Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Suprantu net labai tave Colomba. Va ir esme tame, kad nereikia belenko salia biketik salia. Taip gyvenau netgi cia UK 4m. Tas pats kas viena tik turi kaimyną o, vistiek viena. Bet va net ir budama viena, bet ne viena sutikau zmogu.. Budama su kitu. Juokinga bet ir taip buna. Aisku kas buvo po to nelinkiu niekam. Po siai dien likau ta kuri eina na lievo, apvogiau ir norejau issinesti viska. Na tebūnie.

Dazniausia kai nebegalvoji aoie tai ir atsitinka tai. Ko labai tau linkiu  :4u:​ 

Atsakyti

Colomba 

Neįgyvendintą svajonę, norą gali paleist, su netekties skausmu tai neišdegs. Netektį teks išgedėti ir išsemti iki dugno. Tai vat. Už skausmo dugną.  :alc:

Atsakyti

Oi, kokia atvirumo diena čia... 

Night, aš atėjau šiek tiek užmesti apie prievartą prieš savo kūną, t.y. mankštas. Neužsikrauk ant savęs grandiozinių planų, jie beviltiški. Kokių 10-20 min kasdien yra tai, ką įmanoma padaryti. Susirask internete kelis pratimus, skirtus nėščioms arba po gimdymo, arba 50+. Kad būtų pratimas kojoms, pratimas nugarai, pilvui, kas nors rankų-pečių juostai. Jokių šuoliukų ir kritinių apkrovimų - jie mūsų amžiuje ėda sąnarius. Ir kasdien daryti "lentą": pradėti nuo 20 sek., palaipsniui ilginant iki minutės. Reikia paversti tai rutina, kasdienės dienotvarkės dalimi, kaip dantų valymas. Tuo pačiu laiku, geriausia ryte, bet gali būti ir per pietus ar vakare. Tiesiog kasdien tuo laiku žinoti, kad atėjo laikas įsispirti į užpakalį. 

Man tas labai padeda. Buvau jau atsidūrus duobėj, kada negalėjau užlipti laiptais nestenėdama. Dabar kūnas manęs daugmaž klauso. Žinoma, būna dienų, kai negali prisiversti (kad ir dėl moteriškų  cikliškumų). Bet tada padarau bent lentą. 

Idealiu atveju dar reiktų eiti bent 3 kartus per savaitę pavaikščioti. Bet mano atveju man sunku rasti laiko. O mankštą namie galiu padaryti kasdien, net ir su mažais vaikais aplink besitrinančiais.

Atsakyti
Lapyna, spėju, kad abi dar nesame pusamžės moteriškės. biggrin.gif
Labai kūl surašei! Kažkaip taip tikrai įmanoma, nors kolei kas tas laikas mankštai dar trumpesnis...
Ligoninėj užlipti į 3a padūstu. O ir šiaip galvoju apsitvarkysiu urvelį. Nedirbu jau 2 sav. Spėkit, ar tą padariau... Bejėgystė labiau psichologinė, bet nuo n laiko nejudėjimo, ir kūnas visiškai išplero.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Visoms liūdinčioms daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Night, aš kažkaip susidarius vaizdą, kad tu išvis dar jaunutė ax.gif
Pasportuot ir man reiktų, bet kad tingiu beprotiškai ax.gif Neturiu valios ax.gif Tik dulkes nuvalau nuo orbitreko ir visas mano sportas tuom pasibaigia biggrin.gif

Gal kam antidepresinio minkšto pilvuko? rolleyes.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Koks pilvukas  :wub:

Nezinau dabar as noriu kitu katinu. Ir taip keista kai Vincas vienas. Na gal kada nors... 

Siandien parsivezem Tora. Suspaude vel sirdi. Bet nesigailiu ne kiek kad sumokejom nemazai pinigu uztai kas dabar yra

IMG-20200913-134117.jpg

Uzrasem Vinca technikinei. Ir tegu i sistema cipa iveda. Nors i lauka nebeleidziam. Tai uzsibaige mizimai prie gardeno duru. Suvare visa kilimine danga nzn kaio priduot reiks. Teks matyt gabala naujos pirkt.

Parke sutiktas pakeleivis

IMG-20200913-102058.jpg

Atsakyti

Labas mergaitės!

Azu, apkabinu ,bet tikrai geras sprendimas,ta urnytė,kai ateis laikas ,pasielgsiu taip pat....

Gal ne į temą, bet pasigirt įlindau -  pabaigiau savo vieną ketverius su puse metų siuvinėtą darbą, dizainas vadinasi 'Vasaros žavesys"

(va, čia mano vaistai nuo depresijos)

Priedas  sumažinta.jpg   318,19KB   0 Parsiųsta kartų

O katinų chebrytė gyvena po senovei ,tai tuo ir džiaugiuosi!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 13 rugsėjo 2020 - 18:33
Kivuka, nesu aš jaunuolė, man rods už Colombą vyresnė. biggrin.gif Tiesiog gal gyvenimo būdas toks... Ir kai nėra šeimos, tai natūraliai mažiau atsakomybių, aktualu kiti dalykai.
Nežinau kodėl, bet Tika vien iš nuotraukos neatrodo, kad mėgtų būti niurkoma. smile.gif

Azu 4u.gif wub.gif O tą dėžutę laikysi namuose, ar į žemę?...

Aplankiau mamytę su Agentu. Agentas visiškai manęs atsižegnojo. Bėga slėptis ir miaukia. unsure.gif Į lauką vis dar tik su pavadėliu su mama eina.

Jaučiuosi vis dar nelabai kaip.
Atsakyti

Azu   :4u:  Po dienos darbelių 20200912-213625.jpg Aš noriu savaitgalį pas Diinką! Kas dar? Beje, Lisitėja , aūūūū, jau pasigedau :blush-anim-cl:

Zundyt, oho, sveikinu  :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 13 rugsėjo 2020 - 19:41

Aš pas Diinką noriu,bet negaliu -  šeštadienį užsakyta ekskursiją po Pažaislį, o sekmadienį - visokių galų užbaigimas,nes pirmadienį prasideda atostogos ir važiuoju ilsėtis į Eglę Birštone ...tai prisijungsiu kitą kartą

Atsakyti

Aciu  :4u:

Night negaliu cia laidoti kazkur UK zemej. Tai ne pagal mane. Ne musu cia namai. Gal  LT buciau pati pasilaidojus be urnu. Nes ten musu namai. O cia... Tai kol kas bus namie o paskui matysim

Va tas seklas reiks pasodinti kur idejo jam atminti tik pasistudijuot kada , ir kaip  :blink:​ 

Atsakyti

Po dienos darbelių  Aš noriu savaitgalį pas Diinką! Kas dar? Beje, Lisitėja , aūūūū, jau pasigedau :blush-anim-cl:

Viską seku, viską skaitau, tik rašyti neturiu noro.
Aš,vis tik įkritau į liūdesio duobę.Kažkaip laikiausi, laikiausi, bet liūdesys mane pasivijo :(Pas Diinką noriu,visų pasiilgau.

Zundyte, nu tu talentas :wub:

Azu,   a020.gif

Atsakyti