Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Ačiū visom  :4u: 

Lapyna, aš laukiau grand mūšio, bet kažkaip viskas taikiai praėjo  :D 

Bet tai Pilkei matos visai pas jumis patikti  :D 

Na jau smailianosė, tai tikra išraiškų meistrė  :D 

Night, laikykis  :4u:  pralėks tas dienos ir gal gi atlėgs įtampa  :4u: 

Atsakyti

Bugi saugia vieta patapo mano mašiniukas. Kasdien ten jau guli.

20200824-200014.jpg

Atsakyti
Oi, kokia gera Bugi nuotrauka wub.gif

Gielux, jezau, kaip gerai dėl dukriuko bigsmile.gif Sveikinu liuks mirksiukas.gif

Bela su Spurga humoristės biggrin.gif
Atsakyti

Tęsiam toliau

20200824-173334.jpg

Atsakyti

Bugi kokia pozuotoja  :wub:  antroji nuotrauka tai išvis super  :)  Šponkuti, ar dar nebuvo taip, kad teko darban pėsčiomis pėdinti nes Bugi nedavė mašinos?  :D​ 

Atsakyti

Bugi kokia pozuotoja  :wub:  antroji nuotrauka tai išvis super  :)  Šponkuti, ar dar nebuvo taip, kad teko darban pėsčiomis pėdinti nes Bugi nedavė mašinos?  :D​ 

:D :D :D rytais neišleidžiu, o tai tikrai ant auto sėdėtų ir apibambėtų jei judinčiau :D bet jau taip įprato ten gulėti, kad tuoj su MB reiks keistis vietomis, kur auto statyt. Guli ant tos kuri pastoginėj  stovi. Bet turbūt jau geriau Bugi pėdsakai, nei įlipimas į auto per lietų ją pastačius kitur :)

Atsakyti
Gal naujieną pasakysiu, bet jau kokį mėn. važinėju su perdegusia lempa keleivio pusėj prieky.
Nevaleika.
Pusnę vakar radau vėl gerokai nusidrąskiusią prie akies. Tai hmmmm. Galvoju ką dabar. Negi pas vet. reiks. Labai nenoriu jos nervų ląstelių gadint.

Man liko dar daugokai darbų, bet tik 1 diena kalėjimo. Jei išgyvensiu. Migrenos trečia diena neužmušu.
Atsakyti
Kukulis ax.gif wub.gif wub.gif wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Parodau, kad turiu ne tik Bugi

20200827-182538.jpg

20200827-182211.jpg

Atsakyti
Bugi fotosesija nuostabi. thumbup.gif Och, myli objektyvas Šponkutį.

Kukulis jau pailgėjęs.

Išraiškinga smailianosė.

Džiaugiuosi ir sveikinu naujai iškeptus studentus. Mano sesės sūnelis irgi įstojo, džiūgaujam nemėgstančio mokslų krepšininko sėkmingu papuolimu į aukštojo mokslo šventovę.

Aš prapuolusi remontuose ir kartu nuo 24 d. iki 31 d. Zoomo seminaruose iki 15.30 val. Visai nėra laiko kuo nors kitu užsiimti. Katės gelbėjasi nuo remontų kas kaip gali. Nikė lenda slėptis į sekcijos lentyną už mano sukabintų drabužių. Čigonėlė į tolimiausio kampo guolį, Milka siūlosi su uodega padėti dažyti.

Atsakyti

Kukulis iš tiesų pailgėjusi  :D  kotletuks toks darosi  :wub:  Kivuka, o kaip charakteris? Ar keičiasi? 

Šponkiuko neBugiai  :D Hipė užsidėjusi savo įspūdingąjį įvaizdį  :wub:  o Juods tai labiausiai juods katins iš visų juodų katinų  :wub: 

Evora - sėkmės remontuose  :4u:  maniškiai visa remonto epopėja pas mane nuoširdžiai mėgavosi ir buvo giliai įsitikinę, jog be jų pagalbos remontas nebūtų užbaigtas. Milka, kaip matau irgi yra tokios pačios nuomonės  :D​ 

Atsakyti
Floristė

Atsakyti