilo, kad Diinka turi visą savo prieglaudą... Manydavau, kad šiaip vieną kitą kačiuką pagloboja...

Gaila, bet, kaip minėjau, pasuoju dėl mergytės gimtadienio. Užsikvietė, kažkaip nefaina būtų nenuvykti. O ir, matyt, turėsiu pasiimti mamą ten pat.
Jas turit nedidelių vaikų, gal patartumėt ką tinka dovanoti 6-iametei? Klausiau jos mamos, tai užsakiau porą pasakų knygelių, bet dar noriu kažką pridėti. Galvojau gal kokių plaukų aksesuarų (turi gražius ilgus plaukus), bet nelabai randu internete ko įdomesnio (jos mama yra mano dukterėčia, galima sakyti, kartu augome).

O Šponkucijau!...
Atsakyti

Sekmadienis man tinka.Bandysiu jungtis.Nuo kapstymosi sielos šiukšlese niekas nepasikeis,lengviau nepasidarys.

Juo labiau,kad mano murzė(mašiniukas) iš pirmo karto TA praėjo.

Atsakyti

Sponkiau. Oje kleckai kokie  :wub:

Pamirsau pagirti Zundytes darba. Man taip gražu. Turiu drauge jis irgi hobis siuvineti. Tai siuvineja pagal foto save sese ir mama, mamis jubiliejuj. Nu man tai fantastika as netureciau tiek kantrybes. Grazu būtų visus savo pukius jei issisiuvinetum ka?  :unsure:​ 

Atsakyti
Laba diena mirksiukas.gif

Ar jūs irgi džiaugiatės paskutiniais šiltais saulės spinduliais? bigsmile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti