Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Erendira, vanduo šito mandro katino negasdina anei kiek. pats pirmas gultis į šlapią kriauklę, visada prisistato, kai bet kuris iš mūsų maudosi😀

šiaip kojas jis tik man vienai miegančiai puola😀 o kadangi miegu be pėdkelnių (😀), tai vienintelė bėda, kad prižadina. dėmesio trūkumas paryčiais jaunuoliui, pelių prineša, kitų žaislų, linksminkit mane😶

o čia apie mane??? negali būt😎

DB9-FFDCA-AF1-D-43-EA-A2-BD-63-F795-CD4-

Atsakyti

Valio Runciui. Sveikatos Cijai

Pas mus biski liudna be Toro. Pasiilgstam jo galvos lingavimo. Taip darydavo idomiai jis ziuri kalbini ji o jis galva kai zmogus i salis visaip kraipo. Oanasu kai zmones gakvos mostais snekina be zodziu. Nemoku papasakoti

Vincas issinuomavo nama sau

IMG-20200903-163141.jpgIMG-20200903-174737.jpgnupirko man lova masazams. Grozio procedūroms. Eisiu blakstienu laminuotis dabar

IMG-20200904-112520.jpg

Atsakyti

Čijai sveikatos  :4u: 

Smagu dėl Runciuko  :wub: 

Jumcė, Tika ir Ipukas  :wub: o Haku špagatas  :D  Layna, gi parodyk jaunolio fasadinę pusę kada  :B 

Vincuks bus pat gražiausis katins ant rajono su laminuotom blakstienom  :D 

3-EF5-F7-FE-BF89-4-F04-ABC2-BDF86-A04-B7

Dar nesugalvojau ką šiąnakt veiksiu, bet dar ne vakaras :B 

Atsakyti

Belut siūlau tau mano modeliu pabut mokinsiuos daba masazo ir grozio paslapčių. Kadangi lova kede jau turiu. Ir knyga masazam belieka pasimokint

Dar biski teorija paskaitysiu laptope

IMG-20200904-WA0007.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 04 rugsėjo 2020 - 17:48

Oi, net neabejoju, kad Bela kažką smagaus nakčiai susigalvojo :) A, Gielux?

Daredi, su praėjusiu gimtadieniui  :4u:  :4u:  :4u:  linkiu atsakymų į svarbius klausimus ir skaisčios salytės  :D 

Vincas koks verslus, pasirodo  :lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

Vincuk, būtinai reiks užsirašyt pas tokį meistrą  :wub:  :D 
Erendira, of kozz  :D 

Ne, aš neklykiau prie durų penktą ryto! Tai buvo 5.15 h. Aš nebaubiau ant viso namo, čia tik jūs, nevykėliai, girdėjot. Ir ne, aš nemanau, kad kai neišliaidž, eiti mušti Spurgą - yra blogai. Nes.. visų pirma tai ne muštynės, o bokso treniruotė, antra, ji lašinys, vis tiek nieko nepajuto  :B 
85-E26-FB3-A02-F-421-F-A84-C-C38-B62075-

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 06 rugsėjo 2020 - 22:14
Labas rytas 4u.gif

Rytiniai Tikos džiaugsmai ax.gif biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti

Labas rytas, 

Tikos balkonas kaip prie Viduržemio jūros kokios  :D  O jau ausuosena  :wub:  :wub:  :wub: 

Bellučia savam stiliuje, galėtų būti teisininkė :hihihi:

Atsakyti

Žiūriu aš į ta visuotinį bangavimą dėl veisyklų ir mąstau - jei nebūtų Miliūtė su Tapinu įsikišę, vėl viskas būtų nutilę ir nurimę? Nes Veterinarijos tarnyba kai nematė nieko blogo, taip ir nemato...

O iš tiesų, nesvarbu, dėl ko, svarbu - PAGALIAU. Kad tik nenurimtų...

Atsakyti

20200906-185757.jpg

20200906-185803.jpg

20200906-185830.jpg

20200906-185840.jpg

Šiandien vakare praeidinėsim Jodzei techninę apžiūrą

Atsakyti

Koooks Braškius  :wub:  :wub:  :wub: 

Linkiu sėkmingos apžiūros  :4u:  :4u:  :4u: 

Atsakyti

ai dar va darban atsivilkau ir įsirengiau akvariumuką ant darbo stalo. Kol kas be augintinių, vėliau bus krevetės ir galbūt žarijinės tetros.

20200907-122051.jpg

Atsakyti