Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Gielux, sveikinu su dukros įstojimo. Dabar liks tik pabaigt kartu ne tik mokyklą, bet ir universitetą :D

O aš vėl negaliu užmigti  :oh:  o dar ir niekas iš katinų neatėjo miegot :(

Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2020 08 22, 16:04)
Sveikos Uf, pagaliau galiu atsikvėpt, vyresnioji įstojo į VU   biggrin.gif  Buvo daug daug strioko, visų pirma dėl matkės nieks nebuvo aišku. Ji greituoju būdu įstojo į UK, be ielts'o, pasibaigus priėmimui, pati sau rekomendacinius rašė, nes mokytoja užsiėmus buvo, vienžo prasisuko mergina biggrin.gif išsigandus, kad LT bus šakės.  Jau kai gavo rezultatus, biški linksmiau buvo, bet vis tiek, matkė -š..., tai supildė tas programas, kur jos nereikia. Tik pirmu numeriu pasirinko tarptautinį verslą, kur reikia matkės ir į jį įstojo biggrin.gif

O wow! Šaunuolės jūs abi! Sveikinimai didžiausi!
Manau, ir tėveliams smagiau, kai dukra liks Vilniuj?

Vis pagalvoju, gaila, kad toli jūsų raj. man. Būtinai reik pasportuoti bent lengvai. Jau visai net vaikštau *ikną atkišus, kaip pensininkė ir šiaip be jėgų.
Na, bet greit turėsiu laiko, bent namuose tą galėsiu daryt.
Jau nekalbant, kiek lašinių užsiauginau, tai čia kada net nugarą maudė. Man taip nebūdavo.

QUOTE(Šponkiukas @ 2020 08 23, 01:12)
O aš vėl negaliu užmigti  doh.gif  o dar ir niekas iš katinų neatėjo miegot verysad.gif</p>

Nu va. unsure.gif O aš penktadienio vakarą ir vakar pramiegojau. Bet jaučiaus taaaaip pavargus, kad nežinau...

Azu, ačiū. Sprendimas nešviežias, tiesiog dabar įgyvendinamas.
Toro atostogos pas babą jėga.

Liko dar 5d kalėjimo. Nebe tiek daug, bet darbų dar daug turiu užsibaigti, tai tikrai netilpsiu į tas 5d., bet bent nereikės būti kalėjime.
Dar absoliučiai nėr kada mąstyti kas po to. Bet nieko.

Pusnyna vėl nusidrąskė prie akytės. Hm.
Atsakyti

Šponkiuk, dėl nemigos  :4u:

Pas mane ir ne visada katas ateina naktį. Tai aš susirandu jį, čiumpu į glėbį ir atsinešu pas save į guolį.. :angel_not: Paprastai taip atneštas ir lieka... Man jo murkimas padeda užmigti.

Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2020 08 23, 10:08)
<p>Šponkiuk, dėl nemigos  4u.gif . </p><p>Pas mane ir ne visada katas ateina naktį. Tai aš susirandu jį, čiumpu į glėbį ir atsinešu pas save į guolį.. angel_not.gif Paprastai taip atneštas ir lieka... Man jo murkimas padeda užmigti.</p>

Kaip jūs juos dresuojat, kad lieka, kur padėti? unsure.gif
Atsakyti

Nevisada lieka.. :D Bet naktį dažniausiai lieka. Dedu į jo mėgstamiausią vietą. Tada skamba maždaug taip: "na gerai, padarysiu tau paslauga - pagulėsiu šalia truputį".

Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2020 08 23, 12:41)
<p>Nevisada lieka.. biggrin.gif Bet naktį dažniausiai lieka. Dedu į jo mėgstamiausią vietą. Tada skamba maždaug taip: "na gerai, padarysiu tau paslauga - pagulėsiu šalia truputį".</p>

Baltoji dama pakentėti gali tik nešiojama ir bučiuojama, sukandus dantis ir suraukus užpakalį. Ne per ilgai, žinoma. unsure.gif Bet taip, kad kur padėsiu, ten bus, dar nebuvo unsure.gif Kyla panašūs protestai, kaip dabar prieš AlIAksandrą kaimyninėj šaly. Skirtumas, kad pas mus netaikūs. doh.gif
Atsakyti

Ačiū už sveikinimus  :D 

Dėl išvažaivimo, kadais seniai seniai, ji sakė, kad LT tai tikrai nestudijuos, nu ok, sakau. Po to, kai pamatė, kad užsienin įstot tik lengva, o po to reikia art, nes dirbt turėsi ir pan., nusprendė, kad vis tik gimtinė pati geriausia  :D Na ten yra galimybė studijuot iki 2 metų užsienyje, tai manau, toks variantas labai geras. Maniškė vyresnioji tinginė visiška mokslų klausimu. Šiek tiek pikta, nes galva tai turi, nes tikrai du paskutinius metus ji beveik nieko nesimokė. Po matkės, antras blogiausia išlaikytas egzas buvo biologija  :blink:  Bet tai jos stiliukas: manęs ko nors paklausia, aš jai pradedu aiškint, ai nereik, tu labai smulkiai čia aiškini, nafik man, mokytojos paklausiu, ji trumpai pasako  :D Ji visus dalykus, kur stot reitingavo, pagal tai kad kuo mažiau reiktų mokytis, išskyrus šitą, nes tikrai galvojo, kad neįstos, na dabar teks pasimokyt  :D tarkim, teisę beveik į galą nugrūdo, nors pagal jos balus garantuotai būtų įstojus, o visokias komunikacijas į pirmas pozicijas, nes jos motyvas- nu ne, aš kalt tikrai nenoriu  :huh2: Dabar, bijau, kaip Šponkius ir sakė, teks ir man mokytis  :oh: 

Pusnynas Lukašenkovna  :lol: 

Atsakyti
Laba 4u.gif

Gielux - sveikinimai 4u.gif bigsmile.gif Puikiai žinau, kad pagyros vaikui tolygu pagyros mamai bigsmile.gif biggrin.gif Mamai gal net labiau širdį paglosto, kai jos vaikus giria ax.gif

Night
, reikia su vyru, ne su katinu miegot biggrin.gif Tą kur paguldysi, ten ir rasi biggrin.gif

Kas dėl miegojimo, tai nei su Fanta, nei su Tika kartu nemiegam rolleyes.gif Man būtų amen - labai jautriai miegu. Užteko pirmą savaitę su Fanta pamiegot - kaip zombis vaikščiodavau biggrin.gif Užtat Tika jau nuo pirmų dienų žino, kur jos miegojimo vieta ax.gif

Kaip noriu, taip ir guliu ax.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Kivuka, su vyrais, girdėjau, visaip ten būna irgi. biggrin.gif

Pusnyna kartais dalį nakties su manimi parpia, bet tik miaukiadieniais (per šventes, kurių datas nusistato pati, arba kai šalta). smile.gif Nors kambaryje šalta niekada nebūna, bet kada temperatūra krito, žinau pagal baltą termometrą. smile.gif
Atslenka tik kai būnu įmigus.

Man kapiec. Jaučiuos siaubingai visą savaitgalį. Šįkart ne nerimas, bet toooooks nuovargis. Nežinau nuo ko. Vos nuvažiavau iki pardės. Į kassekmadienines mišias nebepajėgiau. Miegojau arba gulėjau visą savaitg.
Atsakyti

Jeigu aš į ją nežiūrėsiu, gal ji dings...

8-EC5-FEFB-6-FE4-4-CAD-AB36-598-B28-FFAA

Nepaėjo

C831-D121-6-B85-4057-8-BB0-2-FE6-C9488-D

Aš tavo vietoj sėdžiu ir tau tai nepatinka?!

E64-F3910-A82-F-4336-83-B7-DD7283596663.Nėr problemų, galiu atsigut

75-C8-D883-3-D4-A-49-C3-A219-A9003-A784-Eeee, tu kur eini, grįžk, man visai patiko tavo spoksojimas

E5-F64-E0-A-8-DDC-4156-AF84-364-ED801308

Atsakyti

Gielux , sveikinu įstojus į VU :hihihi:

O uodeguotosoos damos ką, išsivaikščiojo net makiažo viena kitai nepagerinę? :hmm:

Night, Šponkiuk, laikykitės kažkaip! :4u:

Mūsų kaimynės pilkoji naujokė įsitaisė vaikščioti pas mus į svečius. Na, tiems trumpiems dvikojams akivaizdžiai smagu su manim žaisti, o ilgieji vakarais dalina skanėstus savo tinginiams. Jei būnu miela, ir man kartais duoda. :angel_not: 

Piktas žvėris

Priedas  20200824_132004.jpg   236,63KB   0 Parsiųsta kartų

Va tokio baisumo

Priedas  20200824_131543.jpg   329,31KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labos,

Gielux - didžiuliai sveikinimai ir tau ir dukrai  :)  :4u: 

Erendirai ačiū, kad pavedžiojo po Estiją  :D  :4u: 

Spurga su Bela tikros draugytės  :D 

Tika - gulėjimo ekspertė :D 

Evoros kompanija nosis sukišę valgo, smagu kartu valgyti, galima nodį į kaimyno bliūdelį kyštelti  :D 

Smailianosė

20200824-053638.jpg

Atsakyti