Tika kokia pelėdakė
Išties, tos Estijos ir mes mažokai kabinome, gal dar suplanuosim ateityje ką nors
Kaip gerai, kad žinote kačių gimimo dienas. Mano visos katės be gimtadienių. Milka liepos 24 d. buvo gal 2,5 mėn., svėrė 1900 g. Tuoj bus mėnuo kaip pas mane, sveria 2400 g. Čia 4 mėn. kačikės svoris ir ji visai Tikos amžiaus neatrodo-išilgėjus, kojos kaip pas puskatinę. Per dieną sulapnoja 3 dėžutes 80g. konservų, apiplėšia ėdalu kitas kates+ dar pieno gauna. Gal visai būtų nusipenėjus, jei ne energingas davimasis visomis kryptimis.
Draugiški pusryčiai
Su malonumu peržiūrėjau Latvijos, Estijos kelionės foto. Prisiminiau savo keliones po tas žemes. Ačiū, Erendira.
Šiaulių universiteto botanikos sodas Paitaičių g. 4, čia netoli Žąliūkių malūno, motinos ir vaiko klinikos.
Ir keli vaizdeliai iš Rygos-į temą aišku-pirklio namas su kacu ant stogo ir Bremeno muzikantų interpretacija. Reikia sugalvoti norą ir stengtis pasiekti bremenukų nosį. Kuo aukščiau esančio gyvūno nosį pasieki, tuo didesnė tikimybė išsipildyti norui. Už tai tos nosys ir blizga nučiupinėtos. Bandžiau-visi norai išsipildo.
Ir ne į temą-tiesiog gražus Rygos kampelis
Kupriakatinolaistytuvandelaktis
Erendira, tikrai man šita pabaiga - pradžia laukta. Liko dar 7 d.d. Ir bent 4 jų žinau, kad bus įtemptos. Skaičiuoju tas dienas kaip kad kalėjime sėdėčiau. Iš kitos pusės paties darbo gaila, bet ne tiek labai, kaip savęs su visa šių metų įtampa.
Gal ta proga paskutinę vasaros dieną net kojas į kokią Vilnelę reiks įkišt. Nes šiaip mane tiek smaugia mintyse ta darbovietė, kad nieeeeko nenoriu, tik susisukt į pledą ir miegot, kad nereikėtų gyvent.
Neapžiūrėjau visų pridėtų grožių, po kalėjimo gal akys labiau atsimerks.
Labas rytas
Night, džiugu, kad matai atokvėpio perspektyvą, bet neužmiršk, kad rimčiausius kalėjimus susikuriame sau galvoje... todėl, sakyč, kad atokvėpiui turėtų pavadovauto specas. Na, kad tikrai atsikvėptum
Aš tai svajoju išmokti Pedriuko pasaulėžiūros ir pasaulėjautos ji yra tikras Hedonas Pedras ir aš jam to pavydžiu Norėčiau atsikratyti savo požiūrio į darbą "kuo blogiau, tuo geriau" (kuo daugiau dirbi, tuo šaunesnė fėja esi , nes po to nieko praktiškai gyvenime nebelieka ir net nėra apie ką su žmonėmis kalbėtis
Night sveikinu priemus sprendima
Toras turistauja toliau daba sedi zemaitijoj pas anyta. Juokiamės kad pas baba, nes uk vetai uzdeje jam vyro pavarde yra 😂😂😂
O jis pats jaučiasi geriau matau is akiu zvilgsnio. Bet gali but kad turi cukralige geria nemazai eda bet svoris pakrites nuo 7 iki 4.8kg
Turistas Dubysos piliakalnyje
Azu, gražiai Toras turistauja pasitikrinkit geriau čia ir diabetą, sakyč...
Mes, beje, kai gaunam MB dukros ciūcę diabetikę paglobot, irgi sakom, kad anūkės sulaukėm
Tai jo tikrinsimes cia kt savaite sake ateit viska patikrins
Raudonojo pilvo manekenė
Bugi, dok lataną
Aikitsaukaipnemergaitiška
Sveikos Uf, pagaliau galiu atsikvėpt, vyresnioji įstojo į VU Buvo daug daug strioko, visų pirma dėl matkės nieks nebuvo aišku. Ji greituoju būdu įstojo į UK, be ielts'o, pasibaigus priėmimui, pati sau rekomendacinius rašė, nes mokytoja užsiėmus buvo, vienžo prasisuko mergina išsigandus, kad LT bus šakės. Jau kai gavo rezultatus, biški linksmiau buvo, bet vis tiek, matkė -š..., tai supildė tas programas, kur jos nereikia. Tik pirmu numeriu pasirinko tarptautinį verslą, kur reikia matkės ir į jį įstojo