Man Fantos ir žiauriai gaila... Apeičiau visus kaimynus per pora kvartalų. Internetas, prieglaudos, skelbimai. Itariu, kokį pusę metų gedėčiau. Žiauriai širdį skauda... Net dabar visus skelbimus perverčiau, o gal?
Kaimuke pas mamą (2000 gyventojų) dažnai priklysta katinukai. Kas maitina, kas vej lauk... Kiekvienakart jų labai gaila, gerai, kad netenka to matyti kasdien. Mieste tai sėkmingiausios paieškos naktį...
Kivuka, liūdžiu kartu.
Visus kitus uodeguotuosius giriu ir myliu - atgaiva akims ir širdžiai.
Kivuka, tik dabar perskaičiau😮 norėčiau tikėti, kad atsiras Fanta🎈
o Ipukui šiandien medžioklės metu įsegė širšė, ar vapsva, neskiriu aš jų. ponas dabar jaunatviškai patinusiu snukeliu🐱ir labai nelaimingas. tikiuosi, viskas tik patinimu ir pasibaigs.
Žoleėdžiai
Jumai buvo skrandis sustrikavęs, parnešiau želmenų pakramtyti. Grikis šitą pievą suniokojo ir nušienavo per pusvalandį. Juma nesuprato žaliavalgystės koncepcijos, skrandžio problemas padėjo sutvarkyti konservukas, skirtas jautriam skrandžiui. Abu patenkinti
Juma irgi širšes gainioja, tiksliau mes abi gainiojam. Juma kad pagauti, aš kad Juma nepagautų.
Ipukui
Kol dar Hipukas turėjo visus plaukus
Kivuka, iš kur tokio grožio kačių parauni?
Grikutis karvutis
Kivukos arbūzėlis tikrai, Kivuka, parovei šitokią gražuolę.
Savaitgalį Grikelis pademonstravo transformaciją iš mielo apvalaus katinėlio į žaibišką medžiotoją. Varnėniukas bandė prisiparkuoti ant balkono briaunos, gerai stiklai visi uždaryti buvo. Mes su Juma nespėjom nė sureaguoti o Grikis tik įtraukė pilvą, pasikaišė šonus ir strykt pusantro metro iš vietos iš gulimos aukštyn kojom pozicojos. Varnėnas aišku persigalvojo bendrauti, o Grikis kaip niekur su šypsena parėjo
Kad ta gražuolė ar tai mandra, ar tai baikšti.. Ant rankų nenori, kai glostai, beveik "skauda". Meilumo praktiškai nulis. Bet viena patalpoj irgi nenori būti, vos nėra žmogaus, tuoj cypia. Mano sesė ją vadina madam namų puošmena. O man reikia katės, o ne puošmenos Jeigu paglosto kas, tai reikia tą vietą tuoj nusiprausti, nes o gal išpurvinai Nors kasdien vis po milimetrą lyg matosi progresas, lyg po čiut čiut meilėja...nes mes vistiek ją nešiojam, vistiek lendam ir glostom Neturės, kur dėtis ir teks meiliai būti (gal) Bet kai bandau ją pamyluoti, vis prisimenu Night Pusnę Manau, čia užaugus bus panašaus charakterio
Na, mudvi su Diinka žinom, ką reiškia turėti sidabrinę pūkuotą katę
Aišku, Tika ne tokio sidabrumo ir ne tokio likimo, aš čia šiaip blevyzgoju
Nepriburk tik man čia Aš išmokysiu ją myluotis
Kivuka, anos yra - gražios ir neprieinamos
Matilda autistė (pas Diinką - Gražuolė)