Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos 4u.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2020 08 11, 11:27)
nenori ji būt motina...žvilgsnis daug pasako...

Nu ir kam jai svetimi vaikai - svetimos bėdos biggrin.gif Nėra savų, tai jokių nereikia biggrin.gif

Šiandien Tika gelbėjo namus nuo baisios bitės rolleyes.gif ax.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Tika laimėjo biggrin.gif Namai saugūs biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 11 rugpjūčio 2020 - 16:37

Ajaj, kokia patenkinta savimi laimėtoja  :hmm: 

Giliukė (ne)motina :D​ 

Atsakyti

Colomba labai gaila, bet ka darysi buna taip... Tika, grazuole. Bet Fantos vistiek gaila

Torui artritas. Ka cia paspaude ir iskart mato. O UK mokek 300-500uz rentgena kurio nei, nereikia.... Gavo antibu vit B ir sake va sausiaki maitinosi mazai, judėjo...

Toro kelione namo

IMG-20200809-134843.jpgIMG-20200809-055210.jpgreceived-322109108942817.jpgIMG-20200809-084753.jpgVincui mūsų nebereikia puikiai jauciasi ir be musu. Jo paskutine kelione pries atostogas 

IMG-20200806-182347.jpg

Atsakyti

:4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milereta: 11 rugpjūčio 2020 - 23:39

Na, rimc žvėris ta Tika   :wub:  :D 

Toras keliauninkas :) Gerai, jei pavyko nustatyti kvarabą. Man Runcia su laiku ėmė nerangiau vaikščioti (na, jis su sena stuburo trauma dar...), tai perku jam dabar hills kidney care + mobility, kur visokių chndroitinų ir pan. papildomai yra... gal pamačys kiek. Šiaip šiandien Runcuncukas labai dynamique buvo - dvi peles po radiatoriais per rytą nužaidė  :D 

Night, ar padavei prašymą?  :rolleyes: 

Atsakyti
Toro kokia komfortiška kelionė. Gerai, kad nieko extra tragiško veterinarai nerado.

Šaunuolė Tika, ne juokas tokią riebią bitę papjauti.

V-Rinės daugiavaikė mama. Nesistebiu dėl tokio nepatenkinto mamkos žvilgsnio-labai tie vaikai ne į gimdytoją panašūs. Ir aš nustebčiau tokių spalvų kūdikėlio susilaukusi.

Vakar buvo paskutinis ramus vakaras prieš remontus.

Šiandien kraustome daiktus, ardomi išmesti baldai. Išpraustoji Milka turi išgulėti visus dulkėtus pašalius, visur užsikarti, tik ir žiūrėk, kad su baldų plokšte jos nepriplotum. Kitos katės pavyzdingai apšiukšlina visus namus ant savo ilgų kailinių išnešiodamos visokius šapus, dulkių kamuoliukus.

Atsakyti

Hande hoch!

A2-FCD9-E1-E37-B-4-B8-C-B84-E-98-EA9529-

Atsakyti
Faina įsijungt. Net nežinau ką pagirt, nes noris visus.
Pamirštu paminėt, kad Gielux smagi mergiotė atrodo.
Gaila Atulio. Dėl Fantos bent galima tikėtis, kad laimingai ir gerai gyvena. Gal. Tikėkimės. verysad.gif
QUOTE(Erendira @ 2020 08 12, 10:36)
 </p><p><strong>Night</strong>, ar padavei prašymą?  rolleyes.gif </p>

Pirmadienį čiut nemiriau nuo panikos, bet prisisprogau ramiakų ir pasakiau. Paduoti neturėjau progos, paprašė atidėti tą klausimą rytojui, bet klausinėjo ko aš čia taip... Kai atėjo rytojus, vėl klausinėjo to paties ir man buvo nuostaba, kad, kaip sakė, kad nenori manęs paleisti, atseit, visi manim patenkinti. Sakau, bet nuolat girdžiu kitaip. Žodž., pasakiau, kaip yra, kad stresuoju ir tai nepraeina, kad nesuprantu kodėl aš čia turiu klausytis visokių keiksmažodžių ir pan. Išdėstė savo poziciją, kad nereikia priimti asmeniškai ir nėra čia ko stresuoti (teoriškai tą galiu suprasti, bet praktiškai...). Baigėsi tuo, kad paprašė dar apgalvoti, kokio atlyg. norėčiau ir pan. Atmosfera pasikeitė kaip iš nakties į šviesiausią dieną. Diedams netgi neleidžiama keiktis.
Ir, žinokit, nesitikiėjau, bet dabar, kai atrodo, viskas taip gerai, ėmiau abejoti savo sprendimu, kuris buvo tvirtas. Nors žinau, kad čia laikina...
Kadangi kas sav. lankausi pas minėtą spec., ji drąsino nenusileisti, manau, taip ir reikėtų daryti, nes paskui daaar kartą paduoti prašymą bus daaar sunkiau.

Ačiūdie Pusnėkas nebesidrąsko savo kvailos galvos. Josios pačios labui. Pas vet. vykti visai nenorim abi.
Papildyta:
Kivuka, o Tika veislinė?
Kaip aprašei, tai charakteriu tikrai atrodo pan. į mano baltosios. biggrin.gif Irgi dažnai viena bliauna, o su manim draugauti nenori. biggrin.gif Mano mylavimus išmoko toleruoti, meilumo šiek tiek išlenda kai ko nors nori arba lauke atvėsta. T.y., meilė iš išskaičiavimo. biggrin.gif

Beje, man regis, mane labiau pradėjo mėgti nuo tada, kai buvome užsieny ir beveik visą laiką būdavom kartu. Gal labiau pasitiki, ar kaip čia pavadint.
Atsakyti

Night, tu šaunuolė  :4u: daug daug palaikymo  :4u: 

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Toras keliauninkas bigsmile.gif

Milka - namų darkytoja biggrin.gif

Night, jeigu jau nusprendei - tai bėk. Realiai gali pasikeisti atmosfera kuriam laikui, bet paskui vėl bus kaip buvo mirksiukas.gif

Rytas...saulutė šviečia...paukšteliai už lango čiulba...

Ko čia žiūri? Kaip noriu, taip sėdžiu rolleyes.gif

Atsakyti

Tika   :wub: 

Bellučia savo stiliuje :hihihi:

Night, išties, šaunu, kad padarei, bet nepasiduok, nes anksčiau (greičiausiai) ar vėliau tas pagerėjimas grįš į ankstesnę būseną, net neverta abejoti... Čia kaip su toksiškais santykiais - duok kiek nori šansų, nuo to tik pačiai blogiau, nes niekas jokių išvadų nesidaro  :4u: 

Lekiam šian vakare  su draugų motociklininkų būriu pas braliūkus ir dar gal Estijon snapą įkišime. Nors kelios dienos atostogų :super:

Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2020 08 13, 09:43)
Lekiam šian vakare  su draugų motociklininkų būriu pas <em>braliūkus </em>ir dar gal Estijon snapą įkišime. Nors kelios dienos atostogų thumbup.gif

Nu kaip fainiai bigsmile.gif Man jau stogą rauna, kaip noriu atostogų su vyru dviese be jokių vaikų norų pildymų ir taikymųsi prie jų poreikių ax.gif Mums braliukai visai netoli, tai dažnai nuvažiuojam iki Jūrmalos ir Rygos, bet vis su vaikais ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 13 rugpjūčio 2020 - 09:02