Į darbą ruošiesi, ania?
Bet jau koks tas Jumos zosiškas snukelis
Aist - nuoširdžiai baltai pavydžiu kelionių Nors ir esu didelė patogumų mylėtoja, bet jau tiek išsiilgusi kelionių, kad, matyt, sutikčiau ir su kemperiu keliaut
Erendira, su praėjusiu tavo merginą Kaip gerai, kai vaikas jau didelis, ir mama dar jauna
Juma - tikra moteriškė, prieš veidrodį ryte sėdi
O čia vakar vakaro stebuklas Pati atėjo ir atsigulė vyrui ant kelių Aišku, trumpam Bet spėjo įamžinti tokį neeilinį įvykį
Ko čia fotkini, a?
Bet jau koks tas Jumos zosiškas snukelis
Agam, zosiukas ji pas mane
Aš šiemet visai be atostogų. Kelioms dienoms tik išvažiavom po Biržus, Pakruojo dvarą ir Šiaulius pabūti. Ir viskas
Kivuka, mano Mėta irgi ne niurkytina katė. Visą vasarą net neateidavo ant kelių, matyt per karšta buvo. Dabar atvėso ir jau kas vakarą ateina ant kelių pakasiukams ir pasiglostymams. Bet ne per daugiausia. GAuna savo dozę ir eina į savo guolį "v gordom odinočestve".
Daredi, gal paguosiu: aš ne tai, kad atostogų, seniai ir savaitgalių nebuvau turėjus laisvų nuo darbo, nuo metų pradžios tebuvau išvykus pas mamą, daugiau niekur. Net lauke taip kad kokią val. pabūčiau, šiemet gal tebuvo kokie porą kartų. Aišku, mano ten kitos bėdos, ar kaip pavadint. Na, bet šie metai visiems netipiniai, išgyvensim ir tai. Gal.
Sveikos, prisiduodu, Runcuncukas sveikas, augliukas jei ir padidėjo, tai kokiu 1mm , bet blužnies kraujotakai netrukdo
Ruculiui valio, valio, valio gera geras žinias girdėti
Oi, kaip šaunu dėl Runciaus. Šaunuolis vyrukas ir tobula jo šeimininkė.
Aš šiandien Čiją vežiau operuoti į Naujamiesčio 8dramblius. Vėl senolei priaugo poodinių navikų. Išpjaustinėjo visus 5. Tos pačios narkozės priedangoje ir 7 periodontitinius blogos prognozės dantis dantų fėjai perdavėm. Prieš paliekant šunę veterinaras man sako: "Jei kas negero atsitiks, bandysiu kuo greičiau žadinti šunį ir skambinti jums, kad spėtumėte atsisveikinti. Viso gero jums ir sėkmės mums!". Viskas lyg ir gerai praėjo. Šuo gražiai suadytas ir kruvinu snukiu. Bet aš jai visus internetinius šaltinius kišu po snukiu, kad pati pamatytų, jog enciklopedijose rašoma keri blue terjerų gyvenimo trukmė 12-15 metų. (Na, 12 uždengiu pirštu. ) taigi, dar 3 metus mes turime būti kartu.
Prieš operaciją:
Po operacijos:
jetus, nabagė Čija😒 sveikatos jai!❤
senokai lankiausi - poroj festivalių maitinom publiką, dabar dar sūnų į darželį išleidom užvakar, žodžiu, yra reikalų😎
sveikinimai visiems su praėjusiais gimtadieniais🎈
Ipsius tai bujoja, mano kojos jam - rytinis žaidimų šaltinis😶 ypač kai grįžtu po darbo kokią 2h nakties, smagiai nuteikia 6h ryte😎
o jis ką, sau gražus, ir ką tu jam😀🐱
Labas rytas
Sveikatos Čijai Šaunuolė ji ir narsuolė (kai ir šeimininkė). Ir vėl susisuvinėtas vaikas ...
Ipas jau kokį "dulkės jūs" žvilgsniuką įvaldė /:hihihi:
Su kojomis žaisti neleisčiau... yra toks daiktas - vandens purkštukas (dievo bausmė ) kuris greit globotinius atpratindavo nuo kojų medžioklės (na, pėdkelnių gaila gi )
Vajergau, Čijukė... Greičiau jai atsigauti.
Zosiasnukė Juma
Nai nai Tikos meilės seansas. Nežinau, ar paguosiu, bet Haku pas mane ant kojų yra atėjęs lygiai 2 kartus gyvenime. Mika pati nei karto neatėjo. Bet ją galima pasiimti ir pasidėti ant kelių. Netgi pamurkia (max 2 minutes) - o tada pas katytę atsiranda melejonas reikalų.
Ipas koks mandras katinas.
Aš šiandien padariau diversiją: išskalbiau Haku su antiblusiniu šampūnu. Jau pavargau žiūrėti, kaip jis draskosi... Atsipirkau tik viena skyle rankoje. O kol jaunuolis užsiėmęs strateginių vietų išsilaižymu, padariau antrą diversiją: užlašinau Fyprysto. Kai tiek laižomojo paviršiaus, tai tas sprandas visai net nerūpi.
20200904_114208.jpg 150,12KB 0 Parsiųsta kartų