Sveikos Erendira, puikios kelionės Niu va, biški pasilsėjau, atestatą gavau dabar darban kinkausi. Sutikau tokį, kiskisinau ale neatsiliepė [url=https://ibb.co/CKKs3nZ][/url]
Gielux, a galima plačiau apie atestatą ir darbus? į ką kvalifikavaisi?
Atestatas dukos, niu bet koks nors kampukas nuo jo tai tikrai mano
Aš pasakojau, kad buvo daug abiejonių dėl matkės, bet išlaikė.
Gielux - sveikinimai ir dukrai ir mamai gavus atestatą
Belutė savo stiliuje
Tika kaip nori taip ir sėdi, jai galima, ji visaip graži
Gielux, o aš maniau, kad tu kvalifikaciją keitei
Sveikinu judvi su mergiote atestato ir matematikos proga
Milka Žolinę švęsti pradėjo vakar ryte pusę 7 nuversdama visą padėklą sanpaulijų tik išdygusių krūmelių. Amen jiems. Kol bandžiau viską susemti , Milka aktyviai trukdė, dėl ko buvo išmesta į kitą kambarį ir uždaryta. Susitvarkiusi kitas kates pašėriau. Milka užuodė, pakėlė triukšmą iš tų nervų dar krūvą aukso prikrovė vidury kambario. Visą dieną buvo Milkos ignoras dėl ko mažoji labai liūdėjo. Aš Žolinę pratęsiau Šiaulių botanikos sode kur buvo daug augalų parodų. Rodau vandens lelijų ekspozicijos foto.
Tikiuosi, kas nebuvo išvykęs iš namų žolintis, mano foto praskaidrins nuotaiką.
Ir į temą-nusižolinusi Milka
Laba rytą
Evora - ačiū, kad ir mums parodei lelijas, labau gražu
Milkos žolunės turiningos buvo
Mano rytiniai padėjėjai ir ruošos į darbą kontrolieriai
Evora,ačiū už lelijas😘
Kai aš turiu tvenkinį,kai yra kur sodinti,tai iš parodos būčiau išėjusi tuščiomis kišenėmis.
Magnunos rūpestėliai
Magnumos draugelius pamačius nesusiorientavau iš pirmo karto-pamaniau-nuo kada pas ją 4 katinai
Kad jau patiko Žolinės foto, tai dar keli vaizdai iš Šiaulių botanikos sodo-rytui paįvairinti
Fotografavimosi firminė sienelė
Svečiavosi gamtininkų stotis ir ,,Čigono daržas''
Pats didžiausias jurginas iš jurginų parodos-kaip kepurės dydžio.
Mes per žolinę Rygoj blūdijom
Magnunos keturi vaikai
Milka išdykuolė
Mano Tika ramuolė Jokių zbitkų, jokių nesąmonių (tfu tfu tfu) Ir panašu, kad išsirinko šeimoje savo žmogų, kuriam leidžiasi daugiau negu kitiems - ir nešiojama, ir glostoma, ir šiaip meilesnė jam Aš, panašu, tik maisto davėja ir tuliko kuopėja
Prielipa
Nepasakyčiau Su Fanta pilni namai buvo veiksmo...nors ir viena buvo..
Tika tiesiog tokia namų damutė - rami, mergaitiška, švari, švelni Ale aristokratė