Lisitėja, be vandens lelijų buvo paroda ir strepsiukų, sanpaulijų, pelargonijų, bijūnų saulainių, hibridinių viendienių, viksvų ir šiaip pardavimai įvairių gėlyno augalų. Būtum bankrutavusi. Aš su draugelėmis ,,Čigono daržą'' irgi apiplėšiau, Nors jau vietos naujiems augalams nebėra.
Kai namų princesė parodo tikrąją kilmę
Sveikos
Evora, ačiū už puikias foto gražu akis paganyt. O Milka visai nekalta, kad padliūgos sanpaulijos ją užpuolė, ji gi tik gynėsi
Tika - tikrai debesiukėlis
Magnunos neišskiriamieji
Bugi Šponkiau, kai sveikata?
Night, kaip darbiniame fronte?
Gielux, ačiū, kad teiraujies Šiandien buvo pirma darbo diena po atostogų ( atostogos buvo dvi sav, bet atostogavom tai 4 dienas). Jau po pusdienio negalėjau išsedėt kėdėj, nes skaudėjo užpakalį. Ryt einu pas fizinės terapijos gydytoją dėl vis dar aptirpusių pirštų ir to skausmo užpakaly Dėl prakaitavimo naktimis, tai reikia pasiimti rentgeno atsakymą ir vėl užsirašyt pas šeimos gydytoją. Kas dėl nerimo, tai panašu, kad pirmieji vaistai man labiau tiko, bet dar pora mėn bandysim šituos.
Vakar pusę dienos buvo paskirta pomidorams. Turim 38 pulsiltriukus gabaliukais pjaustytų pomidorų
Gielux, iki vakar turėjau ala pagalvoti kokio atlyg. norėčiau ir pan. Na, klausė ką galėtų padaryti, kad likčiau. Nebepatogu buvo ir sakyt, kad vis tik noriu išeit. Gi žinau, kad laikina ta gera atmosfera. Pradėjo dirbti direktoriaus žmona. Iš vienos pusės darbo kompanionė gera, iš kitos, su šeima darbuotis, žinot... Savi niuansai.
Atidirbu dabar 2 sav. ir keliausiu velniop.
Nors galimai nepasibaigsiu per 2 sav., tai pabaigsiu vėliau, bet nebevaikščiosiu į darbą.
Jaučiuosi kur kas normaliau. Bent kol kas.
Reiktų man kai baigsis visa šitai būtinai pajudėt daugiau. Nes jau visai...
Prie Šponkiuko ]princesės trūksta tik valerijonų buteliuko
Mano namučiai Milkos buvo sukelti pusę 5 ryto. Tiek davėsi, kad senelė Nikė vaikoma ir pratrydo , ir apsivėmė. Pati vaikštau lyg sudaužyta, prarūgus.
Jaunesnysis sūnus baigė mokslus Anglijoje ir ten dėstytojauja. Dar nežinojo, kad turiu trečią katę. Gavęs Milkos foto-atsiuntė Simsonų kačių moteriškę. Sakė, dabar man labai tinka.
Normaliai čia pas jus.Mieste ilgai nemiegama,ilgai miega tik kaimiečiai.Anys gi nieko neturi.Nei vištų,nei karvių.O katinai patys maistu pasirūpina.
Mergiotės,laikykitės,nebestresuokit.
O jei dar karantiną griežtins,ir aš prie judviejų prisijungsiu.Stoginė važiuoja juodai.
Labos
Pas man irgi dažnai apie 5 ryto prasideda treniruotės "sportas sveikata"
Šponkiuk, linkiu surasti ir nugalėti kvarabą
Night, gera pradžia, pusė darbo
Evora, gerulis paveiksliukas su trimis katinais
Night, nu nieko nesakysiu..mano nuomonę žinai Jamk balionų
Erendira, kaip kelionė?
Mes ką tik iš mini zoo Raubonyse - dukra grįžo su nedidele temperatūra ir skaudančia gerkle. Bet jau ryte skaudėjo..tik kad buvo suplanuota ir labai norėjo važiuoti. Gal trumpam
Maiva pamaiva vakarinio siuto metu
Juodc
Erendira, sakei, kad reiks atsiliepimo apie robotą. Tai va, nuo tada kai nupirko vyras, su paprasta žoliapjove ir nepjovėm, tik apkirpau kur neprieina (palei tvorą, terasą). MB pirko Works M700 plius "akis", kad nereiktų aplink kliūtis laido vedžioti. Tai kliučių išvengia visai gerai (visai aktualu su gulinčiu Kugiu, medeliais, pakeltom lysvėm). Bendrai paėmus MB patenkintas.
Šponkiau,gali į až įmesti savo sklypo plotą,ir roboto kainą.
Aš labai rimtai galvoju apie tokį augintinį.
Labas rytas Kokios tamsios Tikos pėdutės
Evora , labai gražios lelijos O kur Šiauliuose yra botanikos sodas?
Kugeliukas
Ačiū, Šponkiuk Mums dar užduotis baigi įsirengti veją - kažkaip netolygiai auga, kai kur piktžolių lopais priviso, vargstam, bijau, kad pavasarį dalį reikės sėti iš naujo... bet šienavimo užvadėlį reiks turėti galvoje
Kivuka, visai smagi kelionė buvo - turim tokią gan avantiūristišką kompaniją, tai nakvojome ir laukiniame kempinge, ir ant jūros kranto (braliūkai pusė nakties dainavo (staugė) karaokę ) Pažiūrėjome griuvėsių
Čia beveik viduryje niekur, mažoje geležinkelio stotikėje yra Eizenšteino (režisieriaus) ekspozicija ir tuneliuks kur buvo filmuotas pirmasis (?) brolių Lumjerų filmas Traukinio atvykimas į stotį (https://lt.wikipedia...kimas_ÄÆ_stotÄÆ)
Rygos įlanka
Gravitacija
Kvarcinio smėlio kasyklos Estijoje. Dabar jose žiemoja šikšnosparniai
Skaitymo bokštelis von Zepelinų dvarelyje