Nu dar gali su petnešom pasizaisti bet vėliau antkaklis geriau, bent jau man Ir valdosi geriau ir uždėti patogiau O šiaip dažnai ir paleistas eina šalia
Mumis visiškai į ligonį nepanašus
Aist pasakojimas puikiai ir smagiai susiskaitė.
Vilkra sėkmingo gydymo Lapei
Busy smagūs vaizdai ir labai skaniai atrodantys priešpiečiai. Jau jaučiu kylantį alkį.
Torį su guliašiadieniu. Kaip smagu matyti nuotraukose pasikeitimus, kai iš mažo kačiuko išauga į didelį katiną.
Meilių meilės:
Kokios Colombos meilės
Kokios fainos foto Colomba Tikra meilė
Colomba
Aist, ačiū už kelionę
Busy, smagmėle
Mamai Diinkai:
Torį sveikinu su katadieniu!
Lapei, kad negrybautų.
Colombos meilės kokios gražios.
Mumis gražuoliukas.
Mes šiandien ryte ėjom pajūriu iki Latvijos ( ir vėl!) sienos ir atgal- viso 8 km. Einant į priekį vėjas pūtė į nugaras. Aš didelė motera, 172 cm, bet tarp sūnų jau likau mažiausia:
Smagiai ėjosi, vyras rado gintarėlį, sūnus- seną pamestą smėlyje jeep'o raktelį, aš nieko neradau. Bet palaikiau romantiškai džiugią emocinę šeimos atmosferą.
O grįžtant vėjas pūtė į veidus. Kiaurai košė. Pradėjo ištisai bėgti nosis, o sausos nosinės baigėsi. Ir aš tikrai nesu išlepinta princesė, bet pamažu pradėjau zysti. Kad tikriausiai esu alergiška vėjui. Kad ašaros bėga. Kad veidas šąla. Kad... Vyras greit nuskenavęs mano būseną, pavojingai artėjančią prie kritinės ribos, pasiūlė pasukti toliau nuo jūros link miško. Taip va ir grįžom namukan. Pabandžiau terasoje pasimėgauti saulės voniomis:
Dabar atvažiavome į Palangą stintų pavalgyt ir eglutės pažiūrėt. Vakarop lėksim pas mano tėvukus į Šiaulius. O rytoj per Panevėžį pasiimant Čiją iš uošvių grįšim namolio.
Aist, atrodo visiškai kaip žiogelis šalia sūnų-ąžuolų
Taip, aukšti vaikai gavosi.
Bela
Vaje, vaje, kiek pritarškėjot ir foto gražiausių pridėjot, nebežinia nuo kurios čia pradėti.
Visi katukai , visos Aist foto susižiūrėjo. Ypač patiko, kur su sūnais -ąžuolais.
Pagalvojau, kad aš nemačius jūros tokiu metu.Per naujametį mačiau, o va tokios rudeninės -žieminės nea.
Neturiu jau daug metų eglutės, nepasigendu, nors ir griaunančių nėra.Na, nebent kai stačiau lauke, koją pakeldavo. O šiemet nepuošiau lauke, nutariau labai idiotiškai atrodytų be sniego.
Šeltukų gražumas Jei ne jūs, tai ir būčiau nepamačius iš arti tokios veislės.
Kur ten kamščių nėra? Matyt visi persikėlė į kaimus.Mūsų mieste visi laksto kaip pasiutę, policijos ant kiekvieno kampo po ekipažą
Gražios, labai gražios tapkės.
Įmeskit receptą su tuo helovyniniu sūriu. Labai skaniai atrodo.O padažas koks nors yra prie šių salotų? Gal reikia pirma susirasti kur to sūrio būna.