Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Savaitgalį pas Diinka negalėsiu, ketvirtadienį biški pakeisiu aplinką- važiuosi į merginų kelių dienų stovyklą, kurios metu priklausomai nuo oro sąlygų numatyta vandenlentės, jėgos aitvarai ir banglentės. Va čia yra mano atsipalaidavimo būdas. Savaitgalį irgi praleidom prie jūros, dvi dienas turškiausi juroje su aitvaru. O grįžusi sužinojau, kad kaimynas su motociklu pateko į avariją (automobilio kaltė) ir guli reanimacijoje. Laimei jau sąmoningas, bet laukia ilgas gijimas. O jie tik per kalėdas susilaukė pirmagimio. Kai pagalvoji, galėjo likti vieniša mama.

Zundyte, šaunus darbas!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 14 rugsėjo 2020 - 07:18

Aš noriu pas Diinką, bet bijau, kad ji mane su kočėlu pasitiks.. Ir tai nebent sekmadienį- o Jūs kada ruošiatės?

Atsakyti

Vilkra, o tai ko prisidirbai? :hihihi:

Atsakyti

Vilkra, o tai ko prisidirbai? :hihihi:

Į FB platybes paleidau vieną postą. Anas ėmė ir išplito.. Plačiai ir giliai.. Cituoju Diinką "prieš 2d buvau tokioje nevilty...nemačiau prošvaisčių, per parą nesusidoroju su euforija, ir dėmesiu ir parama, dar nesuvokiu kas geriau beje"

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 14 rugsėjo 2020 - 10:26

Na, tai atsiprašyk, ar ką :)

Išties, tie dalykai greit nuslūgsta. Tad reikia džiaugtis, kol jie vyksta. Nemanau kad gausi kočėlu  :D​ 

Atsakyti

Na, tai atsiprašyk, ar ką :)

Išties, tie dalykai greit nuslūgsta. Tad reikia džiaugtis, kol jie vyksta. Nemanau kad gausi kočėlu  :D​ 

Na, susirašėm po to. Dabar suprantu, kad jai audrymetis- nenoriu kištis su paplepesiais.. Jei pavyks- prisijungsiu savaitgalį, jei ne- bus gi tų progų.

Atsakyti

Vilkra, tik nereikia lia lia, mielai susimatyčiau, iš tos grupės tavo  išėjo jau ne tavo, bet mano žinutė...kažkas nunešė ją ten kur reikia beje, tau didelis AČIŪ, taip pirmą dieną buvo šokas, maniau iš darbo išmes tel netylo, až perpildytas...bet  svarbiausia, pusę metų neprisiprašiau nei vieno žmogaus į talką....šeštadienį jų buvo virš 20....bet kokie visi nerealūs, šilti ir draugiški, o dar ir darbštūs, savaitgalis buvo žiauriai sunkus, bet labai geras emocine prasme, namai, daržai liko netvarkyti, žolė nepjauta, derlius netvarkytas, galva nenudažyta, bet vis vien bais faina

Colomba, aš tokį žmogų sutikau tik 35(nei ieškojau, nei laukiau, nei tikėjausi...), tu dar jauna, viskas priešaky, nenusivilk, bet ir nesureikšmink, džiaukis kitais  gyvenimo malonumais

Atsakyti

Sveikos, įkišu nosį  :) 

Pasisakau, kad aš labai labai už Diinkos aplankymą ir visus kitus socializavimosi renginius ir po šio savaitgalio galiu socializuotis visus kitus savaitgalius  :D  ir labai noriu  :rolleyes: 

Tėvukų namų šeimininkė

20200905-101418.jpg

Atsakyti

Magnun, ta prasme ateinantį savaitgalį (19-20 d) jau gali? 

Jei šian-ryt sužinotume, kad ir keliose važiuojam, paprašyčiau darbe el. mašinikės ekologiškai kelionei ;)

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Aš esu vadovėlis - neškis mane į mokyklą biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Vadovėlis  :wub:  :wub: 

Erendira - taip, taip, kitą savaitgalį galiu  :D  el. mašinikė būtų puiku  :rolleyes: 

Atsakyti

Oi, kaip išmokčiau aš iš tokio vadovėlio mėgautis gyvenimu  :wub:​ 

Atsakyti