Gielux, sveikinu su dukros įstojimo. Dabar liks tik pabaigt kartu ne tik mokyklą, bet ir universitetą
O aš vėl negaliu užmigti o dar ir niekas iš katinų neatėjo miegot
Ačiū už sveikinimus
Dėl išvažaivimo, kadais seniai seniai, ji sakė, kad LT tai tikrai nestudijuos, nu ok, sakau. Po to, kai pamatė, kad užsienin įstot tik lengva, o po to reikia art, nes dirbt turėsi ir pan., nusprendė, kad vis tik gimtinė pati geriausia Na ten yra galimybė studijuot iki 2 metų užsienyje, tai manau, toks variantas labai geras. Maniškė vyresnioji tinginė visiška mokslų klausimu. Šiek tiek pikta, nes galva tai turi, nes tikrai du paskutinius metus ji beveik nieko nesimokė. Po matkės, antras blogiausia išlaikytas egzas buvo biologija Bet tai jos stiliukas: manęs ko nors paklausia, aš jai pradedu aiškint, ai nereik, tu labai smulkiai čia aiškini, nafik man, mokytojos paklausiu, ji trumpai pasako Ji visus dalykus, kur stot reitingavo, pagal tai kad kuo mažiau reiktų mokytis, išskyrus šitą, nes tikrai galvojo, kad neįstos, na dabar teks pasimokyt tarkim, teisę beveik į galą nugrūdo, nors pagal jos balus garantuotai būtų įstojus, o visokias komunikacijas į pirmas pozicijas, nes jos motyvas- nu ne, aš kalt tikrai nenoriu Dabar, bijau, kaip Šponkius ir sakė, teks ir man mokytis
Pusnynas Lukašenkovna
Gielux , sveikinu įstojus į VU
O uodeguotosoos damos ką, išsivaikščiojo net makiažo viena kitai nepagerinę?
Night, Šponkiuk, laikykitės kažkaip!
Mūsų kaimynės pilkoji naujokė įsitaisė vaikščioti pas mus į svečius. Na, tiems trumpiems dvikojams akivaizdžiai smagu su manim žaisti, o ilgieji vakarais dalina skanėstus savo tinginiams. Jei būnu miela, ir man kartais duoda.
Piktas žvėris
20200824_132004.jpg 236,63KB 0 Parsiųsta kartų
Va tokio baisumo
20200824_131543.jpg 329,31KB 0 Parsiųsta kartų