Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(Magnuna @ 2020 08 28, 09:44)
Kukulis iš tiesų pailgėjusi  biggrin.gif  kotletuks toks darosi  wub.gif  Kivuka, o kaip charakteris? Ar keičiasi? 

Atsipalaidavusi, išdrąsėjusi, jau net puldinėja iš pasalų mus biggrin.gif Bet vistiek dar "skauda", kai nori paimti ant rankų biggrin.gif Paglostyti kaip kada leidžiasi. Jeigu ji nori, tai paglostysi biggrin.gif Žodžiu, karalaitė ant žirnio, kurią reikia mylėti iš tolo biggrin.gif Ryte ateina į lovą - burzgia kaip traktorius, bet nuošaliau atsigula ir burzgia sau biggrin.gif Tai ko burgzti, jeigu niekas tavęs net neglosto? biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(evora @ 2020 08 28, 09:48)

Nosį tuoj įsidurs ta floristė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 28 rugpjūčio 2020 - 09:23
Floriistė apuostė ir bandė žiedus vietoj salotų panaudoti. Yra bandžiusi ir mažesnius kaktusus ragauti. Apžioja ir paleidžia pajutusi dūrimą-dabar jau jų neliečia. Skaniausios alojos.

-Čia mane apkalbate?

-Plepėkit, plepėkit, o aš pagulėsiu.

Atsakyti

Viena floristė, kita fūristė (dėl burzgimo :D )

Mano juods bandits

20200827-182548.jpg

Atsakyti

Šponkiuk, Kugeliukas nugriuviminis  :wub:  :wub:  :wub:​  

Atsakyti

Nugriuvęs nugriuviminis Kugis 20200828-152214.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 28 rugpjūčio 2020 - 15:47

Nugriuvęs nugriuviminis Kugis

fc0b05812dc6528bf2fb94f23c9f690e.giffc0b05812dc6528bf2fb94f23c9f690e.giffc0b05812dc6528bf2fb94f23c9f690e.gif

Atsakyti

Argi aš nežavus

20200828-170741.jpg

Atsakyti

Ech, kad būtų taip gerai, kaip vakar

20200828-180533.jpg

Atsakyti
Priėjau prie antresolių ardymo ir metimo į šiukšlyną. Ten atradau savo mokyklos laikų piešinių aplankalą. Pasidėjau ant grindų, norėjau nufotkinti, tai ne-žaibiškai Milka pasitiesė.

-Ir mane įamžink. Argi aš ne graži?

Atsakyti

Evora, gražūs piešiniai  :wub: 

Night, Šponkiuk- kaip laikotes?

Kukulakiukė Tika  :wub: 

Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2020 08 29, 22:57)
<p>Evora, gražūs piešiniai  wub.gif </p><p>Night, Šponkiuk- kaip laikotes?</p><p>Kukulakiukė Tika  wub.gif </p>

O. Ačiū.
Laisvėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėė lithuania.gif
Tiesa, šian dar bandžiau atsimiegoti ir darbų dar liko, ten važiuosiu, bet jau dauuug lengviau man ant galvos ir ant dūšios.

Dėkavoju visoms už miauklių pasirodymus.
Mano Lukašenkovna praeitąnakt sugebėjo ant ūsų susisukti kaltūną. Guglinau ar galima kirpti. Gniutulą nukirpau, paskui pati susitvarkė kol miegojau.
Atsakyti

Gielux, ačiū už rūpestį. Nerimo srity tai kaip pas zebrą- juoda, balta, juoda, balta  bet labiau juoda. Iš kitų problemų, tai einu pas ergoterapiautę, tada eisiu pas kinezeterapiautą, tarpe dar pas šeimos gydytoją. Iš linksmesnių dalykų, planuojo link rugsėjo galo varyti į kelių dienų stovyklą tik merginoms. Praeitą kartą taip gerai buvo negalvoti apie kasdieninius emecinius ir fizinus sunkumus. Įkalbėjau prisijungti ir puseserę,su kuria pradėjom bwntraiti gal po 15 metų nesimatymo. Ji gyvena Kaune, buvom vieną kartą ir susitikusios. 

Atsakyti