Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Erendira, čia plačiau nei vien tik vmvt, nes tiek vmi, tiek policija turi svertus. Beje, ką dabar ir daro, mačiau, kad ruošia bendrą grupę. Tik gaila, kad tik dabar visi atsibudo: pasirodo tokia problema ant LT egzistuoja  :D 

Bet vėlgi reik pačių žmonių sąmoningumo. Jei jau nori pigiau, turi suvokt, kokia sąskaita tas pigiau darosi.  :unsure: 
Nors aš šiandien valgau vištieną ir galvoju, nu ir kuo šita višta blogesnė už šunį, vienžo kuo toliau miškan, tuo daugiau medžių. 
Šponkiau, pas tave nauja Arionų rūšis į braškes įsisuko?  :D Ir laaabai teisingas požiūris į darbo stalą  :D 

Atsakyti
Labas. Seilė nutįso eilinįkart nuo jūsų kailiniuočių. Negirsiu kiekvieno atskirai, nes visi žavūs ir niežti nagus paniurkyti, nepriklausomai, ar jie niurkomi.

Pusninukas vis dar kasosi. Gera žinia, kad nuklasytas plotas bent jau nedidėja.
Visą vakarą kažko laksto ir rėkauja. Įdomu, ar pati žino ko nori. Aš numanau 3 priežastis: 1. nori konservų, 2. kad išleisčiau iš kambario, 3 filmukų (nes jau įprato vakarais). Bet su moterimis visko būna, gali ir pati nežinoti.

O aš lankau ligoninę. Jaučiuosi pavargus kaip šuo vis tiek, bet bent nejaučiu to aštraus, rodos, iš proto varančio nerimo. Darbų pabaigimas irgi nejuda.
Vis tik tikėjausi, kad atsikračius stresoriaus, atvirsiu į žmogų. Na, bet, pasiskaičiavau, kad su darbinėm įtampom, stresais, panikom, nerimais, tokio lygio, kaip jums skundžiausi, gyvenau 3 ar 4 metus. Ne per dieną nusivariau, ne per dieną ir atvirsiu į žmogų. Jei atvirsiu.

Atsakyti

Night. Atvirsi.  :4u:​ 

Atsakyti

Sveikos, Vakar Kugis praėjo apžiūrą, kraujas geras, šlapimas geras. Aš išgi vakar pridaviau kraują iš šlapimą savo techninei apžiūrai. tai kiek dabar matau, tiek hormonai, tiek kalis, tiek feritinas geras, o kaip neturiu energijos, taip neturiu, prakaitas sėkmingai muša naktimis. Aišku vitamino D kaip ir priklauso - trūksta :)

Night, atsigausi, reik laiko, laiko, laiko. Plius visvien, kol nepabaigei darbų, kol bijai mamos reakcijos, tol tai trukdys atsigaut. Taisykis :)

Atsakyti

Sveikos

dėl to sujudimo, Gielux,  jau n metų tos veisyklos viešinamos, rašomi skundai vmvt, ir ką atvažiuoja, patikrina (susimoka greičiausia) ir jokių pažeidimų nemato. Kyla mintis, kad kažkam aukščiau to reikėjo. O dabar bijau, kad tas šaršalas padarys daugiau blogo nei gero. Girti paaugliai su daugiaaukščiais keiksmažodžiais, vidury nakties bandombis nedršia po privačius kiemus...

Beje vakar sulaukiau vieno vaikinuko,( kur buvo atvežę maistelio kažkiek, paskui sugaudė šančių katukus ir atvežė, tai būvo ne kartą) skambučio, kad yra norinčių patikrinti Dryžuotą laimę ir Lauros prieglaudėlę, jis tipo sakė, kad manęs tikrinti nereikia, bet dėl viso pikto perspėja, kad gali atvažiuoti minia iki 100 žmonių, kad neišsigasčiau.....tikrai? pasakiau, kad perduotų jaunimėliui, kad kameros veikia, iš kart bus iškviesta policija ir niekas jų net nebandys įsileisti. Nori aplankyti, lai skambina tariasi, priimsiu ribotą skaičių lankytojų. Manote, kad tai normalu? ir to tikrai reikia? Ir tas pasakymas "Jei neįsileidi, reiškia kažką slepi, jei nėra ko slėpti, tai vualia durys atviros visiems 24 val per parą. Dar šiandien negaliu atsigauti, o kai pamačiau video iš Žiegžrių.....sėdi 15-kiniai bagažinėse, rūko, geria, keikiasi, naršo po kiemą.....Nematau šitoje nesamonėje nieko gero. Taip kur buvo tvarkingai su VMVT, policija, prieglaudų atstovais paimta , valio, apsidžiaugiau ledai pajudėjo, dabar jau darosi klabai liūdna

Atsakyti

Oi grįžau peržiūrėti foto, dėl naujų orionų atsiradimo Šponkiaus braškėse :)  

Ir labai norėčiau darbe tokio grožio, bet bijau, kad šefas neleistų...nesuprastų, o taip reiktų antistresų

Atsakyti

Ir labai norėčiau darbe tokio grožio, bet bijau, kad šefas neleistų...nesuprastų, o taip reiktų antistresų

Tiesą pasakius neklausiau galima ar ne :) Atsinešiau ir viskas :) Dar neaišku kada pamatys, kad turiu  :rolleyes:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 08 rugsėjo 2020 - 13:40

Diinka, bet aš ir rašau, kad vmvt neveiksnumą puikiai galėjo išspęsti kitos tarnybos: policija ir vmi, nes turėjo tam svertų. Deja, nieks nieko nedarė. O ko Vmvt neįgali, tai tikriausia iš dalies kyšiai, iš dalies nerūpėjo valdžiai tie gyvûnai. 
Dėl dabartinių įvykių iš vienos pusės dabar privalės pajudėti įstatiminė bazė. Aišku prieš rinkimus visi prižadės kalnus visko, įdomu kas ir kaip pasikeis. Bet kas vyksta, tai tikra raganų medžioklė, ir gaila, ir liūdna, kad jei viso šaršalo nebūtų, tai tikrai galima būtų toliau sėkmingai skūstis vmvt ir nieko nevyktų. 
Be tai visai liaudis nudurnėjo, tikuosi, kad pas   tave tikrai nevažiuos, nes jau čia visai būtų bezpridelas  :blink: o šiap, jei atvažiuos, kiekvienam po plaktuką į nagus ir tegu katukų namą remontuoja, tsakant energiją tinkama linkme nukreipia  :D 

Atsakyti

Tiesą pasakius neklausiau galima ar ne :) Atsinešiau ir viskas :) Dar neaišku kada pamatys, kad turiu  :rolleyes: 

Hmmm paskutinis sakinys sukėlė daug peno interpretacijom. Ėėėė, tu darbe viena? Tu dirbi kokioj nors spintoj? Ar pas tave vieni kompjuterastai, kuriem jei ne erkane, tai not real? Na ir paskutinis: darbo vieta namie?  :huh2:  :D 

Atsakyti

Gielux, ni ni ni, ne spintoj, o gardely :D Darbe po karantino turim atitvarus iš medžiaga aptrauktų sienelių ir praeinant tiesiog nesimato kas pas mane ant stalo :)

20200908_165559.jpg

P.S. ir aš šiuo metu vis dar darbe. Prasiskolinau darbo valandas besilankydama poliklinikoj :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 08 rugsėjo 2020 - 16:22

Na ir gerai, kad nesimato, nėr čia ko žuvingas vietas išdavinėt  :B  :rolleyes: 

Vakar mergom, tom kur su kailiniais, girdžiau tabletkes nuo kirminų, dabar galiu vaidint Frankenšteino, nu gal ne nuotaką, bet kokià babą drąsiai  :lol: 

Atsakyti

Valio Kugeliukui  :bis

Ir dekoras gerulis  :D 

Oi, Diinkut , apie tokį bezpredielą aš nepagalvojau :blink:  Laikykis, tikiuosi, neprieis iki tavęs savivalė...

Na tu duodi, Gielux, Frankenšteino baba  :lol:  :lol:  :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 08 rugsėjo 2020 - 19:02