Su gimtadieniu Rut ir tave,Erendira, su vaikės gimtadieniu
Gal susidūrėt per kiek laiko turi suveikti vaistai, jei augintinis turi savų augintinių? T.y., erkučių ir pan.? Vakar užlašinau ant čiupros Pusnynai, bet vis tiek kasos tą pačią vietą. Vet. sakė, gal kokios aplinkos erkutės (o nenustebčiau, nes kilimas...). Tiesa, vaistas buvo kompleksinis, kur ir nuo kirmėlių (gal tokie lievesni?).
Tai nežinau, ar dar laukti, ar planuoti egzorcizmo seansą pas vet.? Nes sakė, jei nepadės, atnešti. Neįsivaizduoju nuo ko, bet, įtariu, tada, tikriausiai, alergija.
Ir norėčiau skiepyti, bet su pažeista oda neskiepys.
Daredi, kol kas dar namie pasibaiginėju darbus, bet daugiau ilsiuosi, ir, manau, dar ir kitai sav. darbų užteks. Ryt šiaušiu pas gydytoją, tai pati neprašysiu, bet, jei siūlys vėl, kokiam dienos stacionarui pasirašysiu. Na, čia kur ne dėl fizinių dalykų. Ten trunka 6-ias sav. Ir tuo pačiu reikės ieškotis užsakymų, vystyti tą kažkokią savo veiklą bandyti.
Šiaip noriu ir mokytis, t.y., truputį tobulintis su ta pačia sritim, bet čia savarankiškai.
Sveikos!
Erendirą sveikinu su Rut gimtadieniu! Kad ir toli, bet svarbiausia, jog dukra laiminga.
Azu, laikykis.
Gielux, labai labai džiaugiuosi, jog tavo dukra įstojo ten, kur ir norėjo. Na, sėkmės jai naujuose startuose.
Aš užvakar išlydėjau Igną su drauge atgal į Amsterdamą. 7 savaites buvome drauge. Sudėtingas jaunimas su savo vidiniais velniais ir angelais. Visi kartu pirmąkart išbandėme kelionę kemperiui iki Suomijos ir atgal. Labai patiko.
Čija su Ainu džiaugėsi pilnais namais ir dėmesiu.
Erendiros mažikę su gimtadieniu!
Aist nenustoja manęs stebinti savo kelionėmis. Truputį net pikta ant savęs, kad nė gabalėlio to nesugebu susiorganizuoti pati - ir jau daug metų. Na, gal kada nors... O tuo tarpu ačiū už virtualius įspūdžius!
32 laipsnius mielai išdalinčiau visoms norinčioms - kartu su sausra, išdegusia žole ir pirma laiko nurudusiais medžiais. 25 laipsniai ir man visai tiktų. Bet tokia temperatūra yra tik dabar, 22 val, kai laikas miegoti. Ir tai lauke. Miegamasis atvės iki 25 geriausiu atveju paryčiais (aš jame nesugebu miegoti). O legaliu dienos metu vaikštau ištirpusiom smegenim ir tinstančiom kojom.
Labas rytas, mielosios,
ačiū už sveikinimus mano dičkei-mažai mergotei
Night, manau būt geras sprendimas stacionaras dėl antiparazitikų - augintinių augintinius, nelygu pastarųjų tipas, sunaikina per 1-2 paras (kirminus biškį ilgiau) Bet turėk omeny, kad patys lašai irgi gali kelti niežulį / alergiją - Runcuncuką užalergino stipriai, kapstėmės gal metus, net suknelėmis vaiką rengiau, kad neišsilaižytų iki skylių... (nors, manau, tie lašai tik padėjo organizmui galutinai įsiaudrinti). Todėl, sakyčiau, gal paeksperimentuok su maistu (kur nėra vištos / žuvies / kviečių / kur mažiau baltymų - galimi įvairūs variantai...) ir pagerėjimai gali pasirodyti negreit, bent 3 savaitės būtinos, kad būtų galima pradėti ką nors spręsti...
Lapyn, ech, va kokia neteisybė pasaulyje iš tavęs paimam 10 laipsnių, ir tau gerai, ir prie mūsų 12 pridėjus fainai gautųsi
Aist, šaunuoliai jūs! Bet ir drąsą nauja šeimos komplektacija kemperiu keliauti - šiaip juo keliauti tikrai smagu, bet erdvė tokia tibota, sakyč... (na, čia aš gal save puikiai atradau su nauja socialine (mano atveju - antisocialine) distancija )
Erendira, pavėluotai tave ir Rut su gimtadieniu, vis dar skaitau, kad vaiko gimtadienis mamaididesnė šventė,m vaikui proga, nes su amžiumi vis mažiau norisi švesti gimtadienius, geriau tiesiog kažką švesti
Vakar dar norėjau klaust kur dingo Aist, bet ji savo stiliuje, kažkiek pavydžiu, nors daugiau džiaugiuos už Jūsų šeimą
Ačiū, Diinkut, žinok, ir aš taip apie gimtadienius galvoju
Erendira - tavo šaunuolę sveikinu su gimtadieniu lai ji įkopia į visas užsibrėžtas viršūnes
Azu - tiesiog apkabinu
Runculiui - palaikymo bučkis prieš techninę
Kugis tai žinoma, kad juidai gražus
Tika - tai išvis nereali
Milkos labai smagios išraiškos
Ir labai pritariu Erendirai dėl vasaros išjungimo - kas čia taip visai be sąžinės pasielgė, a?
Aist čempionė! Pagaliau grįžai. Laukiau, jau galvojau, kad jaunuoliai tau kažką padarė, kad neberašai, nors mačiau, kad užsuki.
Na štai. Aš jaučiuosi geriau, tik labai neturiu energijos, bet gal dar atsiilsėsiu. Rytoj pradėsiu lankytis dienos stac.
Papildyta:
Iš mūsų buities. Pusnyna nudribo nuo stalo. Ir, blyn, užsimojo mane mušti, nes suprato, kad nustūmiau.
Papildyta:
O aš mąstau, kaip pasakyti mamai apie permainas gyvenime savo. Žinau, kad jai nepatiks ir vis nesiryžtu...
Night, alergizuoti gali pradėti bet kas... deja. Royalyje daug visokių skanių priedų. Tiesiog pradėk nuo vienos dedamosios - bevištis, bežuvis, begrūdis ir žiūrėk
Magnun, nu
Gulim su Runcia ir Pedru ir skaitom knygą apie intravertus. Į ką tai panašu?
Savaitgalį sostinės dienos, bet, tikriausiai, nelabai protinga būt ten susibėgti socialinei terapijai?
panos, vilnietės, susibėkite antro šanso mugėje