Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Nu dar gali su petnešom pasizaisti bet vėliau antkaklis geriau, bent jau man  :D​  Ir valdosi geriau ir uždėti patogiau :)  O šiaip dažnai ir paleistas eina šalia :)

Atsakyti
Labas visoms smile.gif

Mumis visiškai į ligonį nepanašus biggrin.gif

Aist pasakojimas puikiai ir smagiai susiskaitė. smile.gif

Vilkra sėkmingo gydymo Lapei 4u.gif

Busy smagūs vaizdai ir labai skaniai atrodantys priešpiečiai. Jau jaučiu kylantį alkį. biggrin.gif

Torį su guliašiadieniu. Kaip smagu matyti nuotraukose pasikeitimus, kai iš mažo kačiuko išauga į didelį katiną. biggrin.gif

Meilių meilės:
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Vilkra, dabar jau aiškiau viskas. Sveikatos Lapei ir jums kantrybės 4u.gif

Kokios Colombos meilės wub.gif
Atsakyti

Kokios fainos foto Colomba  :wub:  Tikra meilė :D​  

Atsakyti

Colomba  :wub: 

Aist, ačiū už kelionę :4u: 

Busy, smagmėle :D 

Mamai Diinkai

b3a02b42f64bd1a2ef08e728497c1561216.jpg

6729a78d3e7311310cd29f837e733941229.jpg

Atsakyti

Torį sveikinu su katadieniu!  :4u: 

Lapei, kad negrybautų.  :4u: 

Colombos meilės kokios gražios.  :wub: 

Mumis gražuoliukas. 

Mes šiandien ryte ėjom pajūriu iki Latvijos ( ir vėl!) sienos ir atgal- viso 8 km. Einant į priekį vėjas pūtė į nugaras. Aš didelė motera, 172 cm, bet tarp sūnų jau likau mažiausia:

IMG_5734.jpg

Smagiai ėjosi, vyras rado gintarėlį, sūnus- seną pamestą smėlyje jeep'o raktelį, aš nieko neradau. Bet palaikiau romantiškai džiugią emocinę šeimos atmosferą.

IMG_5737.jpg

O grįžtant vėjas pūtė į veidus. Kiaurai košė. Pradėjo ištisai bėgti nosis, o sausos nosinės baigėsi. Ir aš tikrai nesu išlepinta princesė, bet pamažu pradėjau zysti. Kad tikriausiai esu alergiška vėjui. Kad ašaros bėga. Kad veidas šąla. Kad... Vyras greit nuskenavęs mano būseną, pavojingai artėjančią prie kritinės ribos, pasiūlė pasukti toliau nuo jūros link miško. Taip va ir grįžom namukan. Pabandžiau terasoje pasimėgauti saulės voniomis:

IMG_5743.jpg

Dabar atvažiavome į Palangą stintų pavalgyt ir eglutės pažiūrėt. Vakarop lėksim pas mano tėvukus į Šiaulius. O rytoj per Panevėžį pasiimant Čiją iš uošvių grįšim namolio. 

Atsakyti

Aist, atrodo visiškai kaip žiogelis šalia sūnų-ąžuolų  :D  :rolleyes: 

Atsakyti

Taip, aukšti vaikai gavosi.   :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 29 gruodžio 2016 - 16:51
Sveikos
Toriuką su gimtadieniu 4u.gif
Lapei ir Mumiui sveikatos 4u.gif
Colomba, labai graži meilė wub.gif
Aist, graži šeimyna bigsmile.gif
Aš pati sau pavydžiu...juodai ir baltai. Pas mane šiandien ir Kalėdai ir Naujieji kartu biggrin.gif
Merfe, tavo rankos auksinės wub.gif

Neįdomi man ta jūsų eglutė

visai

visai visai

A ko ji krenta? blink.gif

Atsakyti

Bela  :lol: 

Atsakyti
Bela aktyvistė biggrin.gif
O kokie faini batukai bigsmile.gif

Aist labai šauni nuotrauka su sūnumis 4u.gif

Tfu tfu tfu, mano eglutė stovi. Viršūnė pririšta prie vinies biggrin.gif
Atsakyti

Vaje, vaje, kiek pritarškėjot  ir foto gražiausių pridėjot, nebežinia nuo kurios čia pradėti.

Visi katukai :wub: , visos Aist foto susižiūrėjo. Ypač patiko, kur su sūnais -ąžuolais.

Pagalvojau, kad aš nemačius jūros tokiu metu.Per naujametį mačiau, o va tokios rudeninės -žieminės nea. :hmm:

Neturiu jau daug metų eglutės, nepasigendu, nors ir griaunančių nėra.Na, nebent kai stačiau lauke, koją pakeldavo. O šiemet nepuošiau lauke, nutariau labai idiotiškai atrodytų be sniego.

Šeltukų gražumas :wub: Jei ne jūs, tai ir būčiau nepamačius iš arti tokios veislės.

Kur ten kamščių nėra? Matyt visi persikėlė į kaimus.Mūsų mieste visi laksto kaip pasiutę, policijos ant kiekvieno kampo po ekipažą :oh:

Gražios, labai gražios tapkės.

Įmeskit receptą su tuo helovyniniu sūriu. :lol: Labai skaniai atrodo.O padažas koks nors yra prie šių salotų? Gal reikia pirma susirasti kur to sūrio būna.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 29 gruodžio 2016 - 18:41