Columbiuk, žinau, kad nuskambės neįtikinamai, bet ta šeima gali imti ir atsirasti. Net nesakau DAR gali, nes nesi pensijinio amžiaus (nors ir tie kartais geba susikurti gyvenimą pagal save).
Aš irgi anos neturiu, bet apie skausmą dėl to nepakomentuosiu, nes niekad nedegiau troškimu ją turėti. Noriu nuoširdžiai parekomenduoti palankyti psichoterapiją, jei to nedarai, žinoma. Nepadaro jie stebuklų, bet gali padėti pamatyti ryškiau gyvenimo spalvas.
Čia galioja ir man, nes, pvz., norėčiau būti nors kiek naudinga žmonėms. Kur gyvenu, kažkur netoliese yra hospisas. Norėčiau pasisiūlyti pasavanoriauti, bet užtenka apsidairyti ir suprantu, kad aš net pati negebu savim pasirūpinti, tai ką galiu duoti kitiems...
Gielux, labai žavus tavo požiūris ir humoro jausmas.
Ačiū už komentarą apie sportą. Nejuokauk su baseinais, aš vien kol ten nuvykčiau ir persirengčiau pavargčiau (kad plaukti nemoku, tai tiek to
).
Bet taip, net susiradau kelis pratimus pintereste kur ant lovos galima daryt.
Būtų gerai, kai sedžiu namie, kas kokias porą val. pasimankštint lengvai (nes daug nesugebėsiu iškart).
A tai tipo Lidle tik jaunuoliai dirba? Pfffff. Oi oi, pamanykit. Ot pasiimsiu pensininko pažymėjimą ir įsidarbinsiu.